335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gevezem o nasıl oluyor gülüm ev telefonuna nasıl yansıyor kart alınca anlamadım onu ben ???

bir kart alıyorsun içinde kontör miktarı oluyo her ay yenileniyo mesela 300 kontör o ay konuşuyosun bi dahaki ay yine 300 kontör oluyo ev telefonuna yansıyo konuştuğu da ve sürekli kart almak zorunda kalmıyo çok iyi oluyo :1closedeyes:

Hoşgeldiniz canlarr beraber attıralım şafağııı! He walla Tutim ben eğleniyorum urda kendi kendime keyfinize bakın bacım :mymeka:

Attııı ŞAFAK 98 Canlarrr !! Zorunuza gitmesin torunlar başka yok !! :roflol: Ya bunu çok söylemek istiyodum biraz erken oldu ama olsun :sm_cool:

abow gelenler hoşgeldiniz...

pericim alemsin haaaa
caglom sorma yaaa her yerde hava buz gibiiiiiiiii sivasa kar yağıyorsa burayada yakındır o zaman bu ne yaw dah apastırma sıcakları bile olmadı abowwwwwwwww bu kış çok soğukk olcekkk
mayracım hoşgeldin cnmm
violecim haklısın kışın fazla terör olmuyor evet hiç olmasa keşke ya rabbim korusun...

ayy canim terör zaten cok sükür su son günlerde yok ama resmen tipi vardi düsün telefon karakolun icinde olmasina ragmen disardaki rüzgari duyabildim yani..
kisin eksi 30lari görücek askim=(

Pastırma sıcakları bu hafta olcakmış Tutim... Ondan sonra buralara da gelir kar... Biraz daha zor günler başlıyor. Allah korusun askerlerimizi...

Sen eksik olma ha Miso Sivasa kar yağıyor haftya pastırma sıcakları var askerlerimiz iyi hepimiz çok mutluyuz, tamam annem? Hadi başbaşşşş :a015:

QUOTE=CagLo;15592332]periiii söyledigin gelinlik sayfasina baktim harika seyler var yaa=)
hem barcelonadaymis bayisi gider alirim walla begendigimi=D
[/QUOTE]

Evet Çağlom süper gelinlikler var tabii ispanyol markası asıl yeri Barcelona benim aşık olduğum şehir :asigim: Geçen yaz gittiğimde bende baktım süper gerçektennnnn Allahım o günler igöstersin inşallahhh:Saruboceq:

QUOTE=CagLo;15592332]periiii söyledigin gelinlik sayfasina baktim harika seyler var yaa=)
hem barcelonadaymis bayisi gider alirim walla begendigimi=D

Evet Çağlom süper gelinlikler var tabii ispanyol markası asıl yeri Barcelona benim aşık olduğum şehir :asigim: Geçen yaz gittiğimde bende baktım süper gerçektennnnn Allahım o günler igöstersin inşallahhh:Saruboceq: [/QUOTE]

baska varsa sayfa söyle canim yaa yoksa ben askimi ülke ülke gezdirecem bir gelinlik bulana kadar=D
fransada coook güzel magazalar gördüm ben, belki yilbasindan sonra ingiltereye giderim ordada bakicam kesin.. ama türkiyeninde hakkini yemiyelim kesinlikle cok güzel modeller bulunabilir eger nerde ariyacagini biliyorsan tabi=)

haha peri hakikaten alemsin canm ya ooo demek bu hafta he pastırma sıcakları o zaman son kes şıkır mıkır giyinip gezeyim annemle (annemsiz asla) anneme emanet ettide benimki beni ondan yle yazdım...

cağlom provonias benim kuzenimde pronovias dan aldı gelinliğini istanbuldada nişantaşında şubesi var içerde bir dünya model vardı aklım hayalim durmuştu hep derim bu kadar modelin içinden nasıl karar vereceğim ben acaba diye ...neysem o günler gelsinde baharız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…