335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

biri gelinlik mi dedi:1shok:
abooo nirdeee:bbo:
hangi sit e
hani hani:roflol:

Kız nirdesin sen ha ordan oraya atlıyon 2 dakka kal bacımda gelinliğimizi gösterek sana aannemm cuara içion demi :umursamaz:klava: Tutim bebem zahmet olmazsa bnm gelinliği 2dk koyarmısın bacım kuşumunda fikrini aliym Çağlomundaa, zahmet olacak bebişim amaa boshayallersmile bilmiyorumkismile

ben o siteleri ezbere biliyomm ona da bakmıştım. yakında dosya açıcam beğendiğim gelinlikleri eklicem fikir olur hem
dalga geçme hayal kuruyos şurda gripli halimle:roflol:

neyse kizlar allah insallah hepimize nasip eder o en mutlu günü=)
daha dogrusu umarim hergünümüz en mutlu günümüz olur sevdiklerimizle=)
ben simdi uyuyorum sabah yine erkenden ev bakmaya gidiyorum=(
kendinize coook iyi bakin öpüyorum kocamannnn, iyi gecelerr

periim gördüm gelinligini coook güzel gercekten..
önümüzdeki haftaya kadar herkes gelinlik begensin bari bu seferde gelinlik listesi hazirlayayim=D

periim gördüm gelinligini coook güzel gercekten..
önümüzdeki haftaya kadar herkes gelinlik begensin bari bu seferde gelinlik listesi hazirlayayim=D

Ayyy bende beğendim yaaa ama daha kaç kez fikrim değişcek dur bakalımm :kedi: Dışarı çıkarken bile dolaptaki herşeyi giyer anca karar veririm. Bide bu gelinlik bakalım kaç kurban vericem giy çıkar giy çıkar sempatiksalakcinni

valla değişik bir tarzmış canım da ben kabarık gelinlik sefiom giyince kıçındaki tüyler kabarmış kuğu gibi olmak istiyom:roflol:
gelinlik değişikmiş. hveesin kırıladı inş böle dediğimiçin ama zevkler farklı olabülüü

Gelinliğim benim yaaa valla kanım kaynıyo gördükçe çok mersi Tutişim çok sağollll. Nasıl Kuşum beğendin mii? Misolar nasıl sizde beğendiyseniz tamam bak kesin bunu alıyorummmmm sempatiksalakcinni

bu hafta icinde bulalim sonra kararlar degistikce degistiririm bende=D
simdi gercekten kactim yarin aksama görüsürüz buralardayim yineee opuyorumnanaktan

Aşkolsun kuşummm ben her şekilde iyi kötü eleştiriye çok açık bi insanım tabikiide herkesin tarzı farklı bunda ufak tefek oynamalar yapıcam ama taşsız olamaz bnm gelinliğim buna zarif b taş ekleebilir belki. Ne bilim ya ben çok zarif buldum. Upuzun duvağı olacak bunun birde off yimede yanında yatt sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…