335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ay ne bileyim canım çok korkarım ben sevdiğim insanların beni yanlış anlamsından,hoşuma gitti deesem kendi içimi yerim ben dürütçe söledim benim tarzım değil die. evet taşlı olmalı bi kere giyiyos hayatımızda azcık şatafatlı ossun:roflol:uzak duvak ben de çok seviyorum da korkuyorum biri basar da uçarım die:roflol:

abowwwwwwwww gelinlikten ben sınıfta kalacağım hahahaha =)
gurillacım çok yıpratıyorsun kendini amaaaaaaaaa olmaz böyleee belkide sıra çok vardı ailesini aradı seni sora arar dıye dusundu artıların yanında eksileride düşünmemiz lazım tatlım yapma böyle...

gece kuşum sıra sende sen ekle gelinliğini

Son düzenleme:
Guerillacım hoşgeldin tekrardan, tatlım belli ki aranızdaki problemin üstüne gitmeyip bikaç gün düşünmenizi istiyor sevgilin. Her ilişkide oluyor ufak tefek şeyler ama askerde olunca halletmesi zaman alabiliyor canım. :1hug: Bu askerlik bana en çok sabretmeyi öğretti. İlişkinden sevginden gerçekten eminsin "Sabır" diyorum ben sana... Mutlaka aricaktır. Bide mahuru yoksa eğer özel değilse kaçlı olduğunu ve ne kadar zamandır beraber olduğunu öğrenebilir miyim canım? Yorumlarımızı bunu bilerek yapmak daha sağlıklı olucak sanırım...

hakkett bu misolara cnım sıkılmaya başladı haaa
sanki defile yapıos burdaa allaa laaaa
canım sen de endişelenme geçen benimki de ölee yapmış annesini aramış önce(ilk defa)sıra çokmuş haksızlık olmasın die beni sonra aramayı düşünmüş ve de arayamamış ben de endişelenmişim ama yapma böle üzülme

ben esasında nişanlığımı böyle deniz kızı modeli istiorum gelinliğimi kabarık istiyorum birde ben topuklu giymiycem converse giycem conversemin plastik olan beyaz ön kısmını parlak taşlarla kaplatacağım ipini beyaz saten kurdele ile değiştiricem bir daha giymicem onları düğünden sonra cam fanusa koyup saklicam ne kadan düşünceliyim dimi hahahahah

Bitanemmm ben burdaki insanların ne kadar objektif yaklaşacağını bildiğim için ona güvenerek sordum zaten. Hatta senin beğenmemen hoşuma bile gitti, ben sevdm ama kesin bu olucak demiyorum gülüm daha ne gelinlikler geçecek elimizden dur bakalımkaydirigubbakcemile3 Yok kız kim basacak arkanı kollayarak yüricen sempatiksalakcinni zaten ben 2 duvak istiyorum biri topuzumun altında olucak diğer uzun olan daha yukarda uzunla gircem nikahtan sonra atıcam onu yireeee abooowww nası heyecanlandım haaaa :jeyyar:

bu da benim beğendiğim gelinlik canlar.o zamana kadar çok fikiirler değişir ama bayılıyorum ben buna. izmir de madam burcu var ,onların bir ürünü bu.
[/url][/IMG]

:QUOTE=Tuti;15592728]ben esasında nişanlığımı böyle deniz kızı modeli istiorum gelinliğimi kabarık istiyorum birde ben topuklu giymiycem converse giycem conversemin plastik olan beyaz ön kısmını parlak taşlarla kaplatacağım ipini beyaz saten kurdele ile değiştiricem bir daha giymicem onları düğünden sonra cam fanusa koyup saklicam ne kadan düşünceliyim dimi hahahahah[/QUOTE]

Atmıorum benzioruz die, aynı şeyi bnde düşünmediysem ne oliymm kaydirigubbakcemile2 Hatta aldım bile ben taşlı converse ! Bayıla bayılaaa ama gel görki benim herif converse düşmanı bez parçası diyor :umursamaz: giyemicemm ben gamyoncuiremsu

valla o madam burcu dediğim şirketin sahibi halamın oğlu.kocaman. her sene gidiyorum bi sürügiyiyorum bayılıyom kendime o zaman:roflol:ama ordaki stilistin benden çekeceği var:roflol:

Atmıorum benzioruz die, aynı şeyi bnde düşünmediysem ne oliymm kaydirigubbakcemile2 Hatta aldım bile ben taşlı converse ! Bayıla bayılaaa ama gel görki benim herif converse düşmanı bez parçası diyor :umursamaz: giyemicemm ben gamyoncuiremsu[/QUOTE]

anam sahimi yoksam sen benim kardeşimmisin ? o converseler satılıyormu öyle hazır ben sandım elde yapıştırılıyor özel yaptırılıyor way iyimiş yaaa kuşum ben topuklu giyemem çünkü aşkımı geçiyorum topuklu giyince ya babet yada converse giyerim diye düşündüm ama converse ağır basıyor benimkide istersen upuzun topuklu giy benim için problem değil diyor aşkım yaaaa

kızlar gelinlik konusunda kendinizi hırpalamayın zaten gelinlik almaya çıktığınızda beni çok iyi anlıycaksınız sizin gelinliğiniz üstünüze giydiğiniz anda içinizi titreten olucak ve o gelinlikten başka hiç bir gelinliği beğenmiceksiniz evlendikten sonra bile en güzel gelinlik benim gelinliğindi diye düşünüceksiniz... çok farklı bir duygu gerçekten Allah hepinize içinize sinen istediğiniz gelinliği bulmayı ve giymeyi nasip etsin :1hug:

periimm teşekkür ederim canımmmm
violecimm vlla o günler gelse bi an önce keşke.
ben bu eklediğim gelinliği giyince içim titremişti. benimki bu mu olur acep:roflol:

anammmmm perinin annesi aysiranın sahibi
gece kuşumun akrabası gelinlikçi daha ne olsun gelin gelin bu gelinlikler bedava misafirlerrrr buyrun her kese bir gelinlik kupon mupon yok kefil mefil yokhhh..

anammmmm perinin annesi aysiranın sahibi
gece kuşumun akrabası gelinlikçi daha ne olsun gelin gelin bu gelinlikler bedava misafirlerrrr buyrun her kese bir gelinlik kupon mupon yok kefil mefil yokhhh..

ilahi tuti yaaa.bide hala oğlumun kampanyası var. düğün malzemelerini ondan alana gelin arabası için limuzin veriyo. tabi bana malzemee şartı koşmaz. düşünsenize, ben bu gelinliği giymişim yanımda gönlümün birincisi var. beyazzz bir limuzindeyizopuyorumnanaktan off offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…