- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.281
Aşkolsun kuşummm ben her şekilde iyi kötü eleştiriye çok açık bi insanım tabikiide herkesin tarzı farklı bunda ufak tefek oynamalar yapıcam ama taşsız olamaz bnm gelinliğim buna zarif b taş ekleebilir belki. Ne bilim ya ben çok zarif buldum. Upuzun duvağı olacak bunun birde off yimede yanında yatt sempatiksalakcinni
ay ne bileyim canım çok korkarım ben sevdiğim insanların beni yanlış anlamsından,hoşuma gitti deesem kendi içimi yerim ben dürütçe söledim benim tarzım değil die. evet taşlı olmalı bi kere giyiyos hayatımızda azcık şatafatlı ossun:roflol:uzak duvak ben de çok seviyorum da korkuyorum biri basar da uçarım die:roflol:
:QUOTE=Tuti;15592728]ben esasında nişanlığımı böyle deniz kızı modeli istiorum gelinliğimi kabarık istiyorum birde ben topuklu giymiycem converse giycemconversemin plastik olan beyaz ön kısmını parlak taşlarla kaplatacağım ipini beyaz saten kurdele ile değiştiricem bir daha giymicem onları düğünden sonra cam fanusa koyup saklicam ne kadan düşünceliyim dimi hahahahah
anammmmm perinin annesi aysiranın sahibi
gece kuşumun akrabası gelinlikçi daha ne olsun gelin gelin bu gelinlikler bedava misafirlerrrr buyrun her kese bir gelinlik kupon mupon yok kefil mefil yokhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?