335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

senin gibi aynı şeyi bir çok arkadaşım dedi tatlım boşuna gelinlik arşivi yapma moda evine gidince kafandaki gelinliği unutacaksın diyorlar ah ah o günler gelsede içimiz titrese gelinlik eksik kalsın saol cnm güzel duaların için amin...

periimm teşekkür ederim canımmmm
violecimm vlla o günler gelse bi an önce keşke.
ben bu eklediğim gelinliği giyince içim titremişti. benimki bu mu olur acep:roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
manyaksın kızım

ah kuşum daha ne olsun beeeeboshayallersmile

anam sahimi yoksam sen benim kardeşimmisin ? o converseler satılıyormu öyle hazır ben sandım elde yapıştırılıyor özel yaptırılıyor way iyimiş yaaa kuşum ben topuklu giyemem çünkü aşkımı geçiyorum topuklu giyince ya babet yada converse giyerim diye düşündüm ama converse ağır basıyor benimkide istersen upuzun topuklu giy benim için problem değil diyor aşkım yaaaa [/QUOTE]

Satılıyo tutim hemde swarovski taşlı ben 5 sene önce almıştım. Ama converse'lerde değil alexi andriotti diye bir mağazada. Gir bak muhteşemler sanada süper olur boyunun maşallahı olduğudan giyebilirsin annem opuyorumnanaktan çok marjinal olur sengözlerimebaksanab

kızlar converse diyince aklıma geldi bizim düğün fotolarını çektirdiğimiz adam biraz uçuk kaçıktı orda örnek albümlerin birinde bir gelin converse giymişti resimde de damat gelinin conversini bağlıyordu ama adam öyle estetik çekmiş ki fotoyu çok tatlılardı

Violem katılıyorum canım sana. Annemin mağazasında biçok kez bulunan bi insan olarak edindiğim gelin tecrübelerinden şunu rahatlıkla söyleyebilirimki. Çoğunlukla gelen gelinler girdiklerinde hayal etikleri modelin çok dışında bişe alıp çıkıyorlar. Üstte duruşu, gelinin vücut yapısı, kayınvalide görüşü, maddi imkanların bunda çok büyük rolü var tabii ama mesela ben çok kabarık şöyle böyle diye anlatıyor anaa bi bakıyoruz kıza hiç olmuyor, sonra bi dümdüz bişe giyiyor kuğu gibi. Ya da tam tersi dümdüz abartısız istiyorum diyor anamm bi çıkıyorki en abartılı gelinliği almış. O yüzden bencede kayınvalidemizi annemizi yanımıza alıp o işe girişmeden böyle akarak fikir edinelim sadece sonra hüsran olmasın :1hug:

Satılıyo tutim hemde swarovski taşlı ben 5 sene önce almıştım. Ama converse'lerde değil alexi andriotti diye bir mağazada. Gir bak muhteşemler sanada süper olur boyunun maşallahı olduğudan giyebilirsin annem opuyorumnanaktan çok marjinal olur sengözlerimebaksanab [/QUOTE]

perim hemen bakıyorum siteye çok mersi alayımda bulunsunnn

canım bende kesinlikle açık hava fotoğraf çektirmek istiyorum mümkünse böyle salıncakta sallanırken falan converselerim elinde çimlerde yürürken plajda çıplak ayak yürürken falan resimlerim olsun istiyorummm...birde benim tipim çok çocuksudur yani ağır şeyler bana gitmez kaydirigubbakcemile3 mesela bana topuz hiç yakışmaz uzun lafın kısası uçuk kaçık bir gelin olcam sanırım sempatiksalakcinni

benim sewgilimin boyu kaç bilmiyorum wallaha hahaha ama benden biraz uzun çok değil benim boyum 1.74 falan oda olsa 1.75 dir topuklu giyemiyorum yanındaaaa

töbee bismillah noluyo dedim birden :roflol:
ben sadece 1.60 küsüratı bilem yok:roflol:
sevgilimin 1.75

Kuşum benim sadece bir tavsiyede bulunucam müsadenle. Mağazada bisrü gelin giydirdim yazları şimdi boyunu yazınca sen aklında bulunsun diye şunu söylemek istiyorum bitanem. Gelinlikle keskin geçişler boyu daha kısa gösterir. Yani üstü düz altı biranda çok kabaran bi model gösterdiğin çok keskin bir geçiş var eteğe bu senin vücudunu böler 2 parça gibi gösterir, daha yumuşak geçişler daha hoş durur annem sende :1hug: sadeceaklında bulunsun istedm bebişimm ama diosankii yemişim geçişinii görünüşünü benim hayalim giy o zaman en fena kabarığı bebek kafalımm kaydirigubbakcemile3

gittiğim birkaç düğünde ben de farkettim onu canım haklısın valla. belki oynamalar olur düğüne kadar fikrim de değişebilir ama göz önünde bulundururum ben bunu olmazsa ayakkabımın puntosunu yükseltirim ayol . geliş geçişleri de yiyebilirim belkim:roflol:

ooooo konu düğün dernek gelinlik olmuş yetiştim bendee hemen ilk önce gelinliklere baktım hepsi çok hoşş anlaşılan kızlar asker dönüşü hepimizde koşuşturma başlıcak desenizya

Kızlar bi forumda bi kişi çok canımı sıktı. Dayanamadım yazdım walla cahil demekten ban yer miyim sizce ? Bi daha gidersem üzülür müsünüz ? :jeyyar::a015:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…