- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.301
kızlar gelinlik konusunda kendinizi hırpalamayın zaten gelinlik almaya çıktığınızda beni çok iyi anlıycaksınız sizin gelinliğiniz üstünüze giydiğiniz anda içinizi titreten olucak ve o gelinlikten başka hiç bir gelinliği beğenmiceksiniz evlendikten sonra bile en güzel gelinlik benim gelinliğindi diye düşünüceksiniz... çok farklı bir duygu gerçekten Allah hepinize içinize sinen istediğiniz gelinliği bulmayı ve giymeyi nasip etsin :1hug:
periimm teşekkür ederim canımmmm
violecimm vlla o günler gelse bi an önce keşke.
ben bu eklediğim gelinliği giyince içim titremişti. benimki bu mu olur acep:roflol:
ilahi tuti yaaa.bide hala oğlumun kampanyası var. düğün malzemelerini ondan alana gelin arabası için limuzin veriyo. tabi bana malzemee şartı koşmaz. düşünsenize, ben bu gelinliği giymişim yanımda gönlümün birincisi var. beyazzz bir limuzindeyizopuyorumnanaktan off offffff
Atmıorum benzioruz die, aynı şeyi bnde düşünmediysem ne oliymm kaydirigubbakcemile2 Hatta aldım bile ben taşlı converse ! Bayıla bayılaaa ama gel görki benim herif converse düşmanı bez parçası diyor :umursamaz: giyemicemm ben gamyoncuiremsu
:) kızlar boylarınız kaç, sevgililerinizin boyları?
sohbetin ortasına daldım ama :)
anam sahimi yoksam sen benim kardeşimmisin ?o converseler satılıyormu öyle hazır ben sandım elde yapıştırılıyor özel yaptırılıyor way iyimiş yaaa kuşum ben topuklu giyemem çünkü aşkımı geçiyorum topuklu giyince ya babet yada converse giyerim diye düşündüm ama converse ağır basıyor benimkide istersen upuzun topuklu giy benim için problem değil diyor aşkım yaaaa
kızlar converse diyince aklıma geldi bizim düğün fotolarını çektirdiğimiz adam biraz uçuk kaçıktı orda örnek albümlerin birinde bir gelin converse giymişti resimde de damat gelinin conversini bağlıyordu ama adam öyle estetik çekmiş ki fotoyu çok tatlılardı
töbee bismillah noluyo dedim birden :roflol:
ben sadece 1.60 küsüratı bilem yok:roflol:
sevgilimin 1.75
benim sewgilimin boyu kaç bilmiyorum wallaha hahaha ama benden biraz uzun çok değil benim boyum 1.74 falan oda olsa 1.75 dir topuklu giyemiyorum yanındaaaa
töbee bismillah noluyo dedim birden :roflol:
ben sadece 1.60 küsüratı bilem yok:roflol:
sevgilimin 1.75
Kuşum benim sadece bir tavsiyede bulunucam müsadenle. Mağazada bisrü gelin giydirdim yazları şimdi boyunu yazınca sen aklında bulunsun diye şunu söylemek istiyorum bitanem. Gelinlikle keskin geçişler boyu daha kısa gösterir. Yani üstü düz altı biranda çok kabaran bi model gösterdiğin çok keskin bir geçiş var eteğe bu senin vücudunu böler 2 parça gibi gösterir, daha yumuşak geçişler daha hoş durur annem sende :1hug: sadeceaklında bulunsun istedm bebişimm ama diosankii yemişim geçişinii görünüşünü benim hayalim giy o zaman en fena kabarığı bebek kafalımmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?