335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim bana nasıl bır gelınlık gıder yawru kusum
mayracım bu aksam costuk haha bu hızla ewlenecez bızımkıler gelmedenbız gıdıcez nıkah memurunukolumuza takıp gıtcez bızımkıler nerde askerlık yapıyorsa oraya askerıyede yıldırım nikah kıyıcaz

Kuşum bi kızcağızı zorla evlendirmeye çalışıyormuş ailesi, nişan yapmışlar o arada da hocayı çağırıp hoca nikahı kıyılmış.. Kızcağıza güç vermeye vazgeçirmeye çalışıyorlar, bir rkadaşta çıkmış siz zaten kaı koca olmuşsunuz anlasana artık dönüşü yok diyor. Bu iş resmileşmeden kimse kimsenin karısı yada kocası olmaz dedim bende böyle cahilce konuşup kızcağızı yanlış yönlndirmeyin dedim. Anamm yakacaklar kızın başını yaa klava: Hangi devirde yaşıyoruz... Hey allam heyyyy !!

arada görüyodum o konuyu bn de açıp bakmadım hiç. cahilce ama hakkaten yaa aoffff yazık kıza

iyi fikir valla Tuticim de askeriyeye acaba çaycı aşcı falan olarak kabul ederler mi bize nikahtan sonrada birlikte olsak bilmiyorumkismile

perimmmmmklava: dur burda gitme bir yere aaaaaaaaaaa

Burdayım Tutimm gitmedim dahaaaaaaaa. Bu arada benim beendiim tarz bi gelinlik süper olur sanaaadaa. Boy olduğu için sende fiziğinde maşallah çok düzgün olduğundan her tür model gider sanaa sen yeterki beğen içine sinsin zaten duvak en önemlisi. Ama dediğim gibi her türlü modeli kaldırsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

perim ben dümdüzzzzzzzzz upuzun bir duvak istiyorum duvakta işlme falan omıycak dümdüz bir duvak upuzun....
ya ben bir gelinlik beğendim durun resmini ekliyim...

uyyy yakalandımmm nası da bildin kuuueyvahedigeldismile valla yarıya geldim yatmadan muhakak içerim sonra dişimi fırçalarım valla ben de beğenmedim performansımı da kafamın içinde kelebekler uçuşuyo:roflol:

işte bu benim ilk önce ahana budur dediğim gelinlikti ama şimdi kafam o deniz kızı modeli gelinlikler çok fena aklımı çelmeye başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…