- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.321
Kızlar bi forumda bi kişi çok canımı sıktı. Dayanamadım yazdım walla cahil demekten ban yer miyim sizce ? Bi daha gidersem üzülür müsünüz ? :jeyyar::a015:delikafadulden
periiiiiiiiiiiiim naptın yaaaaaaaaaaaaaaaa yine gidicen püffffffffff bir tutamadın şu çeneni anacım nerde kime cahil dedin bakim
Kuşum bi kızcağızı zorla evlendirmeye çalışıyormuş ailesi, nişan yapmışlar o arada da hocayı çağırıp hoca nikahı kıyılmış.. Kızcağıza güç vermeye vazgeçirmeye çalışıyorlar, bir rkadaşta çıkmış siz zaten kaı koca olmuşsunuz anlasana artık dönüşü yok diyor. Bu iş resmileşmeden kimse kimsenin karısı yada kocası olmaz dedim bende böyle cahilce konuşup kızcağızı yanlış yönlndirmeyin dedim. Anamm yakacaklar kızın başını yaaklava: Hangi devirde yaşıyoruz... Hey allam heyyyy !!
perim bana nasıl bır gelınlık gıder yawru kusum
mayracım bu aksam costuk haha bu hızla ewlenecez bızımkıler gelmedenbız gıdıcez nıkah memurunukolumuza takıp gıtcez bızımkıler nerde askerlık yapıyorsa oraya askerıyede yıldırım nikah kıyıcaz
Bu yüzden yemem sanmıyorumama çok üzüldüm kızcağıza yaaaa..
perimmmmmklava: dur burda gitme bir yere aaaaaaaaaaa
iyi fikir valla Tuticim de askeriyeye acaba çaycı aşcı falan olarak kabul ederler mi bize nikahtan sonrada birlikte olsak bilmiyorumkismile
perim ben dümdüzzzzzzzzz upuzun bir duvak istiyorum duvakta işlme falan omıycak dümdüz bir duvak upuzun....
ya ben bir gelinlik beğendim durun resmini ekliyim...
çabık ekle sızcam ilaçlar fena etti beni
Gece kuşum bu cumartesi günki performansını hiç beenmedim şanına yakımadı alsanaalsanasmile ama hastalığına veriyorum guş gözlüm benm delikafadulden yatmadan b cigara yakym dedin dimi yakaladım söndürr çekmeeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?