335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hayran kaldım size nasıı tutuyosnz kndinizii ohaoldumsmile bn 28gün snra gitmiştm görmeye yemin töreninden bigün snra buluştk yemek yedk bişeyler içtik hiçbşy yoktu ne zamanki otobüse bıraktı bnii bileti alırken bn yne kötü oldum tuttm kendimi oturdk otobüsü beklerken omzuna yaslandm ağlıyorm basta farketmedii snra elinin üstüne gözyaşım düştüü '' aaa aşkım kızıyorm ama artık sana yapma böyle üzülüyorm bnde dedi '' poff snra bindm otobüse el salladm snra başladm yne ağlamaya bnları yazarken yne ağlıyorm nolcak bnm bu halim yaaa :'( :gitme:

ben de ağlıyorum durup durup sanki hasretimi azaltacakmış gibi daha çok yanıyorum ateşten gömlek giymiş gibiyim :gitme:

canm senin çok dha zor ya evliydin yanlş hatırlamıyosm

Sensiz gecelerin koynunda
Uyku girmez gözlerime
Bu karanlıklar beni eritse de
Vazgeçmem senden
Aşkın alevinden

Dön bebeğim
Dön çaresiz başım
Ayrılık böyle uzun sürmez ki
Dön bebeğim
Acılar seliyim
Dön dön bebeğim
Hasrete gebeyim

bugün bunalım günü ilan ettm :))

askimla konustum kizlar..
gece 8saat nöbetten sonrada uyumasina izin vermislerdir saniyordum yanilmisim!!
Sabah 8den sonra birde mintika toplatip,bulasik yikatmislar.. Öglen yemegi yenilmis yine bulasik yikatmislar ve sonra uyumus 4saat.. aksam saat 8den 10a kadar yine nöbeti varmis, 12den sonra yine gidebilirmis daha belli degil diyor..
Gelde aglama, gelde uyu, gelde derse konsantre ol, ev ara, yemek ye=( imkani yok yapamiyorum hicbirsey, aklim hep onda..

ah ahhh aynen ben de çok bunalımım bugün evde bomboş geçen gün kışlıkları çıkardım kazaklarını görünce bi dünya ağladım her gün eve geliyorum o yok offf offf neyse ki bunlar geçici şeyler Allah başımdan eksik etmesin kocamı

offff içim bi hoş oldu duygusala bağlamayın bu kadar yaa ağlattınız beni:çok üzgünüm:
bu arada perimle görüştük mesajıı aynen kopyalıyorum buraya

Kuşum bnim yaaa ( ben çok özlüyorum topiğimizi sizii sizle sohbet etmeyiii.. Sadece orda sizle konuşurken moral buluyordum, çok kötüyüm bugünn... 2 hafta sonra açacaklarmış hesabımıı ben pek inanmadım ama neyse, sizle konuşabilmek için bisürü üyelik almıştım hepsini banladılarrr.. Uff yaaa... Kızlara selam söyle, kimse kendini üzmesiin, herşey çok güzel olacakk. 2 hafta sonra yanınızdayım inşallah unuttum sanmayın aklım sizde ve askerimde gerçekten... Bu msgı böylece kopyalayabilirsin hatta sayfaya. Canım benm öpüyorum kuşummmmmm

perim sen gittin buralar ıssız kaldı bak herkes bunalımda sen olsaydın güldürdün bizi bekliyoruz seni tatlım

haberleri izledim şmdi sinirm tavan yaptı off allhm ya :gitme: uzun dnem 12 aya düşücekmş (onlar için çk sevindm 15 gerçektn işkence ) kısa dönem 8 ay olcakmşş :gitme: son ahli buymuş eğer kabul olursa bizimkilerde etkilencekmş

Askerde olanlar yararlanacak

Yeni askerlik yasası yürürlüğe girdiğinde silah altında olanlar lehte olan hükümlerden yararlanacaklar. Örneğin 15 ay için askere gitmiş olanlar, yeni belirlenecek askerlik süresinden yararlanacak ve erken terhis olacaklar. Kısa dönem olarak 6 aylığına askere gidenlerin askerliği ise uzamayacak. 6 ay dolduğunda terhis olacaklar. Uzayacak olan kısa dönem askerlik süresi, yasadan sonra askere gideceklere uygulanacak.

ayy içime su serpildi yahuu opuyorumnanaktan

bu hbr kesin dgrumu cnm nerdn öğrendın?ya ınslh gercktn yazdgn gbı sdce lehte olan hukumlerınden yararlanılır uzamasın yaaaa nolrrrrrrrr

şu anda kısa dönem askerlik yapanlara vurmayacak onlar 6 ay yapacak dedi uzun dönemlerden de yeni belirlenen gün geçirildiğinde terhis olacaklar dedi :teytey:

pilav pişirdim yavan
üstüne kestim soğan
yatağına uzanmışta
uyan askerim uyan

mendilimde gül oya
gülmedim doya doya
asker yolu beklerimde
günleri saya saya

asker yolu beklerim
günü güne eklerim
sen git yarim talimede
ben burayı beklerim.
miraclem sana gelsn hehehe =))))

bnde smdı haberturkun sıtesınde okudum dgruymus evet lehte olan hukumler sılahaltında olanlrı etkılıcekmıs ohh be bızı vurmuyo sukurler olsun Allah ımaazemuszemus

bütün gün dilime dolandi bu sarki=( yine gözlerim yasli, cok özledim yarimi=(

Zafer Peker - Diyemedim
Buralarda çok yalnızım, arıyorum her an seni
Acılarım son bulurdu, tutabilsem ellerini

Sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın
Sensiz gün doğmuyor ah yalnızım çok yalnızım

Aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım
Öyle çok özledim ah doluyor gözlerim
Ah yanıyor, bedenim ah yalnızım çok yalnızım

Karanlıkdan niye kaçıyorum ah, düşünceler alır beni
Dalga dalga sana geliyorum ah rüyalarda geceleri

Aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım
Öyle çok özledim ah doluyor gözlerim
Ah yanıyor, bedenim ah yalnızım çok yalnızım

askerlik saçma sapan bir hal aldı ağlanacak hallerine gülüyor hükümet bir yanda türban meselesi bir yanda askerlik bir yanda tezkere her gün asparagas haberle uyanıyoruz bu ülkeden bir cacık olmaz...
basında çalışan bir arkadaşım üni mezunlarının ayaklandığını söyledi her gün tüm gazetelere tüm medya kuruluşlarına mail atıyorlarmış üni mezunları 8 ay uzadı diye bize vurmuyor ama ben uzamasına üzüldüm benim erkek kardeşim var çünkü okumak için yırtınıyor babam onu okutmak için gece gündüz çalışıyor eeee devlet adamlarının oğulları askerlikmi yapıyor ki halkı düşünsünler üzülüyorum bu vatan için nöbet tutan askerlerimize başımızdaki adamlar hiç haketmiyor onların nöbetini vatanı koruyorlar askerlerimiz, vatan askerlerimizi koruyormu acaba bence korumuyor...15 ay 12 olmalı ama kısa dönem 6 ay kalmalıydı...akp oy kaybedecek haberi yok...ah atam uyan uyannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…