335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kuşum ben neye sinir olacağımı şaşırdım varya tek pişmanlığım kafamı kullansaydımda gitseydim abd ye en azından kurulu düzeni olan bir ülkede yaşardım ...

Bu gazetede çıkan haberlere hiç inanmıyorumlmaz:.İlk önce 12 aydı sonra 9 sonra 4 sonra 5 şimdide 8 ay deniliyor kısa dönemler için-tatlicadiarzu-.Şaka gibi:mymeka:.Haftaya Başbakana brifing verilip bi açıklama yapılmadan ben çıkan hiçbirşeye inanmam.Basın bu olayı resmen yap boz tablosu haline getirdikaydirigubbakcemile.Askerde olanları,asker yakınlarını onları bekleyenleri düşünmeden yapılan haberler.Bu habercilik mi oluyor şimdiklava:

O günü hatırlamak bile istemiyorum yaa :gitme:Sadece ağladım ağladım ağladımmafoldumben

Offf geçsin artık günler:gitme: takvime bakınca günler azalıyor gibi ama kalan günler gözümde devamlı büyüyor:sinifsinif: niye böyle oluyor anlamıyorum yaa:gitme:...Bazen günler hiç geçmicek hiç ocak ayı gelmicek gibi geliyormafoldumben

bgn snftan bı kızla tanstm onun sevgılısıde aralkta gıdıcekmıs askere,ayy dedım yaa cnm bnm valla cok zor bı surec senı beklıo hbrn olsun=)) ben 2 ayı atlattım ya bı havalra gırdım kendmı bı halt sanıp kıza hava attım yaa

hay Allah bak valla yenı goruorm=)sarkınında tam sozlerını bılmeden prflme yazmıstım super olmus yaa tatlım coookk etskkur ederım bu armgn ıcınboshayallersmile

Pofffff uyku düzeni falan kalmadı ne olacak benim bu halim 17 ocağa kadar böyle olursa yandı gülüm keten helvaohaoldumsmile:tomato:

bu arada 335dc 'cnm
bir konu başlatmışsın ben aşkımla farklı şehirlerdeyim tatlımbu yüzden kendim bindiremedim otobüse ama aşkım askere gitmeden önce tatile gitmiştik tbodruma temmuzda dolu dolu 1 hafta geçirdik sonra aşkımla istanbula beraber döndük sonra o memleketine döndü bende istanbulda kaldım fakat agustosun ılk haftası geldı benı görmeye 1 hafta istanbulda vakit geçirdik sonra adanaya gitti velhasıl 12 ağustosta ankara yapıp ankaradan kastamonuya geçti yemin töreninde ben gittim yanına gördüm mis kokulumu...böyle anlattım ama o heyecanı bir ben bilirim birde allah :)

:roflol::roflol:
çok alemsin yaaaaaaaaaaaa dede'den toruna nasihatlar sempatiksalakcinni

Sınıftan arkadaşlarım ya da ne bilim çevremden kısa dönem askere gidenler sanki hemen dönüyor gibi geliyordu aman 5 ay hemen geçiyor diyordum.Şimdi başa gelince ne bitmez şeymiş bu askerlik diyorum sanki bana yıl geçti ama daha 2 ay oldu daha yarılayamadık bile:gitme:

hakikatenn canım ya bize nedense geçmiyor çvremde çok kız arkadaşımın sevgilisi nişanlısı gitti arkadaşlarım gitti geldi ne çabuk geldiniz diyorum gel gör ki bizimkilerinki geçmiyor be anacım...

Dimi bütün sayıların kombinasyonunu yapıyor gazeteciler temennimiz 1 ayda anlaşmaları:roflol:zemuszemus

valla heeeeee bence 8 ayda olmayacak 6 ay kalacak demedi deme adeletten bahsetmişti ya başbakan adaletli olucaksa sadece uzun dönemi 12 ay aparlar kısa dönem 6 ay kalır benceee

Yine cok kötü basladim güne kizlar..
uyuyamadim bütün gece icim bir tuhafti..
Askim sözde gece 12ye kadar nöbet tutacakti, ama yine sabah kahvaltisina kadar tutmus.. Kahvaltidan sonra tek basina temizlemis yemekhaneyi ve devriyeye cikicakti sonrada.. yani bugünde uyuyamicak kurban oldugum=(
birisi bu isin mantigini anlatabilirmi bana??
25kisinin arasinda neden ona düsüyor bunca görev anlamis degilim=(
cok huzursuzum kizlar, cok mutsuz=(

caglocum inan bende anlamış değilim düzeni....
senböyle anlattıkça çok kötü oluyorum bende torunları gelince enişte rahatlar tatlım kasımda uzun dönem devresi gelecek o zaman rahat eder bebem üzülme enişte güçlü maaşallah herşeyin üstesinden gelir bizim askerlerimiz efendiler gibi askerlik yapıyorlar birde şöyle düşünmek gerek demekki komutanlar senin aşkının işini beğeniyor çünkü benimki geçen bana bişey dedi komutanlar bir çok askere aynı görevi verir fakat görev bitini atıyoru mıntıka ise hangi asker mıntıka görevini üstelerse her gün muhakkak komutan bakar mıntıkayı nasıl yapmış iyi temizlemişmi artık varmı eğerki memnun kaldıysa o askerin işinden devamlı ona yaptırır dedi mesela benimkinede ilk gittiği zamanlarda nizamiyede arama yapacaksın demiş komutan hep çaktırmadan gözetlemiş benimkini bakmış her yeri didik didik arıyor sen bu işi yapacaksın demiş başka işe karışma demiş eğerki sana başkası başka görev verirse hemen bana geliyorsun demiş ama aradada cezalı askerlerin ifadesini alıyormuş az kaldı canım şu ekimi bir atlatalım gerisi ok kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…