- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.761
şmdi 333. bekleyenlerin foruma baktım şafak 2 şafak 1 doğan güneş diyip yok olmuşlar kmse yazmamş snrasevgiliyi bulan KK yı boşlamş .. sevgili 335. kısa dnem bekleyen canm arkadşlarm size sesleniyorm sevgililerinz kocanız nişanlınz geldikten snra ilk buluşmanızı anlatın ama çatlarz burdaaa zemuszemus ayrıcaaaaaa şmdii yeni konu başlatıyormmm sevgilinizle nası vedalaştınz uğurlamaya gittiniz mi anlatn bkalmm :) kaydirigubbakcemile3
pilav pişirdim yavan
üstüne kestim soğan
yatağına uzanmışta
uyan askerim uyan
mendilimde gül oya
gülmedim doya doya
asker yolu beklerimde
günleri saya saya
asker yolu beklerim
günü güne eklerim
sen git yarim talimede
ben burayı beklerim. miraclem sana gelsn hehehe =))))
bgn snftan bı kızla tanstm onun sevgılısıde aralkta gıdıcekmıs askere,ayy dedım yaa cnm bnm valla cok zor bı surec senı beklıo hbrn olsun=)) ben 2 ayı atlattım ya bı havalra gırdım kendmı bı halt sanıp kıza hava attım yaa
bgn snftan bı kızla tanstm onun sevgılısıde aralkta gıdıcekmıs askere,ayy dedım yaa cnm bnm valla cok zor bı surec senı beklıo hbrn olsun=)) ben 2 ayı atlattım ya bı havalra gırdım kendmı bı halt sanıp kıza hava attım yaa
gevezem askerlik kısa döneme 9 oldu 8 oldu 4 oldu geriye kaldı 1 2 3 5 7 sayıları bekleyelim ve görelim uyku kimsede kalmadı ki
Sınıftan arkadaşlarım ya da ne bilim çevremden kısa dönem askere gidenler sanki hemen dönüyor gibi geliyordu aman 5 ay hemen geçiyor diyordum.Şimdi başa gelince ne bitmez şeymiş bu askerlik diyorum sanki bana yıl geçti ama daha 2 ay oldu daha yarılayamadık bile:gitme:
Dimi bütün sayıların kombinasyonunu yapıyor gazeteciler temennimiz 1 ayda anlaşmaları:roflol:zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?