335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gece-kuşu: DİYARBAKIR
Caglo: SİVAS
Perisokoo: DİYARBAKIR
Tuti: AĞRI / DOĞUBEYAZIT
geveze: ÇANAKKALE
red_wine: KAYSERİ
huzursuz: ESKİŞEHİR
miracle_84: İZMİR
GuarillaTanya: TRABZON
335dc: ÇANAKKALE / GELİBOLU
gdogan: HAKKARİ / ÇUKURCA
selenn: ZONGULDAK
viole: HAKKARİ
mayra : TEKİRDAĞ

Son düzenleme:
kızlar nabersiniz nasıl gidiyor bakalım ben hala bunalımımı atlatamadım dün saçam sapan şeylere böğüre böğüre ağladım gün geçtikçe daha da zorlaşıyor sanki

herkes icin zor ama cocukla coook daha zor nefes alamiyorum yuregim aciyo bi gun daha geciyo densede o gunde omzuma biniyo ocak hic gelmicek sanki cocugumla yersiz y urtsuzum gibi cook zor be rabbim guc versin sabir versin hepimize ins

Tutim bende simdi haberleri izledim Tuncelide catismada iki sehit varmis, icim bir fena oldu dayanamadim aradim askimi bulasik yikiyordu kurban oldugum=(
düsünsene sabaha kadar nöbet tuttu hala uyumamis ve saat 10dan 12ye kadar yine nöbeti var=(
2den sonra yine nöbet verebilirlermis=(
offf daha 95gün var böyle bitmez=(

maalesef bende duydum şehit haberini mafoldumben
artık şehit vermeyelim ya offfffffffffffffff
caglom enişteyi ne kadar çok sıkıyorlarmış ya hakikaten bir çözümü olmalı bunun böyle gitmez buuu

maalesef bende duydum şehit haberini mafoldumben
artık şehit vermeyelim ya offfffffffffffffff
caglom enişteyi ne kadar çok sıkıyorlarmış ya hakikaten bir çözümü olmalı bunun böyle gitmez buuu

sorma balim yaa cildirmamak elde degil=(
kafam cok bozuk inan, aklim hep onda=(

aşkımmmmmmmmmmm aradı onbaşı olmuş diyoki askerlikle ilgili gene bişeyler dönüyormuş galiba dedi artık herkes dalgaya vuruyor dedi komutanlar bile medyanın yalanlaması diyormuş..

caglom ya bence enişte sürekli farklı yere geçiyor ya o yüzden kullanıyorlar çocuğu biraz şöyle 2 hafta falan geçse rahat edecek zaten kasımda uzun dönem devresi gelicek o zaman rahat eder biraz daha sık dişini tatlım...

bilmiyorum canim ama acayip sinirleri bozuk, rütbede vermemisler zaten..
bitane askerin 30günü kalmis o gidincemi vericeklermis neymis ne alakaysa artik..
30gün icinde mahfederler yavrumu, walla sinirlerim alt üst=(
sana hep diyordum ya insallah kastamonuyu aramayiz diye..basima geldi walla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…