335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım üzülme ya inşallah biran önce düzelir üzüldüm senin adına.. ama bi yandan da şöyle düşün iyi sesini duyabiliyorsun buna da şükür tatlım :teselli:

caglom ya seni böyle gördükçe inan bende üzülüyorum inanıyorum enişte rahat edecek yakında ...
kastamonumu ah ahhhhh ...benimki şikayetçi değil yerinden ama kastamonuyu ben arıyorum adeta yakın diyemi bilmiyorum ki ????

benim ki çavuş olmuş kızlar zemuszemus bugn öğlen iki kere aramış duymamşm yarım saat snra gördmm nası sinirm bozuldu anlatamam gözlerm dolduu arkadşlarmlaydm ymek yiyodk kaç kere aradm açan olmadıı bütün telefonları dışardan aramaya kapatmışlr hiçbi şekilde ulaşamıyorm lmaz: neseki bitanem biraz önce aradıı duydum sesini opuyorumnanaktan ama çok masumdu knuşurken aşkm bazen içimden aramak bile gelmiyo dha kötü oluyorm dio :gitme:

Selam kızlar Caglocum sıkma canını ilk günler çok üstlerine gidiyolar 2 hafta kadar benim erkek arkadaşımada çok fazla nöbet verdiler ama şimdi düzeldi emin ol en geç 10 güne kadar yoluna girer herşey

Tuticim liste için teşekkürler eline sağlık çok güzel olmuş

birkaç gündür üzerimizde bir sessizlik var kendimize gelelim kızlarrrr yoksa hepimiz bunalıma giricezzz iyicee...

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZELolmuş listemiz
iyim kuşum saol sen nasılsın ???
saol canım ben de iyiyim
kızlar nabersiniz nasıl gidiyor bakalım ben hala bunalımımı atlatamadım dün saçam sapan şeylere böğüre böğüre ağladım gün geçtikçe daha da zorlaşıyor sanki
canımm bunalıma girme hiç bak biz burda ne güzel birbirimize destek oluyoruz. zaman bize de çok zor geçiyor ama metanetli olmalıyız hayatım.askerlirimiz hisseder böleşeleri sakın üzme kendini.
herkes icin zor ama cocukla coook daha zor nefes alamiyorum yuregim aciyo bi gun daha geciyo densede o gunde omzuma biniyo ocak hic gelmicek sanki cocugumla yersiz y urtsuzum gibi cook zor be rabbim guc versin sabir versin hepimize ins
amin canım inşallah
ayy ben sizden duyuyorum şehit olayını. allahım ailelerine güç versin çok zor yaa((((
aşkımmmmmmmmmmm aradı onbaşı olmuş diyoki askerlikle ilgili gene bişeyler dönüyormuş galiba dedi artık herkes dalgaya vuruyor dedi komutanlar bile medyanın yalanlaması diyormuş..
hayırlı olsun canım

benimkini de bölük çavuşu yapmışlar gündüzleri eğitime gidiyo. akşamları da bilgisayar öğretmnliği yapıyo

kızlarrrr kargom geldiç resimlerini çekip göstericektim size de isimlerimiz yazılı deşifre olmayalım dedim:roflol:bocuklardan çok güzel şeler yaptırmış neler neler hemde.5 sayfa da mektup yazmış bitanem.ne çok mutlu od-ldum yaa 7 yıl geçti kısa notlar hep yazardı ama ilk defa bana mektup yazıyo.okurken nasıl ağladım anlatamam içim dokdu taştı,çoközledim ve çok seviyorum:asigim:

hoşbuldk tatlımm :)) gevezecm peri snin fceini fln sordu ... hpinizi özlemş :)

Canım benim face yok aşkımla anlaşıp karşılıklı kapatmıştık biz face leri:hulya:.Periyi çok özledim yokluğu inanılmaz bellimafoldumben ama belli mi olur karşılaşırız bir yerde bi blogta falanaklinialirimsmile

Bu arada hoşbulduk Tuticimopuyorumnanaktan

oyyy cnm bnm ya ne güzell çok sevindm senin adına opuyorumnanaktan benim sıpa hala bişy yollamadı bnaaa yerimseniben 12 kasımda yıldnümümz wr umarm yollar yoksa gelince çok çeker elimden :teytey: nazar değmesn tatlım ne gzel işte sürekli oku onları bn her gece sakladgm msjları wrdı onları okuyorm

walla helal olsun enisteye=)
benim askim acemilikteyken bana 3resim birde kart yazip göndermisti, ama karti görme catlarsin gülmekten, zarfta pembe kalpli güllü felan birsey=)
ilk cümleside: sözlerime baslamadan önce bu kartin anlam ve önemi anlatan bir konusma yapmayi isterdim ama anlaticak birsey yok askim arkadasdan aldim bunu baskada yoktu napayim=)

:roflol:
:roflol: hay Allah'ım ya hiç güleceğim yoktu çok komikmiş benim kuzum bana bişey göndermedi henüz alsanaalsanasmile ben mektup göndermek istiyorum onu da kabul etmiyor ama hergün 2 kere konuşuyoruz uzun uzun :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…