- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.801
bilmiyorum canim ama acayip sinirleri bozuk, rütbede vermemisler zaten..
bitane askerin 30günü kalmis o gidincemi vericeklermis neymis ne alakaysa artik..
30gün icinde mahfederler yavrumu, walla sinirlerim alt üst=(
sana hep diyordum ya insallah kastamonuyu aramayiz diye..basima geldi walla..
ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZELolmuş listemiz
gece-kuşu: DİYARBAKIR
Caglo: SİVAS
Perisokoo: DİYARBAKIR
Tuti: AĞRI / DOĞUBEYAZIT
geveze: ÇANAKKALE
red_wine: KAYSERİ
huzursuz: ESKİŞEHİR
miracle_84: İZMİR
GuarillaTanya: TRABZON
335dc: ÇANAKKALE / GELİBOLU
gdogan: HAKKARİ / ÇUKURCA
selenn: ZONGULDAK
viole: HAKKARİ
mayra : TEKİRDAĞ
saol canım ben de iyiyimiyim kuşum saol sen nasılsın ???
canımm bunalıma girme hiç bak biz burda ne güzel birbirimize destek oluyoruz. zaman bize de çok zor geçiyor ama metanetli olmalıyız hayatım.askerlirimiz hisseder böleşeleri sakın üzme kendini.kızlar nabersiniz nasıl gidiyor bakalım ben hala bunalımımı atlatamadım dün saçam sapan şeylere böğüre böğüre ağladım gün geçtikçe daha da zorlaşıyor sanki
amin canım inşallahherkes icin zor ama cocukla coook daha zor nefes alamiyorum yuregim aciyo bi gun daha geciyo densede o gunde omzuma biniyo ocak hic gelmicek sanki cocugumla yersiz y urtsuzum gibi cook zor be rabbim guc versin sabir versin hepimize ins
ayy ben sizden duyuyorum şehit olayını. allahım ailelerine güç versin çok zor yaaTutim bende simdi haberleri izledim Tuncelide catismada iki sehit varmis, icim bir fena oldu dayanamadim aradim askimi bulasik yikiyordu kurban oldugum=(
düsünsene sabaha kadar nöbet tuttu hala uyumamis ve saat 10dan 12ye kadar yine nöbeti var=(
2den sonra yine nöbet verebilirlermis=(
offf daha 95gün var böyle bitmez=(
hayırlı olsun canımaşkımmmmmmmmmmm aradı onbaşı olmuş diyoki askerlikle ilgili gene bişeyler dönüyormuş galiba dedi artık herkes dalgaya vuruyor dedi komutanlar bile medyanın yalanlaması diyormuş..
benim ki çavuş olmuş kızlar zemuszemus bugn öğlen iki kere aramış duymamşm yarım saat snra gördmm nası sinirm bozuldu anlatamam gözlerm dolduu arkadşlarmlaydm ymek yiyodk kaç kere aradm açan olmadıı bütün telefonları dışardan aramaya kapatmışlr hiçbi şekilde ulaşamıyormlmaz: neseki bitanem biraz önce aradıı duydum sesini opuyorumnanaktan ama çok masumdu knuşurken aşkm bazen içimden aramak bile gelmiyo dha kötü oluyorm dio :gitme:
hoşbuldk tatlımm :)) gevezecm peri snin fceini fln sordu ... hpinizi özlemş :)
kızlarrrr kargom geldiç resimlerini çekip göstericektim size de isimlerimiz yazılı deşifre olmayalım dedim:roflol:bocuklardan çok güzel şeler yaptırmış neler neler hemde.5 sayfa da mektup yazmış bitanem.ne çok mutlu od-ldum yaa 7 yıl geçti kısa notlar hep yazardı ama ilk defa bana mektup yazıyo.okurken nasıl ağladım anlatamam içim dokdu taştı,çoközledim ve çok seviyorum:asigim:
kızlarrrr kargom geldiç resimlerini çekip göstericektim size de isimlerimiz yazılı deşifre olmayalım dedim:roflol:bocuklardan çok güzel şeler yaptırmış neler neler hemde.5 sayfa da mektup yazmış bitanem.ne çok mutlu od-ldum yaa 7 yıl geçti kısa notlar hep yazardı ama ilk defa bana mektup yazıyo.okurken nasıl ağladım anlatamam içim dokdu taştı,çoközledim ve çok seviyorum:asigim:
walla helal olsun enisteye=)
benim askim acemilikteyken bana 3resim birde kart yazip göndermisti, ama karti görme catlarsin gülmekten, zarfta pembe kalpli güllü felan birsey=)
ilk cümleside: sözlerime baslamadan önce bu kartin anlam ve önemi anlatan bir konusma yapmayi isterdim ama anlaticak birsey yok askim arkadasdan aldim bunu baskada yoktu napayim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?