- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.821
gece kuşum hadi gözün aydın tatlım kargon gelmiş...
mayracım gece kuşum teşekkürler tatlım can sıkıntısına yaptım işte bir liste
perinin yarın sınavı varmış ders çalışıyor canlar...
oyyy cnm bnm ya ne güzell çok sevindm senin adına opuyorumnanaktan benim sıpa hala bişy yollamadı bnaaa yerimseniben 12 kasımda yıldnümümz wr umarm yollar yoksa gelince çok çeker elimden :teytey: nazar değmesn tatlım ne gzel işte sürekli oku onları bn her gece sakladgm msjları wrdı onları okuyorm
Gece_Kuşu ne güzel romantikliğini tee askeriyeden bile belli etmiş enişte
valla çok romantiktir enişteniz ama mektup konusunda zayıf not vermiştim ama utandırdı beni:roflol:ne çok mutlu oldum kelimelerle anlatamıyorum. benim askerim de gittiğinden beri hiç çarşı iznine çıkmadı valla.hediyeleri de bir subaya vermiş o kargoya vermiş saolsun.walla helal olsun enisteye=)
benim askim acemilikteyken bana 3resim birde kart yazip göndermisti, ama karti görme catlarsin gülmekten, zarfta pembe kalpli güllü felan birsey=)
ilk cümleside: sözlerime baslamadan önce bu kartin anlam ve önemi anlatan bir konusma yapmayi isterdim ama anlaticak birsey yok askim arkadasdan aldim bunu baskada yoktu napayim=)
kuşum gönder gönder iyi moral oluyor onlara....
göndericem de şiirim nasıl oldu bilmiom kiboshayallersmile
walla helal olsun enisteye=)
benim askim acemilikteyken bana 3resim birde kart yazip göndermisti, ama karti görme catlarsin gülmekten, zarfta pembe kalpli güllü felan birsey=)
ilk cümleside: sözlerime baslamadan önce bu kartin anlam ve önemi anlatan bir konusma yapmayi isterdim ama anlaticak birsey yok askim arkadasdan aldim bunu baskada yoktu napayim=)
ben çok guzl bi hırka aldım sevglme,bgn aradıgnda dedm sna bısey aldm yollamk ıstıorum askım dıye,yok hayatım yollama burda kaybolur yda basına bısey gelır elıme gecene kdr sende kalsın ben gelınce hepsını toptan alırıms enden dedı=)yanı ne yazık kı ben oyle sızler gbı bıseyler yapıp bsıeyler alıp yollayamıyorum,ılk gonderdgm sey mektup oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?