335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya kızlar düşündümde aslında bu ayrılığın birazda iyi yönlerine bakalım uzakta sevgililerimizin değerini daha iyi bi anladık iyice pekiştirdik onlar içinde öyle ya da ben öyle düşünüyorum sizler ne diyosunuz
ben ilk defa 1 ay sevgilimi görmedim 3 gün bile çok gelirdi bana onsuz evden dışarı çıkmak bile zor geliyo çünkü her gittiğim yerde keşke yanımda olsa diyorum (( benim aşkımda bana şiir ve mektup yazmış 1 haftadır postada halen gelmedi çatlıcam birkaç gün daha gelmezse bu arada yanımda olsa kesin bana şiir yazmazdı pozitif düşünelim de bitsin bu askerlik çilesi :)))

ben bgn ilk defa mektup yazıp attım askıma,bırde rsım koydum zarfın içine,aps yle attım yrn oraya varır ama tabı elıne nzmn gecer ona nzmn ıletırler bılemeyız dedı adam:s

bende bir paket yolladim askima, daha dogrusu ablasina cünkü oldugu yere sadece yurt ici kargo gidiyor onlar göndericekler ama 2hafta oldu hala ulasmadi=(
cook güzel bir mektup yazdim bende, albüm yaptim fotograflarimizdan, basima taktigim bas örtüsü gibi ama ufagi onu gönderdim=) bide ihtiyaci olabilecek seyler koydum.. insallah paketimin basina birsey gelmemistir=S

gece kuşum hadi gözün aydın tatlım kargon gelmiş...
mayracım gece kuşum teşekkürler tatlım can sıkıntısına yaptım işte bir liste

perinin yarın sınavı varmış ders çalışıyor canlar...

Gece_Kuşu ne güzel romantikliğini tee askeriyeden bile belli etmiş enişte

valla çok romantiktir enişteniz ama mektup konusunda zayıf not vermiştim ama utandırdı beni:roflol:ne çok mutlu oldum kelimelerle anlatamıyorum. benim askerim de gittiğinden beri hiç çarşı iznine çıkmadı valla.hediyeleri de bir subaya vermiş o kargoya vermiş saolsun.
perime kolay gelsin diliyorum buralardan gelince hepsini okucak biliyorum:roflol:
çağlo koptum yaa:roflol::roflol:

kızlar bu arada mektubu okuduktan sonra ,bi ilham geldi,hayatımda ilk defa şiir yazdım nasıl oldu bilmiyorum ama göndermeyi düşünüyorum askerime:asigim:

göndericem de şiirim nasıl oldu bilmiom kiboshayallersmile

canimm sen icinden gecenleri yazmissin sonucta, nasil oldugunun hicbir önemi yok.Önemli olan yazilmis olan seylerin senin yüreginin sana fisildadiklarinin olmasidir, eminim cok mutlu olucak eniste=)

benim askimda coook güzel siir yazar, cok anlamli konusur. O ufacik karta bile harika seyler yazmisti.. En begendigim sözü ise; " Sana gelen her yol, kapi, mekan, divan kutsaldir. Ömrüm bu yolu yürüyekte gececek olsa, yola koyulmusum coktan sevdigim."
Oyy kurban olurum onaaa özledim yine coook fena, bebegim nöbette simdi=(

ahahhahaa koptmm ama bn burda alkışlar enişteye alkisalkisalkisalkisalkisalkis off bnm eşşek aşkm hla bişey yollamadı kırcm kafasını CADIARZU ona 12 kasıma kadr müddet weriyorm klava: şmdilik susuyorm :teytey:

red wineeeeee yanlş hatırlamıyosam kasımda sizinde yıldnümünz wrdı ? ne alcaksn tatlm dşün dşün çatladm bn ya özel bişy olsn istiyorm ... atkı ördüm aşkıma hediyesiyle birlikte onu kesin yollım ama hediyeyi bulamadm :)

kızlar kızlar gelemmi yanaaaanızdan öpemm mii opuyorumnanaktan siz anaaazın goynunda bn soğuktan öleemmiii ahahahah ayy içimden bunu sylemek geldi werdigm rahatsızlıktn dolayı özür dilerm kaydirigubbakcemile3

ben çok guzl bi hırka aldım sevglme,bgn aradıgnda dedm sna bısey aldm yollamk ıstıorum askım dıye,yok hayatım yollama burda kaybolur yda basına bısey gelır elıme gecene kdr sende kalsın ben gelınce hepsını toptan alırıms enden dedı=)yanı ne yazık kı ben oyle sızler gbı bıseyler yapıp bsıeyler alıp yollayamıyorum,ılk gonderdgm sey mektup oldu

canm bnde korkuyorm kaybolmasından o yüzdn kargoya vercm çarşıya çıktıgında kendii alır ama kaybolmaz heralde bi knuşucm o ne derse onu yapcm :) aldıgm şeyi yollayamazsm bn çatlarm D:

335dc, bnmkı bişeye yok dedımı yok dha usteleme sansımız olmuyo malsf helekı smdı askerdeyken hıc naza cekemıyorum kendmı=) bnm aslnda izmirde kuznm var ona yollıyım sen carsıdayken ondn bulsp alrsn dedım de yok dedı dursun ben bırlıkte caldırırım fln cok uzlrm snra dedı ee ii madem dedım napym gelnce toplu halde alır hepsını dedıgı gbı=)))

kızlar size bir resim göstercem askeriyedeki su ikramı böyle yapılıyormuş aşkımın facesinde bir arkadaşı eklemiş ordan gördüm içim cız etti kıyamam yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…