- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.841
335dc, bnmkı bişeye yok dedımı yok dha usteleme sansımız olmuyo malsf helekı smdı askerdeyken hıc naza cekemıyorum kendmı=) bnm aslnda izmirde kuznm var ona yollıyım sen carsıdayken ondn bulsp alrsn dedım de yok dedı dursun ben bırlıkte caldırırım fln cok uzlrm snra dedı ee ii madem dedım napym gelnce toplu halde alır hepsını dedıgı gbı=)))
kızlar size bir resim göstercem askeriyedeki su ikramı böyle yapılıyormuş aşkımın facesinde bir arkadaşı eklemiş ordan gördüm içim cız etti kıyamam yaaaa...
askim askere ilk gittigi günlerde sürekli cay icmeyi özledim diyordu..
bende sonunda birgün dedim askim askeriyede cay yokmu? dedi cay barda cam bardak yok demir bardakta caymi iciyon baska birseymi belli degil=(
askim askere ilk gittigi günlerde sürekli cay icmeyi özledim diyordu..
bende sonunda birgün dedim askim askeriyede cay yokmu? dedi cay varda cam bardak yok demir bardakta caymi iciyon baska birseymi belli degil=(
ya sorma canım yaa çay koca bir kazanın içinde oluyomuş sürahiyle o çaya daldırıp bardaklara döküyolarmış benim aşkımda çay sayıklıyo offf offf her gün bana ne yedin bugün diye soruyo hep sevmediği yemekleri söylüyorum bende oda hergün bamya mı yenir diyo :)) ama söyleyemiyorum oda sen yedikçe ben yemiş gibi oluyorum ona göre diyo ama insanın boğazından geçmiyo bi de sürekli mercimekli köfte sayıklıyo
hahahahha cağlooooooooooo koptum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?