335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

enişte eli maşalı çıktıı klava: onun dedigide doğru tatlm ama bn göndercm nolursa artık şansımızaaa :)) ne gzell kuzenin orda gdebilirsn onlara bahanesylee :)):)

ben çkıyorm kızlar bu aralar çok durgunz hiç hşuma gitmiyo klava: zaman su gbi akıp geçsn hemen 17 ocak olsn öptüm hpiniziii yarn grüşürzzzzzzz :dance:

aman sorma tatlım burdayken höt möt deyıp uste cıkıodumda smdı askere gıttı ya cok ii kullanıo bu durumu uste cıkıo dedgm dedk takılıo ama bı gelsn fabrıka ayarlarına gerı dondurcem onu soyledım ztn=) kuznm izmirde ama yurtta kalıo bırde ıstemıo bnm askım gıtmemı,resmımı gornce bıle gozlerı doluyomus gelırsen snra dha kotu olurum ayrılırken toparlıyamam kendmı dıyo yoksa dha onceden gıdıcektım,anlycgn smdılk o ne derse ona gore hrkt edıorum

kızlar size bir resim göstercem askeriyedeki su ikramı böyle yapılıyormuş aşkımın facesinde bir arkadaşı eklemiş ordan gördüm içim cız etti kıyamam yaaaa...

Bunu bende görmüştüm hatta tabaklar falanda böyleymiş sanırım ben en azından bardaklar sürahi cam olur diyordum ama:1shok:

askim askere ilk gittigi günlerde sürekli cay icmeyi özledim diyordu..
bende sonunda birgün dedim askim askeriyede cay yokmu? dedi cay varda cam bardak yok demir bardakta caymi iciyon baska birseymi belli degil=(

Son düzenleme:
tabldotta yemek yiyorlar tatlışım gevezem...
cağlom aynı şeyi benim aşkımda söyledi ama cam bardak yokki diyor kıyamam ona bennn...

335dc cnm toparlancaz az kaldı havalardan herkes bıraktı kendini...

bende sonunda birgün dedim askim askeriyede cay yokmu? dedi cay barda cam bardak yok demir bardakta caymi iciyon baska birseymi belli degil=(

Aynen canım hala da içemiyor çay:1no2: bende sabret sen gelince ben sana demlicem diyorum

bende sonunda birgün dedim askim askeriyede cay yokmu? dedi cay varda cam bardak yok demir bardakta caymi iciyon baska birseymi belli degil=(

ya sorma canım yaa çay koca bir kazanın içinde oluyomuş sürahiyle o çaya daldırıp bardaklara döküyolarmış benim aşkımda çay sayıklıyo offf offf her gün bana ne yedin bugün diye soruyo hep sevmediği yemekleri söylüyorum bende oda hergün bamya mı yenir diyo :)) ama söyleyemiyorum oda sen yedikçe ben yemiş gibi oluyorum ona göre diyo ama insanın boğazından geçmiyo bi de sürekli mercimekli köfte sayıklıyo

benimkide her gün yemeğini yedinmi diye soruyor aşkım kayınvalidem tatlı ne yaptı diye soruyor oyyy bende sen gittiğinden beri bişey yapmıyor aşkım geldiğinde yapacakmış dedim nasıl sevindi yavrum yaa en ufacık bişeye seviniyorlar bugün telde aşkıma kurşun askerim dedim katıldı gülmekten dedim allah neşeni bozmasın bitanem hep gül dedim sende gül aşkım yüzümü güldüren güzelliksin sen dedi gelene kadar hep böyle pozitif ol ne olur dedi en ufacık üzüntün mahvediyor beni dedi...

bende coook severim mercimekli köfteyi=D
bende soruyorum ona hergün ne yedin diye, hergün türlü pilav sehriye corbasi diyor=D
bizde ac olan benim ama o bu konuda cok tedirgin.. Ben önüme tas koysalarda yiyorum mecburum sonucta diyor ama sen üsenirsin yapmazsin acliktan geberir gidersin bir kerede ben gebertirim seni diyor=D
korkudan bugün hayvan gibi catlayana kadar yedim varya=D

haha kizlar bu arada tabak canaktan bahsederken aklima ne geldi gecenlerde=D
daha kücükken bizim evde porselenlerin hepsinin üzerinde K.K.K. yazisi vardi ben yillar boyunca her yemek yedigimde anlamini cözmeye calistim ama bir türlü bulamadim en sonunda markasidir diyip unuttum=D
sonra askim askere giderken K.K.K.' nin acilimini ögrendim ve anneme sordum bizde askeriyenin tabaklari ne ariyordu diye=D annem hala duruyorlar dedi baban askerden getirmisti=D koptum yaa=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…