335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

caglom benim netim çok kötü tam yazıcam kopuyorum çare bulamıyorum wireless bağlntım düşüyor kopuyor yeniden bağlanıyor kopup yeniden bağlanıyor o yüzden uyuz oldum....

Bende saymıyorum Tuticim plakalara kadar saymıcam

bende saymıyom balım yasakladı benimki daha çok var sayma diyor kafamçokkarıştı

Bu arada plakalara geldiğimizde haber verin kızlar olmaz mı plakaları kaçırmayalım:roflol:

81 düzce'den herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ile başlayan naralarıda görcez yakında hehehe:sm_cool:

İnşallaahh ben en çok 01 Adanaaaaaaaa yı çok merak ediyorum hemen ona gelelim bence:roflol: geleceği gün heyecandan ölmem umarım yaakannehir

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

01-ADANA
02-ADIYAMAN
03-AFYONKARAHİSAR
04-AĞRI
05-AMASYA
06-ANKARA
07-ANTALYA
08-ARTVİN
09-AYDIN
10-Balıkesir
11-BİLECİK
12-BİNGÖL
13-BİTLİS
14-BOLU
15-BURDUR
16-BURSA
17-ÇANAKKALE
18-ÇANKIRI
19-ÇORUM
20-DENİZLİ
21-DİYARBAKIR
22-EDİRNE
23-ELAZIĞ
24-ERZİNCAN
25-ERZURUM
26-ESKİŞEHİR
27-GAZİANTEP
28-GİRESUN
29-GÜMÜŞHANE
30-HAKKARİ
31-HATAY
32-ISPARTA
34-İSTANBUL
35-İZMİR
36-KARS
37-KASTAMONU
38-KAYSERİ
39-KIRKLARELİ
40-KIRŞEHİR
41-KOCAELİ
42-KONYA
43-KÜTAHYA
44-MALATYA
45-MANİSA
47-MARDİN
48-MUĞLA
49-MUŞ
50-NEVŞEHİR
51-NİĞDE
52-ORDU
53-RİZE
54-SAKARYA
55-SAMSUN
56-SİİRT
57-SİNOP
58-SİVAS
59-TEKİRDAĞ
60-TOKAT
61-TRABZON
62-TUNCELİ
64-UŞAK
65-VAN
66-YOZGAT
67-ZONGULDAK
68-Aksaray
69-Bayburt
70-Karaman
71-Kırıkkale
72-Batman
73-Şırnak
74-BARTIN
75-ARDAHAN
76-IĞDIR
77-YALOVA
78-KARABÜK
79-KİLİS
80-OSMANİYE
81-DÜZCE

Eline sağlık canım ya burdan bakar bakar sayarız şafağı aklinialirimsmileBu arada illerin plakalarını ezberlicezzz:hulya:Askerliğin bna tek kazanımı bu olacak sanırım

offfffffffffffff şu ekimi bir atlatsak şu son 2 haftada bir bitse allahın izni ile kasım ayına girsek sonra aralık gelse sonra 17-18-19 ocak gelseeeeeeeeeeeeeeeeee sonra bizim askerlerimiz şafak doğan güneşşşşşşşşşşşşşşşş deseeeeeeeeeeeeeee allahımmmmmmmmmmmm çokmu bişe istiyoruzzzzzzzzzzzzz.....

kızlar bi gittim muhabbeti koyultmuşsunuz maşallah ama geldiğim gibi gidiyorum çok uykum var yorgunum yatmam lazım.. rüyanızda askerlerinizi görün canlar.. opuyorumnanaktan

ilahi gevezem bu akşam aramızda en alemi en pozitifi sensin laflarına çok güldüm ya plakaların kazancı olcak aşkının sayesinde

Bakma sen bana canım az sonra herhangi bişeye ağlayabilirim de iyice dengesiz oldum çıktım-tatlicadiarzu-Ama senin gülmene vesile olduysam çok sevindim canımopuyorumnanaktan

kızlar bi gittim muhabbeti koyultmuşsunuz maşallah ama geldiğim gibi gidiyorum çok uykum var yorgunum yatmam lazım.. rüyanızda askerlerinizi görün canlar.. opuyorumnanaktan

cnm dirildik yavaştan...tamam balım iyi geceler allah rahatlık versin askerini gör sende rüyanda canım opuyorumnanaktan

Bakma sen bana canım az sonra herhangi bişeye ağlayabilirim de iyice dengesiz oldum çıktım-tatlicadiarzu-Ama senin gülmene vesile olduysam çok sevindim canımopuyorumnanaktan

vallahi güldürdün canım allahta seni güldürsün emi...
ağlamak yok bebişim bunada çok şükür bak bitiyor az kaldı ha gayret ...
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bende devamlı böyleyim ekim bitse kasım gelse bayram geçse ılbaşı geçse püfff böyle yaptıkça zaman hiç geçmiyor gibi geliyorsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…