335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar bi gittim muhabbeti koyultmuşsunuz maşallah ama geldiğim gibi gidiyorum çok uykum var yorgunum yatmam lazım.. rüyanızda askerlerinizi görün canlar.. opuyorumnanaktan

İyi geceler canım opuyorumnanaktanbenim de aslında ders çalışmam lazım ama aşkımın gece nöbeti var onu düşündükçe ders falan çalışasım gelmioo veremiyorum kendimi dersekaydirigubbakcemile

senin yaklaşmış benim hastalığın üstüne bugün o da teşrif etti saolsun:roflol:

vıyyyyyyyyyy seninkisi 2si birarada olmuş kuşkam allah yardımcın olsun:1no2: benim acaip sancılı geçiyor kendimi tokatlıyorum sancıdan allahım inşallah bu ay hafif geçer...
geçmiş olsun kuşum...vallada billada gözümün önünden pastalar,kekler,çörekler geçiyor
demin kk daki tatlı tariflerine bakayım dedim ekranı yalıyordum az kalsın sonram kendime geldim nörüyon kızım :mymeka:dedim kendi kendime ama yarın ilk işim tatlı yapmak olcak...cokacimcoook

Bende devamlı böyleyim ekim bitse kasım gelse bayram geçse ılbaşı geçse püfff böyle yaptıkça zaman hiç geçmiyor gibi geliyorsenağlama

al beni vur sana bende aynen öyleyim bugün annemede aynısını dedim bayram gelse yılbaşı gelse ekim bitse kasım gelse aralık geçse yılbaşı olsa diye annem en sonunda sen böyle beklersen ne ay gelir ne yıl dedidelikafadulden

gevezem dersine niye çalışmıyon bakem çabbıkkkkkkkkkk dersinin başına....

Son düzenleme:

ben okuldan gelince sana yaparım bonibonlu kurabiyemm:roflol:

kızlar size bişey dicem geçen aşkım izindeyken gloria jeans varya orda bir çikolatalı sufle yemişiz dondurma eşliğinde varya amanınnn amanın mükemmel ötesiydi sizde deneyin bakın ımhhhh harikaydı yaaaaaaaaaa....

Tutimmmm nettinnnn gece gece bak şimdi benimde canım istedi düşcek bi yerimiz ohaoldumsmile

sorma balım ya aşırı krizim tuttu etrafa sarıyorum az evvel kardeşim odama girdi sanki bir tabakta tiramisu bana doğru gliyor sandım tiramisuuuu dedim kardeşim hey allahım aklını bozdu asker bekleye bekleye dedi sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
pofffffff netim gitti:mymeka:Neyseki gelebildim ama tatlı muhabbeti var burda bu yapılır mı 3 ay boyunca kilo almamam lazım ama yaa:tomato:

İnsan sıkıntıdan daha çok yiyor şekil a:ben kaydirigubbakcemileBenimde almamam lazım ama bu performansla bilmiyorum aşkımı karşılamaya yuvarlanarak gidicem

Mayracım bu dertten muzdarip olanlar olaraktan bi de diyet topiği mi açsak asker bekleyenler diyet topiği olaraktankaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…