- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.881
kızlar bi gittim muhabbeti koyultmuşsunuz maşallah ama geldiğim gibi gidiyorum çok uykum var yorgunum yatmam lazım.. rüyanızda askerlerinizi görün canlar.. opuyorumnanaktan
senin yaklaşmış benim hastalığın üstüne bugün o da teşrif etti saolsun:roflol:
Bende devamlı böyleyim ekim bitse kasım gelse bayram geçse ılbaşı geçse püfff böyle yaptıkça zaman hiç geçmiyor gibi geliyorsenağlama
vıyyyyyyyyyy seninkisi 2si birarada olmuş kuşkam allah yardımcın olsun:1no2: benim acaip sancılı geçiyor kendimi tokatlıyorum sancıdan allahım inşallah bu ay hafif geçer...
geçmiş olsun kuşum...vallada billada gözümün önünden pastalar,kekler,çörekler geçiyor
demin kk daki tatlı tariflerine bakayım dedim ekranı yalıyordum az kalsın sonram kendime geldim nörüyon kızım :mymeka:dedim kendi kendime ama yarın ilk işim tatlı yapmak olcak...cokacimcoook
ben okuldan gelince sana yaparım bonibonlu kurabiyemm:roflol:
zahmet olmasın kuşkammmmcokacimcoook
zahmet olmasın derken önlüğü takmış bile şuna bak:roflol:
ağlayan kek,sufle,ıslak kurabiye,tiramisu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoook
Tutimmmm nettinnnn gece gece bak şimdi benimde canım istedi düşcek bi yerimiz ohaoldumsmile
İnsan sıkıntıdan daha çok yiyor şekil a:ben kaydirigubbakcemileBenimde almamam lazım ama bu performansla bilmiyorum aşkımı karşılamaya yuvarlanarak gidicem
Mayracım bu dertten muzdarip olanlar olaraktan bi de diyet topiği mi açsak 335. dönem asker bekleyenler diyet topiği olaraktankaydirigubbakcemile3[/QU
süperrr fikir canımmmm bu gidişle zaten bu 335. dönem topikleri uzayıp gidicek birbirimizi gaza getirerek zayıflarız belki yoksa dediğin gibi yuvarlanıcaz kafamçokkarıştı
ewt yaaa ve şu anda karnımın acıktığını hissediyorum yesem mi acaba :kedi:
Mayracım bu dertten muzdarip olanlar olaraktan bi de diyet topiği mi açsak 335. dönem asker bekleyenler diyet topiği olaraktankaydirigubbakcemile3[/QU
süperrr fikir canımmmm bu gidişle zaten bu 335. dönem topikleri uzayıp gidicek birbirimizi gaza getirerek zayıflarız belki yoksa dediğin gibi yuvarlanıcaz kafamçokkarıştı
O zaman başlayalım bugün mesela açız ama yemeyelimolumunekankayizsmile Birbirimizi gaza getirip kilo derdine son verelim:hooray:Yaptığımız bakım maskelerini kremleri paylaşalım güzelleşelim biraz bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?