- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.901
abowwwwwwww diyet muhabbetine dönmüş burası...
hayatımda hiç diyet yapmadım canlar biliyormusunuz...ben dayanamam yerim valla diyet miyet ıhh sevdiğim şeyleri yiyemezsem ölürüm...sizlerde azcık azcık yerseniz bişey olmazzz
hayatımda hiç diyet yapmadım canlar biliyormusunuz...ben dayanamam yerim valla diyet miyet ıhh sevdiğim şeyleri yiyemezsem ölürüm...sizlerde azcık azcık yerseniz bişey olmazzz
O zaman başlayalım bugün mesela açız ama yemeyelimolumunekankayizsmile Birbirimizi gaza getirip kilo derdine son verelim:hooray:Yaptığımız bakım maskelerini kremleri paylaşalım güzelleşelim biraz bayanssulusmile
ya ben kendimi pek bi saldım hiç kendime bakmıyorum ve kızıyorum kendime ama ne saçımla başımla uğraşmak ne e makyaj yapmak gelmiyo içimden sıkıntıdan sivilcede çıkmaya başladı acil toplanmak lazım 3 ay kaldı anca kendime gelirim
uykusuzluk kilo yapıyormuş kaydirigubbakcemile2
bende hiç rejim yapmadım yapamadım Tutimm ama bende tiroid var ve kilo alıyorum ve dikkat etmem lazım çok kısa sürede 5 kilo aldım vermemde çok zor oluyo mafoldumben
Canım şu an benimde kilom iyi ama ben kışın kilo alıyorum ya niye böyle anlamıyorum ve kışa giriyoruz aşkımda yok benim kilo almamam lazım.:çok üzgünüm:
uykusuzluk kilo yapıyormuş kaydirigubbakcemile2
ya ben kendimi pek bi saldım hiç kendime bakmıyorum ve kızıyorum kendime ama ne saçımla başımla uğraşmak ne e makyaj yapmak gelmiyo içimden sıkıntıdan sivilcede çıkmaya başladı acil toplanmak lazım 3 ay kaldı anca kendime gelirim
aynen aynen bende çok saldım kendimi dışarı çıkmak içimden bile gelmiyor oysaki aşkım burdayken düzenli kuaförüme ve alışverişe giderdim şimdi hiççççççççççç içimden gelmiyorrr...toparlanmak lazım evet ama ne zaman püffff
Aynen Mayracım ya dışarı çıkarken fönsüz,makyajsız dışarıya çıkmayan ben saçımı toplayıp çoğu zaman sıfır makyaj dışarı çıkıyorum.ohaoldumsmile
aklinialirimsmile bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar ben çıkıyorummm size tatlı uykularrr rüyanızda askerlerinizi görün yarın görüşmek üzere iyi gecelerrrr şafak 93
Ne olacak bizim bu halimiz şöyle 30 gün falan kalsa toplucam kendimi de daha çok var ya:sinifsinif:
ya ben bugün benimkine moral olsun diye güya tam 2ay bitti yarıladık sayılır dedim yaaa sadece 2 ay mı geçti dedi bana 2 yıl gibi geldi dedi içim bi garip oldu ama sanki bana ekim daha çabuk geçiyo gibi geldi eylül hiç bitmedi sanki :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?