335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

abowwwwwwww diyet muhabbetine dönmüş burası...
hayatımda hiç diyet yapmadım canlar biliyormusunuz...ben dayanamam yerim valla diyet miyet ıhh sevdiğim şeyleri yiyemezsem ölürüm...sizlerde azcık azcık yerseniz bişey olmazzz

bende hiç rejim yapmadım yapamadım Tutimm ama bende tiroid var ve kilo alıyorum ve dikkat etmem lazım çok kısa sürede 5 kilo aldım vermemde çok zor oluyo mafoldumben

Canım şu an benimde kilom iyi ama ben kışın kilo alıyorum ya niye böyle anlamıyorum ve kışa giriyoruz aşkımda yok benim kilo almamam lazım.:çok üzgünüm:

bende hiç rejim yapmadım yapamadım Tutimm ama bende tiroid var ve kilo alıyorum ve dikkat etmem lazım çok kısa sürede 5 kilo aldım vermemde çok zor oluyo mafoldumben

aman ha sağlık herşeyden önemli canım dikkatli ol

Canım şu an benimde kilom iyi ama ben kışın kilo alıyorum ya niye böyle anlamıyorum ve kışa giriyoruz aşkımda yok benim kilo almamam lazım.:çok üzgünüm:

bişey olmaz canım kilon iyiyse fazla kaçırmadan dozunda yersen bişey olmazzz

uykusuzluk kilo yapıyormuş kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin cnmmm

Son düzenleme:
Aynen Mayracım ya dışarı çıkarken fönsüz,makyajsız dışarıya çıkmayan ben saçımı toplayıp çoğu zaman sıfır makyaj dışarı çıkıyorum.ohaoldumsmile

Ne olacak bizim bu halimiz şöyle 30 gün falan kalsa toplucam kendimi de daha çok var ya:sinifsinif:

ya ben bugün benimkine moral olsun diye güya tam 2ay bitti yarıladık sayılır dedim yaaa sadece 2 ay mı geçti dedi bana 2 yıl gibi geldi dedi içim bi garip oldu ama sanki bana ekim daha çabuk geçiyo gibi geldi eylül hiç bitmedi sanki :2:

Dönüp geriye baktıtğımda 60 küsür gün geçmiş elbet 90 küsür gün geçicek diyorum ama inan umutsuzluğa kapılıyorum hemen önümzde resmen dağ var gbi nasıl geçicek onca gün diyorum nasıl geçicek onsuz bilmiyorumkismile

ilahi gevezem dağ mı ay bende bir an aklıma aşkım geldi diyorki karakolun tam önünde ağrı dağı var diyor dağa baktıkça içim daralıyor askerlik hiç bitmeyecek gibi geliyor dedi nöbet sırasında dağ ile bakışıyoruz dedi içimden sövüyorum paso sövüyorum dedi bazende dağlar dağlarrrrrrrrrrrr kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem şarkısını söylüyormuş barış manço'nun ay nasıl kötü olmuştum söyleyince...

93 gün varmış daha canım dağ gibim valla-tatlicadiarzu- ağrı dağı enişteye ilham olmuş desene yerimseniben

Bende çıkıyorum artık canım ii geceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…