335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bende uyusam fena olmayacak canlarım daha günlük yazacağım geç yattığımda sabah kalkamıyorum geç uyandığımdada sersem gibi oluyorum hepinize hayırlı geceler rüyanızda askerlerinizi görün...yarın güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için güne iyi başlayalım çok şükür 1 gün daha bitti böyle böyle atlatacağız inşallah şu günleri internet var allahtan olmasa nasıl geçecekti zaman allah kerim...öpüldünüz canlarım...

Son düzenleme:
kızlaaar pofur pofur uyuyosunuz tabi şimdi gece geç saatlere kadar oturmuşsunuz iyi yapmışsınız keşke ben de otursaydım bursada okullar tatil bugün :sm_cool:

ohaa 5 misafir 1 kayıtlı kullanıcı oda benim abowww...
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün evde değildim...anca siteye girebildim...

ududub aramıza hoşgeldin canım allah kavuştursun askerin nerde yapıyor askerliğini....

fatmagülün suçu neyi izleyip gelcem aranıza...
bayanssulusmile

Son düzenleme:
geçmişi okuyamadm :gitme: çok yorgunm bugn duramıcm kızlar kendimi hatırlatym dedmmmmmm :))) eşşek aşkm bugn aramadı sanırm nbette inş. arar son 94 e 2 saaatt :)

=) Tutii sen izlemiyordun fatmagülü=D

kuşum çok nette duramıyorum artık başıma ağrı yapıyor bende dizilere sardım ehehehe birde vakit geçsin gün bitsin diye izliyorum balım...

iyi geceler herkese, tuti cnm, sen çok dizi izlemiyo musun :))

sanırım bu ara çok izliyorum tatlım haklısın ama napim başımı ağrıtıyor nette çok takılınca birde başka türlü zaman geçmiyor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…