335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Adresinde yoklugunu kiyamet bilerek,
Sadece susarak özlüyorum seni...

ahh ahh öyle çok özlüyorum ki hayatım hemde yana yana sana susaya susaya gözyaşlarımı kuruta kuruta geceleri hayalinle kalbimi ısıtmaya çalışa çalışa döneceğin günü bekleye bekleye dualarımla yalvara yalvara çoook özlüyorum askerim Allah'a emanetsin mafoldumben

mrb aranıza yeni katıldım malum yalnız sayılmıyor şafak :teselli:

Hoşgeldin canım...Allah kavuştursun....

Teşekkür ederim askerim Gelibolu da

335dc arkadaşımızın askeride Gelibolu da.Benim aşkım da Çanakkale de

Violecim döktürmüşsün valla:asigim:

herkese teşekkür ederim birbirimizi en iyi biz anlarız vakit geçirmekte çok zorlanıyorum forumu görünce hemen üye oldum aynı dertten muzdarip olduğumuz için

herkese teşekkür ederim birbirimizi en iyi biz anlarız vakit geçirmekte çok zorlanıyorum forumu görünce hemen üye oldum aynı dertten muzdarip olduğumuz için

haklısın cnm bende bütün 335 dönemi toplayalım dedim böle bir topik açtık kızlarla...her geçen gün kalabalıklaşıyoruz...bizi bizden başka kimse anlamaz dediğin gibi evet cnm...

Burada en azından kafan dağılıyor...Birde bazen seni kimse anlamıyor çevrende ne var ki 5 ay gitti herkes yapıyor hemde 15 ay dedikçe sinirlerim iyice bozuluyor:sinifsinif:..Kimse anlamıyor onu ne çok öslediğimi aklımın devamlı onda olduğunu bazen onsuz nefes almakta bile zorlandığımı:gitme:...Belki abartı bile geliyor anlattığım zaman ama burda herkes aynı şeyleri yaşıyor herkes birbirini çok iyi anlıyor bana burası çok iyi geliyor:enbuyukkk:

Son düzenleme:

şu an çevremde beni anlayacak yada anlamayacak hiç kimse yok maalesef yeni tayinimiz çıktı buraya ve askerimde gidince yalnız kaldım

Telli turnam selam götür sevdigimin diyarinaaaa=(
offfffff mahfetti bu türküler beni gece=(

hasret kimseye kalmasin sevdalilar ayrilmasin,
ben yandim eller yanmasin, sevdanin askin narinda=(

bendende selammm canimm
ben sahsim adina yuvarlanip gidiyorum, yorgunumm baya..
sen nasilsin insallah?
ben de yuvarlanıyom canım alttan üsten her taraftan hastayım:roflol: bi de öbetçiydim okulda. ergenler mahvetti vallaa:gitme:
Merhaba kızlarrr...Bugün çok yorgunum,hastayım:2: püfffff yaz gelsin hemen :Saruboceq:
geçmiş olsun canımbilmiyorumkismile
Adresinde yoklugunu kiyamet bilerek,
Sadece susarak özlüyorum seni...
wawwwwwwwalkisalkisalkis
mrb aranıza yeni katıldım malum yalnız sayılmıyor şafak :teselli:
hoşgeldin aramızaakaydirigubbakcemile
aynen vala herkes katlsın bitsin şafaklarrrrkaydirigubbakcemile5

gece-kuşu: DİYARBAKIR
Caglo: SİVAS
Perisokoo: DİYARBAKIR
geveze: ÇANAKKALE
red_wine: KAYSERİ
huzursuz: ESKİŞEHİR
GuarillaTanya: TRABZON
gdogan: HAKKARİ / ÇUKURCA
selenn: ZONGULDAK
viole: HAKKARİ
mayra : TEKİRDAĞ
ozeleğtm: GELİBOLU
Tuti: AĞRI / DOĞUBEYAZIT
miracle_84: İZMİR
335dc: ÇANAKKALE / GELİBOLU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…