- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.941
mrb aranıza yeni katıldım malum yalnız sayılmıyor şafak :teselli:
Adresinde yoklugunu kiyamet bilerek,
Sadece susarak özlüyorum seni...
Teşekkür ederim askerim Gelibolu da
Teşekkür ederim askerim Gelibolu da
ahh ahh öyle çok özlüyorum ki hayatım hemde yana yana sana susaya susaya gözyaşlarımı kuruta kuruta geceleri hayalinle kalbimi ısıtmaya çalışa çalışa döneceğin günü bekleye bekleye dualarımla yalvara yalvara çoook özlüyorum askerim Allah'a emanetsin mafoldumben
herkese teşekkür ederim birbirimizi en iyi biz anlarız vakit geçirmekte çok zorlanıyorum forumu görünce hemen üye oldum aynı dertten muzdarip olduğumuz için
Burada en azından kafan dağılıyor...Birde bazen seni kimse anlamıyor çevrenden aman ne var ki 5 ay gitti herkes yapıyor hemde 15 ay dedikçe sinirlerim iyice bozuluyor:sinifsinif:..Kimse anlamıyor onu ne çok öslediğimi aklımın devamlı onda olduğunu bazen onsuz nefes almakta bile zorlandığımı:gitme:...Belki abartı bile geliyor anlattığım zaman ama burda herkes aynı şeyleri yaşıyor herkes birbirini çok iyi anlıyor bana burası çok iyi geliyor:enbuyukkk:
ben de yuvarlanıyom canım alttan üsten her taraftan hastayım:roflol: bi de öbetçiydim okulda. ergenler mahvetti vallaa:gitme:bendende selammm canimm
ben sahsim adina yuvarlanip gidiyorum, yorgunumm baya..
sen nasilsin insallah?
geçmiş olsun canımbilmiyorumkismileMerhaba kızlarrr...Bugün çok yorgunum,hastayım:2: püfffff yaz gelsin hemen :Saruboceq:
wawwwwwwwalkisalkisalkisAdresinde yoklugunu kiyamet bilerek,
Sadece susarak özlüyorum seni...
hoşgeldin aramızaakaydirigubbakcemilemrb aranıza yeni katıldım malum yalnız sayılmıyor şafak :teselli:
aynen vala herkes katlsın bitsin şafaklarrrrkaydirigubbakcemile5Burada en azından kafan dağılıyor...Birde bazen seni kimse anlamıyor çevrenden aman ne var ki 5 ay gitti herkes yapıyor hemde 15 ay dedikçe sinirlerim iyice bozuluyor:sinifsinif:..Kimse anlamıyor onu ne çok öslediğimi aklımın devamlı onda olduğunu bazen onsuz nefes almakta bile zorlandığımı:gitme:...Belki abartı bile geliyor anlattığım zaman ama burda herkes aynı şeyleri yaşıyor herkes birbirini çok iyi anlıyor bana burası çok iyi geliyor:enbuyukkk:
Telli turnam selam götür sevdigimin diyarinaaaa=(
offfffff mahfetti bu türküler beni gece=(
hasret kimseye kalmasin sevdalilar ayrilmasin,
ben yandim eller yanmasin, sevdanin askin narinda=(
Telli turnam selam götür sevdigimin diyarinaaaa=(
offfffff mahfetti bu türküler beni gece=(
hasret kimseye kalmasin sevdalilar ayrilmasin,
ben yandim eller yanmasin, sevdanin askin narinda=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?