- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.961
gecekuşu teşekkür ederim konya lı mısın yoksa orada mı oturuyorsun benim askerimde konyalı hemşeri sayılırız
:çok üzgünüm:yokluğun bir zehir gibi dolaşıyor kanımda
viole bursa damı oturuyorsun bende öyle meslekteşız ayrıca
viole bursa damı oturuyorsun bende öyle meslekteşız ayrıca
aa hadi ya baba tarafım konyalı anne tarafım izmirli ben de ortaya karışık:roflol: konya'da oturuyorum canım
ben de meslektaşınızım ben de ben deeee
ben de meslektaşınızım ben de ben deeee
evvet tatlım bize bugün okullar tatildi yarında tatilmiş :sm_cool: ben de sabah saf saf gittim okula yolda velim gördü dedi hocam okullar tatil :kedi: ben de geri döndüm kaydirigubbakcemile3 sizin orda da tatil mi?
aa hadi ya baba tarafım konyalı anne tarafım izmirli ben de ortaya karışık:roflol: konya'da oturuyorum canım
evvet tatlım bize bugün okullar tatildi yarında tatilmiş :sm_cool: ben de sabah saf saf gittim okula yolda velim gördü dedi hocam okullar tatil :kedi: ben de geri döndüm kaydirigubbakcemile3 sizin orda da tatil mi?
Ne çok konyalı varmış benimde baba tarafı konya sayılır benim anne tarafıda izmirde ama ben antalyaa doğdum:))
Tuti hepizin duygularına tercüman olmuşsun keşke şu anda bunu onlara söyleyebilme imkanımız olsaydı şu iletişim sorunu daha çok yıpratıyo istediğimiz zaman ulaşamıyoruz askerimize
burda tatil değil vala. sizin orda neden tatil oldu ki?
burda tatil değil vala. sizin orda neden tatil oldu ki?
gecekuşu bursayı sel aldı o yüzden hala da yağmur yağıyor yarında tatil burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?