- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.981
ne biçim öğretmensin sen haberin yok...sel oldu kızammmm Bursa'da:mymeka:
canım yaaa sormaa artık askelik nedir kaç gündür diye sorsalar nefessiz cevap veririm...
hepimiz için askerlerimize dua ediyorum iletişim sorunumu yaşıyorsun cnm benimki karakolda olduğu için o konuda sıkıntım yok balım tek sıkıntım aşkımın orası çok uzak olması ve buz gibi olması sırf o üşüyor die geceüstüme yorgan örtmüyorum duysa çok kızar bana aşk işte herşeyi yaptırıyor adama allahın izni ileaz kaldı gelecekler ocak'ta inşallah allah sağlık sıhhat versin yeterki...
biileri bonibonlu kurabiye yapacaktıda yiyecektik peeeeeeeeeh
aa hadi yaaa geçmiş olsun canım. töbe töbe az kalsın keşke burda da olsa dicektim az daha öyle yorgunum ki:roflol:
biileri bonibonlu kurabiye yapacaktıda yiyecektik peeeeeeeeeh
tv izlemeye vaktim m i var bnm hayattan soyutlandım akşam okuldan eve gel. üstüne kpss çalış kkya takılcağıma az biraz haber izlesem ii olcekohaoldumsmile
iletişim sorunu var maalesef sadece onun müsait olup beni kuyruğa girip araması gerekiyor ben onu arayamıyorum o da aradığı zaman sırada bekleyen olddğu için çok sürmüyor maalesef tek şansım ayda bir onu evci çıkarmak iki defa gittim yanına bursa yakın allahtan geliboluya
h sonu yapcem yedircem ellerimlee:roflol:
Tuticim saatin gledi senin başladın yine tatlılara dün gece dayanamadım zaten yedim çıktıntan sonra burdanlmaz:
ben de bugün hazır evdeyken brovni yaptım çok güsel oldu keşek kuzum da olsa bayıla bayıla yerdi bitirirdi hepsini canımın içi boshayallersmile
tutim benim öğrenciler dinler her şeyi vallaaa hatta dinler gibi gözükmekte proflar bilemedim sen yapsan mı yapmasan mı:roflol:
e be güzelim oldumu şimdik bu ahşamınan aybaşı olcek birine yapılırmı buuuuuuuuuuuuuuuuuuakannehir
kuşkam sen yarın evde dur ben senin yerine giderim okula öğrencilerine bir bir anlatırım dersi yarın ki konu neyse...askerlik'ten bahsetsem olurmu ???
-bak evladım askerlik her türk erkeğinin yapacağı bir şeydri süresi okursan 155 okumassan 460 gündür(okumaya teşvik ederim) hihohohoyttttkaydirigubbakcemile3
oy en azından yakınsın cnm allahtan ki arada gidip yanına evci çıkarırsın bayramda mesela hemde sana tatil olur hemde eşinle hasret giderirsin ben ağrıya gidiyorum desem aşkım yolları kapattırır gitmiyim diye ehehehehkaydirigubbakcemile3
tutim benim öğrenciler dinler her şeyi vallaaa hatta dinler gibi gözükmekte proflar bilemedim sen yapsan mı yapmasan mı:roflol:
canım seninkilerde görüntü var ses yok o zaman CADIARZU
e be güzelim oldumu şimdik bu ahşamınan aybaşı olcek birine yapılırmı buuuuuuuuuuuuuuuuuuakannehir
iletişim sorunu var maalesef sadece onun müsait olup beni kuyruğa girip araması gerekiyor ben onu arayamıyorum o da aradığı zaman sırada bekleyen olddğu için çok sürmüyor maalesef tek şansım ayda bir onu evci çıkarmak iki defa gittim yanına bursa yakın allahtan geliboluya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?