335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iletişim sorunu var maalesef sadece onun müsait olup beni kuyruğa girip araması gerekiyor ben onu arayamıyorum o da aradığı zaman sırada bekleyen olddğu için çok sürmüyor maalesef tek şansım ayda bir onu evci çıkarmak iki defa gittim yanına bursa yakın allahtan geliboluya

aa hadi yaaa geçmiş olsun canım. töbe töbe az kalsın keşke burda da olsa dicektim az daha öyle yorgunum ki:roflol:

ya çok şükür bizim buralar fazla etkilenmedi alçakta kalan yerler etkilenmiş baya dere kenarları falan sabah az daha okula gidecektim bi arkadaş haber verdi sağolsun tekrar uyudum bi daha uyandım bi baktım nete yarında tatil yarında uyuyacağım iiceeee:1closedeyes:

tv izlemeye vaktim m i var bnm hayattan soyutlandım akşam okuldan eve gel. üstüne kpss çalış kkya takılcağıma az biraz haber izlesem ii olcekohaoldumsmile

kuşkam sen yarın evde dur ben senin yerine giderim okula öğrencilerine bir bir anlatırım dersi yarın ki konu neyse...askerlik'ten bahsetsem olurmu ???
-bak evladım askerlik her türk erkeğinin yapacağı bir şeydri süresi okursan 155 okumassan 460 gündür(okumaya teşvik ederim) hihohohoyttttkaydirigubbakcemile3

oy en azından yakınsın cnm allahtan ki arada gidip yanına evci çıkarırsın bayramda mesela hemde sana tatil olur hemde eşinle hasret giderirsin ben ağrıya gidiyorum desem aşkım yolları kapattırır gitmiyim diye ehehehehkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben de bugün hazır evdeyken brovni yaptım çok güsel oldu keşek kuzum da olsa bayıla bayıla yerdi bitirirdi hepsini canımın içi boshayallersmile

h sonu yapcem yedircem ellerimlee:roflol:

cokacimcoook önlüğümü taktım bak...

Tuticim saatin gledi senin başladın yine tatlılara dün gece dayanamadım zaten yedim çıktıntan sonra burdan lmaz:

sorma yaaa ben çok fenayım tatlı krizim tuttu valla yinebugün güya yapacaktım tatlı ama fırsat olmadı ancak nette bakıp bakıp tatlılara pastalara avunuyorum

e be güzelim oldumu şimdik bu ahşamınan aybaşı olcek birine yapılırmı buuuuuuuuuuuuuuuuuuakannehir

sesn sus başlattın yine tatlı muhabbetini. hem sen daha olcen. ben bugün oldum. kıymayın banaaaaaaa:roflol::roflol:

ben ufaktan kaçıyom kıslar öpüyorum hepinizi askerli az şafaklı rüyalar diliyorummmm:asigim:

yolları kapatmaz ki kollarını açar bekler keşke imkanın olsa kaydirigubbakcemile

e be güzelim oldumu şimdik bu ahşamınan aybaşı olcek birine yapılırmı buuuuuuuuuuuuuuuuuuakannehir

canım tarifi kadinlarkulubunden aldım çok kolay hem de kısa sürede pişiyor tavsiye ederim hatta mikrodalga fırını olanlar 7 dakikada pişiriyolarmış ben de mikrodalga yok sağlıksız buluyorum mikrodalgayı ben fırında yaptım güzel oldu cokacimcoook

Ne güzel canım ya evlilerin bu şansı var evci çıkarabiliyorlar bende gitmek istiyorum ama 4-5 saatliğinede onca yol çekilmez gibimfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…