- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.001
sesn sus başlattın yine tatlı muhabbetini. hem sen daha olcen. ben bugün oldum. kıymayın banaaaaaaa:roflol::roflol:
ben ufaktan kaçıyom kıslar öpüyorum hepinizi askerli az şafaklı rüyalar diliyorummmm:asigim:
yolları kapatmaz ki kollarını açar bekler keşke imkanın olsa kaydirigubbakcemile
Ne güzel canım ya evlilerin bu şansı var evci çıkarabiliyorlar bende gitmek istiyorum ama 4-5 saatliğinede onca yol çekilmez gibimfisfisfis
canım tarifi kadinlarkulubunden aldım çok kolay hem de kısa sürede pişiyor tavsiye ederim hatta mikrodalga fırını olanlar 7 dakikada pişiriyolarmış ben de mikrodalga yok sağlıksız buluyorum mikrodalgayı ben fırında yaptım güzel oldu cokacimcoook
Ne güzel canım ya evlilerin bu şansı var evci çıkarabiliyorlar bende gitmek istiyorum ama 4-5 saatliğinede onca yol çekilmez gibimfisfisfis
ayy en sevdiğim tatlı ve sevdiceğim.... müdür bey kusura bakmayın rüyamdan sıyrılıp okula gelemeyebilirim:roflol:
ben eşim hataydayken 2 kere gittim biri yemin töreniydi biri bayram ikisinde de evci çıktık antakyada her yeri gezdik toplam 6 günümüz birlikte geçti ama şimdi hakkariye gidemem gitme imkanım olsa bir dakika durmam ama..
hem yerim hem de yanında yatarım valla:roflol:yemede yanında yat dimi hahaha...boshayallersmile
bi browni tarifi de benden olsun cokacimcoook
Brownie : Cafe Fernando Yemek Blogu - antep fıstığı - brownie - julia child - nick malgieri - washington post - Kek ve Brownie
herkese iyi geceler, tatlı rüyalar :))
Brownie : Cafe Fernando – Yemek Blogu - antep fıstığı - brownie - julia child - nick malgieri - washington post - Kek ve Brownie
ben eşim hataydayken 2 kere gittim biri yemin töreniydi biri bayram ikisinde de evci çıktık antakyada her yeri gezdik toplam 6 günümüz birlikte geçti ama şimdi hakkariye gidemem gitme imkanım olsa bir dakika durmam ama..
ben de yeni kek kalıbı almıştım bal kabağı şeklinde oluyor pişince değişik geldi bana da aldım bi hevesle onu denemek için bahane arıyordum bugün görünce yaptım işte sonuç umduğum gibi oldu
canım hemen nikah kıysaydın ya gitmeden önce Şeniz ben geçen gittiimde cuma çıkardım pazar teslim oldu güzel oluyo tabi ayda bi kere ama çalışınca gitmek için izin problem oluyo sadece gerçekten halime şükretmem lazım heralde
ana bal kabağı şeklindemii ya bende çeyizim için kalpli kek kalıbı istiyorum ama bulamadım hiç bir yerdeee....
silikon kek kalıplarından benimki canım hem yağlamak da istemiyor bi de yapışmadan kolayca çıkıyor bak resmini bulursam koyayım buraya
Brownie : Cafe Fernando – Yemek Blogu - antep fıstığı - brownie - julia child - nick malgieri - washington post - Kek ve Brownie
osmangazideyim canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?