335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tamam öetmenim sustum sanada bol tiramisulu rüyalar...kuşkam askerinle tiramisu yiyin emi rüyanda

yolları kapatmaz ki kollarını açar bekler keşke imkanın olsa kaydirigubbakcemile

yok tatlım geçen benimkine uçak bileti aldım geliyorum dedim şakasına çok kızdı böyle bir yere seni sokamam aşkım dedi sabret az daha dedi...
kafamçokkarıştı

gevezem
viole'm hoşgeldiniz...

Ne güzel canım ya evlilerin bu şansı var evci çıkarabiliyorlar bende gitmek istiyorum ama 4-5 saatliğinede onca yol çekilmez gibimfisfisfis

ben eşim hataydayken 2 kere gittim biri yemin töreniydi biri bayram ikisinde de evci çıktık antakyada her yeri gezdik toplam 6 günümüz birlikte geçti ama şimdi hakkariye gidemem gitme imkanım olsa bir dakika durmam ama..

ellerine sağlık cnm hemen bakayım tarife bende mikrodalgayı sağlıksız buluyorum mini fırın var orda yaparım gayette güzel oluyor kek,poğça,börek yaptığımda dediğin tarie bakayım cnm...bende geçen ıslak kurabiye diyebir tarif gördüm orda hala yapmadım aklım kaldı görüntüsü falan çok güzeldi...

Ne güzel canım ya evlilerin bu şansı var evci çıkarabiliyorlar bende gitmek istiyorum ama 4-5 saatliğinede onca yol çekilmez gibimfisfisfis

canım hemen nikah kıysaydın ya gitmeden önce Şeniz ben geçen gittiimde cuma çıkardım pazar teslim oldu güzel oluyo tabi ayda bi kere ama çalışınca gitmek için izin problem oluyo sadece gerçekten halime şükretmem lazım heralde

Benim de gidilecek yerde ama evli değilim sadece çarşı izninde görebilirim o da 4-5 saat bazende çarşı iznini iptal ediyorlar hiç çarşısı olmuyor:sinifsinif:

ben de yeni kek kalıbı almıştım bal kabağı şeklinde oluyor pişince değişik geldi bana da aldım bi hevesle onu denemek için bahane arıyordum bugün görünce yaptım işte sonuç umduğum gibi oldu

ana bal kabağı şeklindemii ya bende çeyizim için kalpli kek kalıbı istiyorum ama bulamadım hiç bir yerdeee....

Gitmeden sadece nişan yapabildik canım bi de nikah kıysaymışız iyi olacakmış aklinialirimsmile

ana bal kabağı şeklindemii ya bende çeyizim için kalpli kek kalıbı istiyorum ama bulamadım hiç bir yerdeee....

silikon kek kalıplarından benimki canım hem yağlamak da istemiyor bi de yapışmadan kolayca çıkıyor bak resmini bulursam koyayım buraya

silikon kek kalıplarından benimki canım hem yağlamak da istemiyor bi de yapışmadan kolayca çıkıyor bak resmini bulursam koyayım buraya

slikonlar daha iyi zaten canım yapışma derdi olmuyro evet bulursan resmin ekle canım bakayım bulamazsan canın saolsun...
şu bievbiev,ikea ya bir bakayım kalıplara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…