335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bana da çok değişik geldi hem kabardığımda kalıbından taşma derdi yok çok iyi oldu benim yaptığım kekler genellikle kalıbından taşardı bunda çok güzel pişti içi de çiğ kalmadı :dance:

Ne güzelmiş buaklinialirimsmile ama bu biz çeyiz hazırlığında olan kızlar için süper oldu bi bakim bakim bu kek kalıplarına nerden bulabilirimkaydirigubbakcemile2

tantitoni diye bir mağaza var ben ordan aldım tatlım hem de 25 den 10 tl ye düşmüştü fiyatı da çok uygun yani

bilmiyorum canım ama ben limango ve markafoni de görüyordum ara ara belki vardır istanbulda da çünkü ykm de falan da gördüm ben bu markayı sitesinden bir bak istersen

kızlar bende bugün bernardoya baktım çok güzel yemek takımları vardı ama baya uçuktu fiyatlar 2500 lira dedi bitanesine ve de dediki kasım 15 ten sonra zam gelicek ((

evli olan bayanlara sormak istiyorum tencere seti en az kaç tane almamı önerirsiniz???
ben daha önce eternity almıştım şu üzeri mor menekşeli olanlardan

bilmiyorum canım ama ben limango ve markafoni de görüyordum ara ara belki vardır istanbulda da çünkü ykm de falan da gördüm ben bu markayı sitesinden bir bak istersen

hım hemen bakayım cnmmm çok mersi....eklediğin için resmi...

kızlar bende bugün bernardoya baktım çok güzel yemek takımları vardı ama baya uçuktu fiyatlar 2500 lira dedi bitanesine ve de dediki kasım 15 ten sonra zam gelicek ((

cnm benim bir yemak takımım bernardo'nun black serisi aşırı pahalı bernardo evet birde kütahya porselenden almıştım ben 1.300 e içinde kahvaltı seti,çatal-bıçak seti,birde gündelik yemek seti toplam 4 tane set vardı....

aaaaaaaaaa:1shok:Ben almadan gelemez zam falan alsanaalsanasmileCanım bende bernardoyu çok beğendim karacaya,kütahyaya,gürala falan hep baktım engüzeli bernardo geldi banada ama ben çeyiz setini almayı düşünüyorum.Çeyiz seti 1495 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam:hulya:

evli olan bayanlara sormak istiyorum tencere seti en az kaç tane almamı önerirsiniz???
ben daha önce eternity almıştım şu üzeri mor menekşeli olanlardan

Canım evli değilim ama bana sanki 2 takım yetermiş gibi geliyor tabi bu benim fikrim baktım az geliyor evlenincede bi takım alırım diye düşünüyorumboshayallersmile

ewt cnm 1495 ama ben kara istiyorum onlar yuvarlak yuvarlak düşünüyosan o se ideal tencere seti ve fisler düdüklü var düdüklüsü zaten normalde 180 lira tencereler korkmazın birde çaydanlık var ben karelere kafayı akınca fiyat yükseldi

kızlar ben bernardodan günlük yemek takımımı almıştım 6 kişilik hani şu bardaklı ve kaşık çatalları bir örnek olanlar var ya onlardan ve çok memnunum çok kullanışlı makinede yıkıyorum hep ve bir şey olmuyor bir de bernardonun kırılan tabağı değiştirme garantisi var ama tabağı atmamak gerekiyor kırık tabağı mağazaya götürüp yenisini alıyorsunuz çok güzel bir özellik bence çeyiz için alıyorsunuz sonuçta beklerken başına bişey gelse değiştirebiliceksinz :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…