- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.021
işte bu benim kek kalıbım bakalım beğenicek misiniz
Ne güzelmiş buaklinialirimsmile ama bu biz çeyiz hazırlığında olan kızlar için süper oldu bi bakim bakim bu kek kalıplarına nerden bulabilirimkaydirigubbakcemile2
tantitoni diye bir mağaza var ben ordan aldım tatlım hem de 25 den 10 tl ye düşmüştü fiyatı da çok uygun yani
bilmiyorum canım ama ben limango ve markafoni de görüyordum ara ara belki vardır istanbulda da çünkü ykm de falan da gördüm ben bu markayı sitesinden bir bak istersen
kızlar bende bugün bernardoya baktım çok güzel yemek takımları vardı ama baya uçuktu fiyatlar 2500 lira dedi bitanesine ve de dediki kasım 15 ten sonra zam gelicek((
kızlar bende bugün bernardoya baktım çok güzel yemek takımları vardı ama baya uçuktu fiyatlar 2500 lira dedi bitanesine ve de dediki kasım 15 ten sonra zam gelicek((
evli olan bayanlara sormak istiyorum tencere seti en az kaç tane almamı önerirsiniz???
ben daha önce eternity almıştım şu üzeri mor menekşeli olanlardan
aaaaaaaaaa:1shok:Ben almadan gelemez zam falan alsanaalsanasmileCanım bende bernardoyu çok beğendim karacaya,kütahyaya,gürala falan hep baktım engüzeli bernardo geldi banada ama ben çeyiz setini almayı düşünüyorum.Çeyiz seti 1495 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?