- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.041
ya kızlar daha benin hiç çeyizim yokk nasıl yetiştircem hepsii bilmiyorum valla son ana bırakmamak gerekiyomuş((
benim bernaordo yemek setim bu model canım sadeliği çok sevdiğim için bu model aldım...
Canım evli değilim ama bana sanki 2 takım yetermiş gibi geliyor tabi bu benim fikrim baktım az geliyor evlenincede bi takım alırım diye düşünüyorumboshayallersmile
benim bernaordo yemek setim bu model canım sadeliği çok sevdiğim için bu model aldım...
aslında çok tencereyle doldurmak istemiyorum evi zaten şimdilik 2 kişi olcaz evde fazla tencereye gerek yok diye düşündüm annemde haklısın diyor...kalabalığa gerek yok bence
kızlar bu arada bi de ben ve erkek arkadaşım yuvarlak yatak düşünüyoruz ama herkes kullanışlı olmaz diyo sizce nasıl olur
kızlar tencere için 1 tane mutlaka küçük set teflonlardan alın derim ama küçük boy olanlarından çünkü sonra az yemek yapınca kocaman tencere gözünüze batmaya başlıyor fazla tencereye gerek yok evlendikten sonra eksiklerinizi daha net görüceksiniz zaten benim daha 1 set emsan çelik tencerem bazanın altında duruyor fazla alınmış
kızlar bu arada bi de ben ve erkek arkadaşım yuvarlak yatak düşünüyoruz ama herkes kullanışlı olmaz diyo sizce nasıl olur
benim çeyizde eksiklerim misafir için su takımı seti,nevresimler,yatak odası takımım ufak tefek mutfak gereçleri...
bence görüntüsü çok gzel ama kullanışlı olmaz ona çarşaf yorgan uydurmak çok zor olur normal olanlar çirkin durur bir daha düşün derim ben biz yatağı alırken 150-200 deil de 160-200 almıştık şimdi çeyizimdeki nevresim takımlarının çarşafları küçük geliyor bi de tekrardan çarşaf aldım onlara :1no2:
canım mutfak gereçlerine ufak tefek deyip geçme dağ gibi oluyo sonra bi de hiç görünmüyo ne kadar harcadığın bi bakıyosun bir sürü para gitmiş CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?