335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benim bernaordo yemek setim bu model canım sadeliği çok sevdiğim için bu model aldım...[/QUOTE]

kesinlikle çok hoş canım bende bu işte bu tarz istiyorum sıradan değil ..

Canım evli değilim ama bana sanki 2 takım yetermiş gibi geliyor tabi bu benim fikrim baktım az geliyor evlenincede bi takım alırım diye düşünüyorumboshayallersmile

aslında çok tencereyle doldurmak istemiyorum evi zaten şimdilik 2 kişi olcaz evde fazla tencereye gerek yok diye düşündüm annemde haklısın diyor...kalabalığa gerek yok bence

aslında çok tencereyle doldurmak istemiyorum evi zaten şimdilik 2 kişi olcaz evde fazla tencereye gerek yok diye düşündüm annemde haklısın diyor...kalabalığa gerek yok bence

Aynen canım bende öyle düşünüyorum birde ben kalabalığı çok sevmem gerekirse alırım evlenince diye düşünüyorumyerimseniben

kızlar tencere için 1 tane mutlaka küçük set teflonlardan alın derim ama küçük boy olanlarından çünkü sonra az yemek yapınca kocaman tencere gözünüze batmaya başlıyor fazla tencereye gerek yok evlendikten sonra eksiklerinizi daha net görüceksiniz zaten benim daha 1 set emsan çelik tencerem bazanın altında duruyor fazla alınmış

beğenmeize sevindim canlarım saolun en güzelleri sizin olsun...
violecim evet kırılan he hangi bir ürünün yenisini veriyorlar bernardonun bu özelliği çok güzel...

mayra'cım eğer ki eviniz yani yatak odanız yuvrlak yatak için uygunsa neden olmasın ???

:lepi: tamamdır küçük boy tencere seti alınıcak...

kızlar bu arada bi de ben ve erkek arkadaşım yuvarlak yatak düşünüyoruz ama herkes kullanışlı olmaz diyo sizce nasıl olur

bence görüntüsü çok gzel ama kullanışlı olmaz ona çarşaf yorgan uydurmak çok zor olur normal olanlar çirkin durur bir daha düşün derim ben biz yatağı alırken 150-200 deil de 160-200 almıştık şimdi çeyizimdeki nevresim takımlarının çarşafları küçük geliyor bi de tekrardan çarşaf aldım onlara :1no2:

Benim daha o kadar çok eksik var ki ne zor iş ama bi taraftan da güzel eskiden hiç ilgimi çekmezdi ev tekstil ürünleri falan şimdi hep çeyiz,ev tekstil mağazalarındayım:roflol:

benim çeyizde eksiklerim misafir için su takımı seti,nevresimler,yatak odası takımım ufak tefek mutfak gereçleri...

canım mutfak gereçlerine ufak tefek deyip geçme dağ gibi oluyo sonra bi de hiç görünmüyo ne kadar harcadığın bi bakıyosun bir sürü para gitmiş CADIARZU

ewt herkes çarşafı özel diktirmen gerekiyo diyo ama erkek arkadaşım takmış durumda yatak yuvarlak olsun diğer herşeye sen karar ver diyo sanırım mecbur alıcaz görüntü olarak çok hoş ama tabii ben kullanış açısından da düşünüyorum askerde bie gazetenin birinde belmondanın yatağını görmüş aramş hemen bak o yatağa diyoguclubacismile

canım mutfak gereçlerine ufak tefek deyip geçme dağ gibi oluyo sonra bi de hiç görünmüyo ne kadar harcadığın bi bakıyosun bir sürü para gitmiş CADIARZU

haklısın geçen bir liste yaptım ikeaya gidince alacaklarım diye anammm listemdekileri aldım birde almadıkalarımı görünce reyonda çöktüm psikolojikman al al bitmior şimdi bir daha liste yaptım bir daha gidince onlarıda alacam...
birde benim annem saolsun bazı gereçlerimi saklama kaplarımı falan tupperware var bilirmisin hep ordan almıştı en sağlıklı plastk kaplar zaten annemde kullanıyor ve çok memnunuz...saklama kapları yönünden rahatım ama çok eksiğim var al al bitmiyor..

Ben birde bazı şeylerin modası geçer yeni çıkar diye hep sona bırakıyorum ama geçen bi baktım o kadar çok şey kalmış kikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…