- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.061
Ben birde bazı şeylerin modası geçer yeni çıkar diye hep sona bırakıyorum ama geçen bi baktım o kadar çok şey kalmış kikaydirigubbakcemile
ewt cnm yaa annemde hep öyle dedi modası geçer dedi ama şimdi bi düşününce okadar çok şey varki alınacak neyse yaa evlenelimde ıvırı zıvırıda evlendiken sonra alırız ne yapalım
evet canım evlendikten sonra bazı şeyleri hiç kullanmak istemiyorsun ufak tefek şeyler gerekiyor gözünden kaçanlar oluyor o zaman da evine almak çok güzel oluyor evin kadını olaraktan aklinialirimsmile
Öyle canım ben banyo takımını falan almayı düşünmüyorum mesela bi evimi görim banyom ne renk falan bi bakim bunun gibi bi çok şey var
modası geçecek şeyler genelde su ısıtıcısı,tost mak,ekmek kızartma mak.,ütü,bu tarz şeyler bende daha onları almadım evlenmeye yakın alıcam...
Onlar var bide ben bu küçük şeyler vardır ya mutfakta işte kek kalıpları,rendeler vs. falan onlarıda sona bıraktım nasıl olacaksa bi ocak gelsin onlarıda almaya başlarım
bize kadar modası geçmez tatlım rendenin modası geçse ne olcek hem kim görcek aman salla bu çeyiz bizi delirtecek benceee
Dün Şafak 93 tü sanırımakannehir
abowwwww maaşallah 80 lere az kaldı şu plakalara geldikmi bence daha çabuk geçer sonlara doğruda şafak sıkıştırır bence püffff...
Öyle canım hele benim gibi nişandan sonra başlamışsan ve ondan önce hiçbişeyin yoksa her an delirtebilir vallasempatiksalakcinni
Bu arada beni çok sıkıştırıyor şafak bi 80 lere gelemedik bilmiyorumkismile
kızlarr ben de yatıyorum çok uykum geldi hepinize askerlerinizin başrolde oynadığı tatlı rüyalarr diliyorum :jeyyar: iyi geceleeer opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?