335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ben birde bazı şeylerin modası geçer yeni çıkar diye hep sona bırakıyorum ama geçen bi baktım o kadar çok şey kalmış kikaydirigubbakcemile

ewt cnm yaa annemde hep öyle dedi modası geçer dedi ama şimdi bi düşününce okadar çok şey varki alınacak neyse yaa evlenelimde ıvırı zıvırıda evlendiken sonra alırız ne yapalım

modası geçecek şeyler genelde su ısıtıcısı,tost mak,ekmek kızartma mak.,ütü,bu tarz şeyler bende daha onları almadım evlenmeye yakın alıcam...

evet canım evlendikten sonra bazı şeyleri hiç kullanmak istemiyorsun ufak tefek şeyler gerekiyor gözünden kaçanlar oluyor o zaman da evine almak çok güzel oluyor evin kadını olaraktan aklinialirimsmile

ewt cnm yaa annemde hep öyle dedi modası geçer dedi ama şimdi bi düşününce okadar çok şey varki alınacak neyse yaa evlenelimde ıvırı zıvırıda evlendiken sonra alırız ne yapalım

Öyle canım ben banyo takımını falan almayı düşünmüyorum mesela bi evimi görim banyom ne renk falan bi bakim bunun gibi bi çok şey var

evet canım evlendikten sonra bazı şeyleri hiç kullanmak istemiyorsun ufak tefek şeyler gerekiyor gözünden kaçanlar oluyor o zaman da evine almak çok güzel oluyor evin kadını olaraktan aklinialirimsmile

ay çok heyecanlıııııııııııııııııııııııı ah ah bir evimin kadını olsam keşke ....

Öyle canım ben banyo takımını falan almayı düşünmüyorum mesela bi evimi görim banyom ne renk falan bi bakim bunun gibi bi çok şey var

kesinlikle
:lepi:

modası geçecek şeyler genelde su ısıtıcısı,tost mak,ekmek kızartma mak.,ütü,bu tarz şeyler bende daha onları almadım evlenmeye yakın alıcam...

Onlar var bide ben bu küçük şeyler vardır ya mutfakta işte kek kalıpları,rendeler vs. falan onlarıda sona bıraktım nasıl olacaksa bi ocak gelsin onlarıda almaya başlarım

Son düzenleme:
Onlar var bide ben bu küçük şeyler vardır ya mutfakta işte kek kalıpları,rendeler vs. falan onlarıda sona bıraktım nasıl olacaksa bi ocak gelsin onlarıda almaya başlarım

bize kadar modası geçmez tatlım rendenin modası geçse ne olcek hem kim görcek aman salla bu çeyiz bizi delirtecek benceee

canlar benim çok fena uykum geldi izninizle yatayım yarın cuma allahın izni ile daha kalabalık oluruz okullar tatil olacağı için hepinize iyi gecler askerlerinizi görün rüyalarınızda inşallah...

Öyle canım hele benim gibi nişandan sonra başlamışsan ve ondan önce hiçbişeyin yoksa her an delirtebilir vallasempatiksalakcinni

birde benimki mutfağa çok meraklı yemek yapıyor et yemeği,tavuk yemeği,balık olsun çok güzel yapar dediği tek şey eksiksik mutfak istiyorum diyor (kız tarafına ait ya mutfak)çakalllll dedimki bende eksiksiz ev istiyorum dedim ebeveyn banyosuda olcak dedim yatak odamda olmasa ne olur eksik mi kalırsın dedi ben anlamam dedim tamam tamam alcam sana ev dedi bakalım görcez dedim yoksa evlenmicem dedim hahaha

kızlarr ben de yatıyorum çok uykum geldi hepinize askerlerinizin başrolde oynadığı tatlı rüyalarr diliyorum :jeyyar: iyi geceleeer opuyorumnanaktan

kızlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler şafak sanırım bugün 92 ... 27 ekimde plakaları sayıcaz inş. kendinize iyi bakınnnn kızlarrr askerlerinizi görün rüyanızda....

şafak 92 sanırsam bu geceyi de çeyiz muhabbetiyle atlattık iyi oldu biraz havamız değişti kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…