- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.081
kızlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler şafak sanırım bugün 92 ... 27 ekimde plakaları sayıcaz inş. kendinize iyi bakınnnn kızlarrr askerlerinizi görün rüyanızda....
bana şu ekim hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor yaaa nedense...
kötükedihüso
şafak 92 sanırsam bu geceyi de çeyiz muhabbetiyle atlattık iyi oldu biraz havamız değişti kaydirigubbakcemile5
Ben bi taraftan burda laf yetiştirip bi taraftan da ders çalışmaya çalışıyorum:mymeka:
bencede iyi oldu hepimizin kafası dağılıyor maaşallah şafklar düşüyor allaha çok şükür...
bebem bende yatıyorum sende dersine daha rahat çalış aklın kalmasın hem burda yarın görüşmek üzere cnm allah zihin açıklığı versin...askerini gör rüyanda olurmu...
Sorma canım banada bi de bunun kasımı var aralığı var ocağı var akannehir
Sağol canım şimdiye kadar çalıştığım yerleri de tekrar ediyim hiçbişe anlamadımkafamçokkarıştıİyi geceler canım sana da opuyorumnanaktan
Kizlaaar safak daha 93, 92 degil.. ne yapiyorsunuz siz ikiser ikisermi düsüyorsunuz ne=D
benimde kafami karistirdiniz walla sabahin bu saatinde aldim takvimi günleri saydim yeniden=D
şafak mafak yokkkk diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum...
Tuticim inşallah o günlerde gelecek önümüze baktıımız zaman çok gün var ama gecen günler nasıl geçtiyse bu da geçecek inşallah :gitme: ilk günler bu kadar bir iki gün bile geçmek bilmedi hergün ayrı bir zorlukta da olsa geçiyor
bugün en nefret ettiğim gün oldu artık gelsinler çok uzadı bu askerlik bekleme muhabbeti ya offfffffffffffff takılı kaldı sanki hava kasvetli olunca günde geçmek bilmiyor adeta sitem çöküyor üstümüze...
miracle sen iyice bunalmışsın belli ama onlar da en az biz kadar bunaldılar ve biz durumumuzu onlara yaznsıtmasak daha ii olur deil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?