335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler şafak sanırım bugün 92 ... 27 ekimde plakaları sayıcaz inş. kendinize iyi bakınnnn kızlarrr askerlerinizi görün rüyanızda....

maaşallah maaşallah cnm ne güzel şafakmış o öyle...
iyi geceler cnm askerini gör sende rüyanda tatlım...

şafak 92 sanırsam bu geceyi de çeyiz muhabbetiyle atlattık iyi oldu biraz havamız değişti kaydirigubbakcemile5

bencede iyi oldu hepimizin kafası dağılıyor maaşallah şafklar düşüyor allaha çok şükür...

Ben bi taraftan burda laf yetiştirip bi taraftan da ders çalışmaya çalışıyorum:mymeka:

bebem bende yatıyorum sende dersine daha rahat çalış aklın kalmasın hem burda yarın görüşmek üzere cnm allah zihin açıklığı versin...askerini gör rüyanda olurmu...

Sağol canım şimdiye kadar çalıştığım yerleri de tekrar ediyim hiçbişe anlamadımkafamçokkarıştıİyi geceler canım sana da opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Sorma canım banada bi de bunun kasımı var aralığı var ocağı var akannehir

yavrum ben ocağı saymıyorum aslında bu çizelge varya ocağı saydığı için 3 ay gözüküyor halbuki ocak 17-18 de gelecekler ocak sonu gelmeyecekler ki ocağı saymamız için ocak sonunu beklememiz gerek hatta ekimide saymıyorum ben ekimde bitti sayılır...3 aydan az var gelmelerine...

Kizlaaar safak daha 93, 92 degil.. ne yapiyorsunuz siz ikiser ikisermi düsüyorsunuz ne=D
benimde kafami karistirdiniz walla sabahin bu saatinde aldim takvimi günleri saydim yeniden=D

Kizlaaar safak daha 93, 92 degil.. ne yapiyorsunuz siz ikiser ikisermi düsüyorsunuz ne=D
benimde kafami karistirdiniz walla sabahin bu saatinde aldim takvimi günleri saydim yeniden=D

sanırım haklısın canım ama ben 15 ocağı son gün olarak hesapladım bugünüde saymadım 16 yı saymadım çünkü 2 gün yol izni olduğu için benim askerin 16 ocak sabahı çkıcak inşallah yaw bir gün fazla olması zor geliyo bana 92 diyelim boşver kaydirigubbakcemile3 ya da vazgeçtim tamam 93 olsun :gitme:

şafak mafak yokkkk diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum...

Tuticim inşallah o günlerde gelecek önümüze baktıımız zaman çok gün var ama gecen günler nasıl geçtiyse bu da geçecek inşallah :gitme: ilk günler bu kadar bir iki gün bile geçmek bilmedi hergün ayrı bir zorlukta da olsa geçiyor

bugün en nefret ettiğim gün oldu artık gelsinler çok uzadı bu askerlik bekleme muhabbeti ya offfffffffffffff takılı kaldı sanki hava kasvetli olunca günde geçmek bilmiyor adeta sitem çöküyor üstümüze...

aynen ya valla bunalıyorum artık yoklugundan.bgn aradıgında tutamadım kendmı bıde sacmaladım yoksun yanmda sacma sapan ınsanlarla ben ugrasmak zornda kalıyorum gel de artık kurtar benı su durumdan dıye=) o da ben sankı keyfı olarak burdayım sende hayatım yaa dedı kıyamam ben onaa=))

çok haklısın bana da sanki zaman durdu akmayacak gibi geliyo sürekli bi huzursuzluk var ama sabır mecburuz canım:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…