- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.101
çok haklısın bana da sanki zaman durdu akmayacak gibi geliyo sürekli bi huzursuzluk var ama sabır mecburuz canım:gitme:
miracle sen iyice bunalmışsın belli ama onlar da en az biz kadar bunaldılar ve biz durumumuzu onlara yaznsıtmasak daha ii olur deil mi canım
aynen birde özel günüm yaklaşıyor aşırı agresifim her yere sarıyorum çok denegsizleşiyorum 2 dk gerginsem 2 dk sonra melek oluyorum psikolojimmi bozuldu ne...
katılıyorum cnmmmm...
miracle delimisin yau yansıtma çocuğa bişey zaten yeterince gerginler orda ben bile bazen aşkıma söylemediğim şeyleri aşkım bana bir oyuncak almıştı peluş ona anlatıyorum karşımda o varmış gibi napim kendisine anlatsam kafayı yicek orda o yemesinde ben yiyim kafayı ki yedim zaten ... töpe yarabbim töpeee ne hallere düştük
iice kafayı yemeden şu şafak bitse yav of benimde bi muhabbet kuşum var sıkılınca onla vakit eiriyorum tavsiye ederim muhabbetlerine doyum olmuyo çünkü :roflol:
hakikaten yaa bugün takvimi aldım sayıyorum tek tek yapraklarını annem gördü diyorki sen böyle her gün takvim sayarsan gün geçmez bırak akışına dedi
ama hafta hafta sayarsan 13 hafta falan var hafta haftamı saysak daha güzel geliyor kulağa hehehhahahehhahhhbu arada muhabbet kuşum ve tavşanım vardı benimde çoook önce öldüler acısına dayanamadım bir daha aynı acıyı yaşamamak için almadım
kızlar tek tip askerlik meselesi varya perşembe günü açıklığa kavuşacakmiş belki bizimkilerinki dört yada beş aya düşer ha o zqaman şafakları 2 şer 2şer sayarız zemuszemus
walla canım çıkarmasınlarda 9 aya ben başka bişey istemiyorum çünkü hadi aşkım atlattı ama benim bir erkek kardeşim var onun için uzamasını istemiyorum çocuk makina mühendisi olcam diye yırtınıyor zaten takvim gazetesi 9 aylık kısa döneme üniversite öğrencilerinden çok tepki var diye manşet atmış akim e üni mezunlarından mesaj yağıyormuş hakkımızla oynamayın 15 ayı 12 ay yapın ama bizim 6 ayımıza dokunmayın diye...
tüh size emi. gunlerdir yokum ortalikta hic beni soran olmamis.
kuşkam uyumasaydın sendeeee yatıyon erkenden tavuk gibi...
poff yne geçmişi okuyamadm okul yogunlaştıı(( sdce şeyi gördm tuticm bnm aşkımda hafta sayıyo kızıyo bna gün sayma die :)
ewt herkes çarşafı özel diktirmen gerekiyo diyo ama erkek arkadaşım takmış durumda yatak yuvarlak olsun diğer herşeye sen karar ver diyo sanırım mecbur alıcaz görüntü olarak çok hoş ama tabii ben kullanış açısından da düşünüyorum askerde bie gazetenin birinde belmondanın yatağını görmüş aramş hemen bak o yatağa diyoguclubacismile
canmm bizde bi tane gördkk çok bgenmiştk ama odanın çok büyk olması lazmm acayip yer kalıyo çok büyüktü bnm gördügm fiyatıda sadece yatak 7 milyardı değermi bilmiyorm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?