335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ptt ye verdım mektubu ama aps ile yolladım hatta adama sordum nezmn varır dedım,yrn orda olur ama ona nezmn verırler bılemeyız dedı.kac gundr de basımın etını yıyodu ztn gıt pttye sor fln dıe ya ne sorcam askım ordadır da sana verılmemıstr dedım nyse bgn almıs sonunda...bornovada bnmkı

canım sana bir kagıt vermediler mi? Verdikleri kagıtta barkod no yazıyo olması lazım.ptt.gov.tr den barkod numarasını girip ara ara kontrol edebilirsin.Mesela ben gün gün kontrol ediyom.Benim izmirden yola çıkıp,ankaraya ugrayıp,diyarbakıra gidip,sonra ağrıya gidiyor.Adım adım izliyorum kargoyu :)

uzarsa oglum tam 8 ay babasiz buyucek ben yapayalniz mucadele edicem okadar bitkinim bu hberin acabasi bile yetti bana bu safak super olmus bu arada ama gunden once uyarsin iki gun sonra eskisehirdeyiz gibi unutmayalim gerci delirdik iyice bize her gun bayram ama bu arada iyi geceler hepimize

içini ferah tut cnm,haberlerde söylenip duruyo yasa çıksa bile ek bi madde getirceklermiş şuan askerlik yapan kısa dönemlerin etkilenmemesi için

huzursuz bize işlemiyor cnm 337 döneme işleyecek 8 ay olaylar çok karıştı üni öğrencileri akime mail atıyormuş akp merkezine yani ben inanmıyorum uzunu kısaltıo kısa dönemi uzatacakalrını ama bu hükümete güven olmaz yinede kendinizi bırakmayın ...

buanbuan cnm şimdi girdm baktım barkod nosu ile dedgn gbi,yaa ertesi gün izmire varmıs mektup ama 3gün beklemiş ya bornovaya teslim için bu derece uzak mı ki bornova acaba??

Selammmm kızlarrrrr iyi düşünün pozitif olunnn uzamıcakk inş. askerlikk kötü düşünürsek bitmez kalannn günlerr bu arada mektup olayı çok problemlli ama pttnin kargosu iyi bence onunla gönderin çünkü benim askerim tam 17 gün önce dışardan pttyle normal mektup gönderdi hala gelmedi ( sonra kargoyla gönderdi 1 günde geldi

Ne güzel kalabalık bi şekilde yakaladım topiği kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Geveze, gdogan, huzursuz, Mayra, miracle_84, ozelegtim, Tuti+

kargoyla yollayıncada birliğe kbl ediliyo dimi yani herhangi bi sorun çıkmıyodur herlde?eğer pttyle yollarken ki gbikbl olunuyosa birlkte ben bundan böle kargoyla ataym yaa bu ne bölee 1 haftada mı gider bi mektup apsyle yolluyorum bide ala ala

acabasi bile icimi acityo asil anlamadgm turban uzadida askerlik 1 ayda gircek yururluge entarasan! Bende yazmak istedim ama3haftada bir oglani goturuyruz babasina gerek yok gibi geldi yazilmalmi acaba mektup

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi 14şubat için planlar yapalım şimdiden allah izin verirse 14 şubatta aşklarımız yanımızda olucak...
hediye,süpriz neler yapabiliriz bunları konuşalım hem bunları yavaş yavaş yapalım aradan çıksın ne kadar uzun zaman o kadar güzel düşünceler çıkar ortaya bence...

huzursuz cnm mektup yazmasan bile oğluşunn resimlerini çek babasına götür onun için dünyalara değer bir hediye olur hemde çok güzel moral olur resimlerin arkasına not yazablirsin...benim çocuğum olsaydı evli olsaydım böyle bişey yapardım...ilerde askerden geldiğinde o resimlr bile onun için öyle değerli olucak ki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…