335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

öyle deme geveze yaa yaz sen o da özenr sna yazar belki=)hem bnmkide dha yazmadı bna yaz da demedım ıcınden gelırse yazsın bnm ıstememle deıl

Gitti gideli mektup yazmasını istiyorum ve bunu her defasında dile getriyorum ama yok bi türlü yazmadı kaydirigubbakcemileBen inatçı değilimdir ama bunda nedense bu mektup konusunda içimde bi istek falan kalmadı:sinifsinif:O yazmadan asla yazmam:dilcikar:

Tuticim benimde aklıma hiçç daha 14 şubat gelmiyor.Bende bu aralar geleceği günü düşünüyorum valla düşündükçe heyecan basıyorohaoldumsmile

bende baslrda yazmak ıstemıodum acıkcası cnku ztn sureklı benden maıl ısteyp duruyo sen at ben gırdgm zmn topluca okurm dıyo,snra bıde gunlk tutyrm,e ne gerk var dıodum ıcımden mektuba ama bgn kı sevncnı gornce valla bın pısman oldm yollamadgma onceden

kargoda sorun çıkmıyo ama bazen 1 gün askeriyede tutuyolar her şekilde erken gider yani bencede yazılmalı mektup kızlar ileride çocuklarınıza okutursunuz ben annemle babamınkiniokurken çok keyif alıyorum

bu arada bizimde 14 şubatta nişan yapma hayalimiz vardı ama annem okullar açık oluyo sömestrde yapalım uzaktakiler gelemez falan diyince hayallerim yıkıldı ((

bu arada bizimde 14 şubatta nişan yapma hayalimiz vardı ama annem okullar açık oluyo sömestrde yapalım uzaktakiler gelemez falan diyince hayallerim yıkıldı ((
en azından tarhı kabataslak da olsa bellıymıs senınkının off bızım ne yapcgmz bıle bellı deıl dha gelck de iş guc pesıne duscek de bakalm nzmn olck bunlr anca ölee offf offfffff

mayracım herşeyin hayırlısı cnm bende nisanda nişan olur diye hayal ediyorum ama benimki bu yaz evlenelim diyor aramızda mesafe lduğu için flört zor oluyor cnm kavuşmak istiyoruz ama dur bakalım hele bir gelsinde...zaman ne gösterecek bakalım...

Bu isteme nişan dönemi süper oluyorr kızlarrr ehehehe nişanlı olaraktan benden tavsiye sakın gergin olmayın her anın tadını çıkarın...

Son düzenleme:
Ewt belli sayılır tarih ama düğün sonbahara düşünüyoruz eylülde falan ama bizimde iş güç sorunumuz var miraclecım ama kötümser olmamak lazım niyetlenince geliyo arkası emin ol ben buna inanıyorum

neysem ben kafamı dağıtacak bişeylerle uğraşmayı seviyorum hediye arayışlarına gireceğim...

tutti yaptığın araştırmalardn haberdar et bizi canım eminim güzel fikirler bulursun ama biraz erken canım biz askerlerimizin geleceği güne odaklandık ya başka hiç birşey düşünemiyoruzklava:

Yok canım sözde kız tarafı bişey takmıyor sadece ailem bilezik taktı bana damada bişi yok

anladım cnm tamam o zaman saol cnm

hakkınızda hayırlısı olsun cnm ne isterseniz onu versin rabbim size inşallah..

Kızlar bu arada söz düşünüyomusunuz bana gereksiz geliyo kimide gerekir diyo siz yapıcakmısınız?

cnm benim babam erkek arkadaşımın ailesi ile isteme günü yani sözde sözde tanışıcak cnm (annem erkek akadaşımla erkek arkdaşımın annesi ve babası ile yemin töreninde tanıştı) bu yüzden bizimkiler söz istiyor...

Son düzenleme:
buanbuan cnm şimdi girdm baktım barkod nosu ile dedgn gbi,yaa ertesi gün izmire varmıs mektup ama 3gün beklemiş ya bornovaya teslim için bu derece uzak mı ki bornova acaba??

yok canım ya uzak değil bornova.Ptt ile gönderceksen kargo ile gönder cnm.Ben öle gönderiyorum.Gerçi sen yurtiçi,arasla falanda gönderebilirsin demi? Ağrıya yurtiçi,aras 'ın subesi az oldugu için 1 ayda ulaşıyomus.Ben o yüzden ptt ile göndermeye mecburum....

teşekkürler canım vallahi mutlu oldum benide eklediğine;
ee şimdi ne yapıcam peki 31 ekimde yalovayla ilgili bişeylermi paylaşıcam bu konuda.......

gevezecim bişey sorcam cnm söz de kız tarafı erkeğe bir şey takıyormu ???(saat ,çeyrek v.s)

Tutim bizdede söz yapilinca sadece bana söz yüzügü taktilar o kadar, takilar nisanda takildi oda yine sadece erkek tarafi takti.. benim taraftakiler nisanda degil ama nisandan sonra hediye olarak taktilar birseyler.. Ama bu yöre yöre degisiyor herkes farkli yapiyor.._ Örnegin nisan yüzüklerinide benimkini onlar aldi askiminkini biz aldik.. Benden haric hem abime altin künye takildi hemde en yakin kuzenime kiz kardesim gibi oldugu icin yüzük=)

bende söz istemiyordum kesinlikle nisan yapalim yeter diyordum ama babam kabul etmedi..gelip isteyecekler birgün önceden söz kesilecek diger gün nisan olacak diye tutturunca bizde öyle yaptik ama iyikide yapmisiz..yoksa istemeyle nisani ayni günde yapmayi planliyordukki inanilmaz stresli gecicekti=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…