- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.501
öyle deme geveze yaa yaz sen o da özenr sna yazar belki=)hem bnmkide dha yazmadı bna yaz da demedım ıcınden gelırse yazsın bnm ıstememle deıl
kargoyla yollayıncada birliğe kbl ediliyo dimi yani herhangi bi sorun çıkmıyodur herlde?eğer pttyle yollarken ki gbikbl olunuyosa birlkte ben bundan böle kargoyla ataym yaa bu ne bölee 1 haftada mı gider bi mektup apsyle yolluyorum bide ala ala
en azından tarhı kabataslak da olsa bellıymıs senınkının off bızım ne yapcgmz bıle bellı deıl dha gelck de iş guc pesıne duscek de bakalm nzmn olck bunlr anca ölee offf offfffffbu arada bizimde 14 şubatta nişan yapma hayalimiz vardı ama annem okullar açık oluyo sömestrde yapalım uzaktakiler gelemez falan diyince hayallerim yıkıldı((
mayracım herşeyin hayırlısı cnm bende nisanda nişan olur diye hayal ediyorum ama benimki bu yaz evlenelim diyor aramızda mesafe lduğu için flört zor oluyor cnm kavuşmak istiyoruz ama dur bakalım hele bir gelsinde...zaman ne gösterecek bakalım...[/QUO
hayırlısı canım inş. herşey gönlünce olur ama araya ciddi bişeyler girince daha rahat luyo bizim aileler tanıştıktan sonra baya bi rahat ettik Allah en kısa zamanda kavuştursun sizi canım inşallahyerimseniben
neysem ben kafamı dağıtacak bişeylerle uğraşmayı seviyorum hediye arayışlarına gireceğim...
Yok canım sözde kız tarafı bişey takmıyor sadece ailem bilezik taktı bana damada bişi yok
Ewt belli sayılır tarih ama düğün sonbahara düşünüyoruz eylülde falan ama bizimde iş güç sorunumuz var miraclecım ama kötümser olmamak lazım niyetlenince geliyo arkası emin ol ben buna inanıyorum
Kızlar bu arada söz düşünüyomusunuz bana gereksiz geliyo kimide gerekir diyo siz yapıcakmısınız?
mayracım herşeyin hayırlısı cnm bende nisanda nişan olur diye hayal ediyorum ama benimki bu yaz evlenelim diyor aramızda mesafe lduğu için flört zor oluyor cnm kavuşmak istiyoruz ama dur bakalım hele bir gelsinde...zaman ne gösterecek bakalım...[/QUO
hayırlısı canım inş. herşey gönlünce olur ama araya ciddi bişeyler girince daha rahat luyo bizim aileler tanıştıktan sonra baya bi rahat ettik Allah en kısa zamanda kavuştursun sizi canım inşallahyerimseniben
amin cnm cümlemizi inşallah hepimiz çoook mutlu oluruz....
tutti yaptığın araştırmalardn haberdar et bizi canım eminim güzel fikirler bulursun ama biraz erken canım biz askerlerimizin geleceği güne odaklandık ya başka hiç birşey düşünemiyoruzklava:
tamam tatlım ben sırf vakit geçsin diye kafam dağılsın diye uğraş buluyorum kendime 14 şubatı
o olmasa bile erkek arkadaşıma hediyeler alıp vermek mutlu etmek için süprizler düşünüyorum hep internet başında zaman geçmiyor fikirlerimi sizede sunarım tabiiki cnm
buanbuan cnm şimdi girdm baktım barkod nosu ile dedgn gbi,yaa ertesi gün izmire varmıs mektup ama 3gün beklemiş ya bornovaya teslim için bu derece uzak mı ki bornova acaba??
77 pamukelf: YALOVA (31 Ekim 2010)
67 Selenn: ZONGULDAK (10 Kasim 2010)
61 GuerillaTanya: TRABZON (16 Kasim 2010)
59 Mayra: TEKIRDAG (18 Kasim 2010)
58 Caglo: SİVAS (19 Kasim 2010)
38 Red_wine: KAYSERİ (09 Aralik 2010)
35 Miracle_84: İZMİR (12 Aralik 2010)
30 Viole – Gdogan: HAKKARI (17 Aralik 2010)
26 Huzursuz: ESKİŞEHİR (21 Aralik 2010)
21 Perisoko – GeCe_KuSu: DIYARBAKIR (26 Aralik 2010)
17 335dc – Geveze – ozelegtim: CANAKKALE (30 Aralik 2010)
04 Tuti: AGRI (12 Ocak 2011)
pamukelf senide ekledim canim=)
gevezecim bişey sorcam cnm söz de kız tarafı erkeğe bir şey takıyormu ???(saat ,çeyrek v.s)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?