335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya kızlar bişey sorucam;
biz evrenle nişanlandıktan sonra tartışmalarımız biraz çoğaldı ve tek sebep onun ailesi.
ben o askerdeykende bazen tepkimi gösteriyorum kızıyorum telefonda bile kavga ettiğimiz oluyor bazen.... hiç sizde sevgilinizle askerdeyken tartışma yaşadınızmı???

Kızlar günaydın yarım saattir tek tiple ilgili görüşme devam ediyo bakalım ne çıkıcak tvlerde 8ay olucak kısa dönem diyip duruyolar

kavga edecek olsamda susuyorum sartlari cok zor sikintilari var bide ben kalim aklinda kalmak istemiyorum amaaa biriktiriyorum :) gelsin tek tek tek tek sorulcak hesabi :)

ben hiç sabredemiyorum çok sabırsızım vallahi zaten yeride gayet rahat hiçte içime atamam herşeyi söylüyorum birbir......

Merhaba kızlarr....Bugün bakalım bişi çıkacak mı tek tiple alakalı bence yine bişi çıkmıcak üzerinde çalışıcaz diyecekler de neysekaydirigubbakcemile

Tartışma yaşamamaya özen gösteriyorum ben canım orda askerde şu an o yüden alabildiğim kadar alttan alıyorum.Nişanlılık nişanlın yokken belki biraz daha zor ama boşver tartışmadan olabildiğince kaç.O şu an askerde zaten psikolojileri berbat normal tepkiler fazla bekleme geldiğinde konuşur halledersiniz herşeyi

Son düzenleme:
bu arada huzursuz sevgilin eskişehirde nerde askerlik yapıyor bende eskişehirde yaşıyorum yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve yaparım tatlım..

akşama kadar açıklama yokk kızlarr sabır ve dua edicezz artık ama bi umut şu an da silah altında olan kısa dönemleri etkilemeyecek onlara ek bi madde konulacakmışş inşş ölee yaa ((

yokk cnmm şu ana kadar bi tartıma yaşamadıkk ama askerdeyken bence biraz daha sabırlı ol gelince rahat rahat tartışırsınız ben dee mesela onun ailesiyle anlaşmazlıklar yaşıyorum sölemek istemiyorum ama bi taraftanda dayanamıyorum ama ikimizin arasında olan bişey diil sadece ailesinin anlaşmazlıkları oluyoo bu ona bile kafayı takıyoo 5ini söylüyosam 5 i içimde kalıyoo ama gelince bol bol söyliycemmmmm:))))))

Eğer kısa dönemi uzatırlarsa büyük haksızlık olur bu bence..Uzun dönemi kısaltsınlar bunu herkes destekliyor 15 ay ne demek çok uzun bi süre.Uzun dönemler için adalet getirmeye çalışırken bence okuyan insanları cezalandırır gibi askerliklerini uzatmamalılar.Evet belki bizi etkilemeyecek ama bundan sonra gidenler...Hükümet inşallahh doğru bi karar alır kimseyi hayal kırıklığına uğratmazz

bn geldmm birazdn sınawa giidicm pamukelf cnm alttan almaya çalış knuyu deiştir.. bn normalde tartışmayı gerginliği seven ve yaratan tarafm :))) ama gttignden beri cddi bi tartışma yaşamadk bn sabrediyosm herkes sabredebllr emin olun :)) geçn sinirlendirmştii gittm hemen mektup yazdmm içimdekileri döktm onada hber werdm mektup yazdm burda huzursuzluk yaratmıcm aşkm die :)) hem iççimdekileri döktm hmde bi huzursuzluk yşamadkkk :)) tutimmmmmmmmmm ewt 14 subat için knuşalm bn çok severm byle şeylerle oyalanmayıı ... 12 kasımdada yıl dnümümz wr onda napcm hla bilmiyorm amaaa

sevgilimin bu ülkeye askerlik yaptigi icin cok üzülüyorum! neymis 8 aya cikacakmis. ne hakla ya. okumus adamlar yeterince cahil cavuslar vs taraflarindan eziliyorlar. yanlis anlamayin hic bi insani kücümsemem. ama okul okumamis, rütbe sahibi olunca kendini adam sanan insanlar orada asker. ve emir veriyorlar. adam misin sen diyorlar. yahu aynaya bakin siz misiniz adam olan. adam olan bu basbakan mi. bugüne kadar tsk'ye hic bir basbakan bu rte kadar karismiyordu. ha yetkisi var elbet ama kimse cesaret gösteremiyordu. adamin karismadigi bir ordu kalmisti onuda yapti. gel de nefret etme bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…