335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

off beklemek çokk zorr yaa zaten askerlerimizi özlüyoruz bide bu kararsızlık neyi beklediğimize de bilmiyoruz akşama açıklama yapılacak ne olcak ne olmıycak offf off çıldırabilirim bu günnnn((((

off beklemek çokk zorr yaa zaten askerlerimizi özlüyoruz bide bu kararsızlık neyi beklediğimize de bilmiyoruz akşama açıklama yapılacak ne olcak ne olmıycak offf off çıldırabilirim bu günnnn((((

eğer şuanda askerdeyse kısa dönemleri etkilemiyor ki..kaydirigubbakcemile2

eskisehirde askeri hastanede canim 3haftada bi geliyoruz saol canim benimkide rahat ama sabir etmeliyiz tocam diyo en cok kavga cikartmayi ozlemisindir ama az kaldi sabir dio :))) askerlik konusunda bisi demiyorum artik hersey gibi bununda sonucu tuhaf cikti!

selam kızlarrrrr
valla bu kadar çabuk karar verilecek bir iş değil 12 kısaltılıp kısa dönem uzarsa çooooooooooook tepki gelir bence bu kadar kolay olmaz bu işler bu ışık koşanarde koltuğa oturur oturmaz mahvetti ülkeyi askerleri birbirine kattı bugün bir arkadaşımın askeriyesinde sandalyeler havada uçmuş ne hale getirdiler çocukların psikolojisi bozuldu yazık günah....

cağlom söz olayına gelice aynısını annemde söylede damada nişanda yada düğünde bir saat takarız dedi bende bana uyar dedim...

335dc cnm tamam plan yapalım 14 şubat ve sizin yıldönümünüz için

bu arada guarillam neden üyeliğini iptal etti ???

ne açıklayacaklarsa açıklasınlar artk büyük işhtimal bizimkilerinki uzamayacak ama eğer 4 veya 5 ay olursa çok az günümüz kalır ya inşallah düşürürler

başbakan havaalanında basın toplantısı yapacaktı iptal etmiş bu adamda kendini bişey sanmaya başladı iyicene insanları kafasına göre elinde oynatıyor...

başbakan havaalanında basın toplantısı yapacaktı iptal etmiş bu adamda kendini bişey sanmaya başladı iyicene insanları kafasına göre elinde oynatıyor...

mrhaba arkadsım uzun donemı beklıyosun bılmıyorum ama haklısın sabahdan berı gorusme gorusme bı acıklama yapmaya bes dakıka vaktı yokk galıba

mrhaba arkadsım uzun donemı beklıyosun bılmıyorum ama haklısın sabahdan berı gorusme gorusme bı acıklama yapmaya bes dakıka vaktı yokk galıba

yok cnm ben kısa dönem bekliyorum hyr bu kadar insanı askere gidicek insanları bu kadar psikolojilerini bozmaya hakları yok ayıptır yaaa...

yok cnm ben kısa dönem bekliyorum hyr bu kadar insanı askere gidicek insanları bu kadar psikolojilerini bozmaya hakları yok ayıptır yaaa...

haklısın canım allah hepımızın yardımcı olsun ne dıyım yaa bıde tektıp falan gorusulmedı esıtlık dıye bı seyler cıkartmıslar bısey yapıcaklarından degıl secım oncesı yapıyolar ne dıyımkı daha ben onlara

söz verdin 15 ayı indircem diye indir 12 aya şimdi genelkurmay yeni taslak sundu ya bence başbakanın işine gelmedi bu taslak ondan yorum yapmadı neden???
uzun kısalacak
kısa dönem uzayacak
başbakanda ;ben bu taslağı kabul edersem oy kaybedeceğim diye ah ah hükümet bu işi beceremiyor çare bulalım derken yüzlerine bulaştırıyorlar....

haklısın canım allah hepımızın yardımcı olsun ne dıyım yaa bıde tektıp falan gorusulmedı esıtlık dıye bı seyler cıkartmıslar bısey yapıcaklarından degıl secım oncesı yapıyolar ne dıyımkı daha ben onlara

bırı degılkı hepsı oyle tamamen oy ıcın turban tek tıp askerlık falan hepsı secım oncesı oyunları artık hıc bıseye ınanmıyorum ne yaparlarsa yapsınlar safagım 416 elbet gecer napalımm

canım sen yenimi göndericen askerini şafak cetvelinde öyle yazıyor allah tez vakitte kavuştursun inşallah sayılı gün geçer ...

evet canım 90/3 sagol hepımızın ınsallah ne yapalım bu yola 15 ay olarak gırdık artık kısalırda kısalmasada safagımız elbet aydınlanıcak turkbayragi

offf başbakan yunanistana uçmuş açıklama yapacaktı sözde cemil çiçekte ordaymış tek laf söylememiş daha fazla beklemeye sabrımız yok umarm gelecek haftaya kalmaz bilmiyorumkismile

canım biz ağustostan beri bu haberlerle yatıp kalktık herkese 9 ay olcak dendi tek tip olcak herkes 12 ay yapacak dendi sonra uzun dönem 9 kısa dönem 4 ay olcak dendi olmadı sonra uzun dönem 12 kısa dönem 6 ay kalacak dendi şimdi uzun dönem 12 kısa dönem 8 olucak deniliyor...haaa adaletten bahsettiler tamam uzun dönemi biz her zaman destekledik 15 ay gerçekten çok uzun 12 ay olsun diye burda hepimiz istiyoruz ama benim erkek arkadaşım hadi atlattı 6 ay yapıp gelecek eee benim kardeşim var işini kurmaya bir yandan okumakla uğraşıyor 8 ayı askerde geçecek işinin başına kimi oturtacak ???kime güvenecek bu hükümete inan bende hiç güvenmiyorum arkadaşım yanlış anlaşılmasın okuyan okumayan ayrımı asla asla yapmadım yapmamda ama ne olur şunu uzun dönemi 12 kısa dönemi 6 ay yapsalar bu zamana kadar asker açığı yoktuda şimdimi asker açığı oldu ???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…