- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.541
off beklemek çokk zorr yaa zaten askerlerimizi özlüyoruz bide bu kararsızlık neyi beklediğimize de bilmiyoruz akşama açıklama yapılacak ne olcak ne olmıycak offf off çıldırabilirim bu günnnn((((
eğer şuanda askerdeyse kısa dönemleri etkilemiyor ki..kaydirigubbakcemile2
başbakan havaalanında basın toplantısı yapacaktı iptal etmiş bu adamda kendini bişey sanmaya başladı iyicene insanları kafasına göre elinde oynatıyor...
mrhaba arkadsım uzun donemı beklıyosun bılmıyorum ama haklısın sabahdan berı gorusme gorusme bı acıklama yapmaya bes dakıka vaktı yokk galıba
yok cnm ben kısa dönem bekliyorum hyr bu kadar insanı askere gidicek insanları bu kadar psikolojilerini bozmaya hakları yok ayıptır yaaa...
yok cnm ben kısa dönem bekliyorum hyr bu kadar insanı askere gidicek insanları bu kadar psikolojilerini bozmaya hakları yok ayıptır yaaa...
canım sen yenimi göndericen askerini şafak cetvelinde öyle yazıyor allah tez vakitte kavuştursun inşallah sayılı gün geçer ...
haklısın canım allah hepımızın yardımcı olsun ne dıyım yaa bıde tektıp falan gorusulmedı esıtlık dıye bı seyler cıkartmıslar bısey yapıcaklarından degıl secım oncesı yapıyolar ne dıyımkı daha ben onlara
bırı degılkı hepsı oyle tamamen oy ıcın turban tek tıp askerlık falan hepsı secım oncesı oyunları artık hıc bıseye ınanmıyorum ne yaparlarsa yapsınlar safagım 416 elbet gecer napalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?