- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.561
canım biz ağustostan beri bu haberlerle yatıp kalktık herkese 9 ay olcak dendi tek tip olcak herkes 12 ay yapacak dendi sonra uzun dönem 9 kısa dönem 4 ay olcak dendi olmadı sonra uzun dönem 12 kısa dönem 6 ay kalacak dendi şimdi uzun dönem 12 kısa dönem 8 olucak deniliyor...haaa adaletten bahsettiler tamam uzun dönemi biz her zaman destekledik 15 ay gerçekten çok uzun 12 ay olsun diye burda hepimiz istiyoruz ama benim erkek arkadaşım hadi atlattı 6 ay yapıp gelecek eee benim kardeşim var işini kurmaya bir yandan okumakla uğraşıyor 8 ayı askerde geçecek işinin başına kimi oturtacak ???kime güvenecek bu hükümete inan bende hiç güvenmiyorum arkadaşım yanlış anlaşılmasın okuyan okumayan ayrımı asla asla yapmadım yapmamda ama ne olur şunu uzun dönemi 12 kısa dönemi 6 ay yapsalar bu zamana kadar asker açığı yoktuda şimdimi asker açığı oldu ??? bu hükümete zerre kadar güvenmiyorum
kızlar acaba niye açıklama yapmadı taslağı kabul etseler hemen açıklanırdı önceki haberlere göre hükümet karşıydı tek tipe hatta kısa dönemin kısalmasını istiyordu bence bi karara varamadılar inşallah hükümet oy korkusuyla kendi istediğini yapturır kısa dönemde kısalır böylece :Saruboceq:
canım haberturkde bugun bı acıklama oldu aslında kamouynda konusulan bu 9 12 6 8 ay gıbı konusmalrın tamamen asılsız oldugu soylendı tektıp dekı amacın aynı oranda aynı surede askerlık oldugu belırdıldı yanı aslında ne yaptıkları bellı degıl ama sızın ıcınde bızım ıcınde askerlık konusu tamamen sınırın asmıs durumda
evet ya insanların psikolojisini mahvediyolar hayırlısı olsun artıkCADIARZU
konuyu değiştiriyorum :) çok kahve içen arkadaşlar varsa, ünlü bi kahve firması yeni hazır kahveler çıkarmış; tahıllı :)) şimdi onu içiyorum ve tavsiye ederim
selenn tahıllı kahvemi ilk defa duydummmm nasıl güzelmi bari tadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?