335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

merhaba arkadaşlar :)
sanırım askerdekileri etkiemicek bu görüşmenin sonuçları, yalnız "tanya" yaptığı yorum nedeniyle "iptal" edildi sanırım. herkesin sinirleri gergin, biraz sakin olmak gerekiyo sanırım

kızlar acaba niye açıklama yapmadı taslağı kabul etseler hemen açıklanırdı önceki haberlere göre hükümet karşıydı tek tipe hatta kısa dönemin kısalmasını istiyordu bence bi karara varamadılar inşallah hükümet oy korkusuyla kendi istediğini yapturır kısa dönemde kısalır böylece :Saruboceq:

benım erkek kardesımde kısa donem yapıcak ama bu olyaları bu noktaya getıren ınsanların bırbırını uzup sınırlerın gerılmesıne neden olan sey bu kararsız yalan yanlı shaberler artık zatece safagımı sayıp gunlerın gecmesını beklıycem soylenenlerıde duymuycam hepımız ıcın herseyın hayırlısı olsunn

canım haberturkde bugun bı acıklama oldu aslında kamouynda konusulan bu 9 12 6 8 ay gıbı konusmalrın tamamen asılsız oldugu soylendı tektıp dekı amacın aynı oranda aynı surede askerlık oldugu belırdıldı yanı aslında ne yaptıkları bellı degıl ama sızın ıcınde bızım ıcınde askerlık konusu tamamen sınırın asmıs durumda

konuyu değiştiriyorum :) çok kahve içen arkadaşlar varsa, ünlü bi kahve firması yeni hazır kahveler çıkarmış; tahıllı :)) şimdi onu içiyorum ve tavsiye ederim

evet ya insanların psikolojisini mahvediyolar hayırlısı olsun artıkCADIARZU

tabiiki her erkek asker doğar bu vatan için hepsi askerlik yapacak 6 ay ama 15 ama 18 ama 24 ama yeterki bir konu atılıp ortaya insanları sevindirip sonra insanları üzmesinler ...

thetis cnm gördüm yanlış yorum olmuş o hemde çok yanlış...

Son düzenleme:
anammmmmm selenn bunlar aşırı güzel bişeye benziyorrrrrr hemen deneyeceğim...
birde damla sakızlı kahve duydum onuda çok merak ediyorummmmmmmm...

hemen denemeliyim kahve mannağı olarak:)))))

damla sakızlı kahveyi çok seviyorum tutim askerim göndermişti bana her gün yapıyorum içiyorumm

damla sakızlı türk kahvesini diyosun sanırım cnm.marketlerde var mutlaka dene, ben onu da çok sevmiştim. ama dediğim gibi ben türk kahvesi içince fal bakmak/ baktırmak istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…