335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hu huuuuuu tertiplerimmmmm kaydirigubbakcemile3 burdaki neşeme hayran kalıyorm aklımda bin tane soru askerlikle ilgili okul ayrı dert bugunde kalbim kadar temiz bi snw kagıdı werdm zatn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nese dertleri bi kenara atıpp hooopp geldm ynınızaaa olumunekankayizsmile dün askermle knuştuk moral vermeye çalıştm aşkm dedm sen rhat ol inelm plakalara bütün şehirlern tarihini türküsünü sylicm sna eğlenicz öğrenicz snrada kavuşucz zemuszemus kafayı yedm snrm :))) tutimmmm yahu bn dşün dşün çatladmm ama trendyolda pierre cardinin bi saatini bgendim onumu alsam diyorm.. ynına güzel bi mektup bikaç foto .. we onun için ördügüm atkı nası olurr ?? bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

ne güzel ya allah neşemizi arttırsın inşallah plakalar başlayınca çok eğleneceğiz ve şafaklar bir bir atacak bu arada biz birlikte hazırlayacağız sanırım çanakkale içinde aynalı
çarşıyı söyleyelimolumunekankayizsmile

:teytey::teytey::teytey: Hey hey pınar başı burma burma
Yar yar yar yar yar yar aman
Yar gelince öter turna
Leylim leylim leylim aman

Çayırda buldum seni
Ellere vermem seni
Kendime aldım seni
Sineme sardım seni

Gayet güsel olur.Bende atkı örmeye başlıcam :hulya: tabi ben gelince vericem hee mektup yazarsa bende bi mektupla yollayabilirim

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =) asker yarenleriii
bu arada selencim damla sakızın hazırı var demek bende sanıyordumki kave yaparken içine bir adet damla sakızı atarım diye hahahah hiç uğraşmayıp hazırını alayım daha iyi...

kızlar naber ben gelişmelerden çok uzak kaldım bu tek tip muhabbeti noldu bir de 335dc canım sen nasıl bir saat aldın merak ettim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…