335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar naber ben gelişmelerden çok uzak kaldım bu tek tip muhabbeti noldu bir de 335dc canım sen nasıl bir saat aldın merak ettim :kedi:

canım tek tip muhabbeti hala muallak bi açıklama yok başbakan genel kurmayın eşit süreli askerlik çalışması güzel devam edeceğiz demiş yani hala net bişey yok canımboshayallersmile

violecm yaa resmini koycaktm ama alamıyorm siteden ... siyah deri kayışlı yuvarlak metal saat kısmıdaa... bn aslında erkekte kare severm ama o yuvarlak seviyo die öyle aldm resmini bulursam koycm cnm

violecm yaa resmini koycaktm ama alamıyorm siteden ... siyah deri kayışlı yuvarlak metal saat kısmıdaa... bn aslında erkekte kare severm ama o yuvarlak seviyo die öyle aldm resmini bulursam koycm cnm

güle güle kullansın inşallah.. benimki de benden bugün kestane şekeri istiyo akannehir :bbo: kuzum benim çok özlemiş demek ki bursanın taşını toprağını öpücek gelince :1rolleyes:

güle güle kullansın inşallah.. benimki de benden bugün kestane şekeri istiyo akannehir :bbo: kuzum benim çok özlemiş demek ki bursanın taşını toprağını öpücek gelince :1rolleyes:

yaa bugn bnde sordm bişy istiyomsn canının istedigi bulamadgn bişy wrmı dedm sen aşkm dioo ( barbekü sos yollymmı sna dedmm çok sever yok aşkm neyle yicm onu diyo patates kızartması bile yokmş dogru düzgn çarşıda fln oyy kıyamam ya (( hediyesiyle beraber yne bişyler yollıcm ama çikolata fln yesnn off off ... nesee heemnnn topluyorzz morallerii plakalara iniyorzzzz zemuszemus heran yne gdebilirm ama siz yazın okucm bn :)))

bizimkiler rahatmış yemek yönünden çok güzel yemekler diyo hatta muz bile veriyolarmış oh ne iyi dedim ben de..

01-ADANA
02-ADIYAMAN
03-AFYONKARAHİSAR
04-AĞRI
05-AMASYA
06-ANKARA
07-ANTALYA
08-ARTVİN
09-AYDIN
10-Balıkesir
11-BİLECİK
12-BİNGÖL
13-BİTLİS
14-BOLU
15-BURDUR
16-BURSA
17-ÇANAKKALE
18-ÇANKIRI
19-ÇORUM
20-DENİZLİ
21-DİYARBAKIR
22-EDİRNE
23-ELAZIĞ
24-ERZİNCAN
25-ERZURUM
26-ESKİŞEHİR
27-GAZİANTEP
28-GİRESUN
29-GÜMÜŞHANE
30-HAKKARİ
31-HATAY
32-ISPARTA
34-İSTANBUL
35-İZMİR
36-KARS
37-KASTAMONU
38-KAYSERİ
39-KIRKLARELİ
40-KIRŞEHİR
41-KOCAELİ
42-KONYA
43-KÜTAHYA
44-MALATYA
45-MANİSA
47-MARDİN
48-MUĞLA
49-MUŞ
50-NEVŞEHİR
51-NİĞDE
52-ORDU
53-RİZE
54-SAKARYA
55-SAMSUN
56-SİİRT
57-SİNOP
58-SİVAS
59-TEKİRDAĞ
60-TOKAT
61-TRABZON
62-TUNCELİ
64-UŞAK
65-VAN
66-YOZGAT
67-ZONGULDAK
68-Aksaray
69-Bayburt
70-Karaman
71-Kırıkkale
72-Batman
73-Şırnak
74-BARTIN
75-ARDAHAN
76-IĞDIR
77-YALOVA
78-KARABÜK
79-KİLİS
80-OSMANİYE
81-DÜZCE

off kızlarr offf maşallah hepinizin neşesi yerinde ama ben hiç ii değilim bütün gün tek tip muhabbeti dinledim bi tv bi net derken akşam ettim şimdide aşkım aradı yarın sabahtan dağa çıkıyolarmış ertesi güne kadar gelmiyceklermiş çok korkuyorum ve endişeleniyorum napacak orda bilmiyorum yaa hep dua etcem inşş bişey olmaz moralide hiç yoktu ben tamamiyle çöktüm zaten plakalara 6gün kaldı sevinemiyorum bile offf offfff (((

canım ya üzülme tektip bizi olumsuz etkilemeyecek inşallah aşkında sağ salim gelir inşallah canım

cnm içini ferah tut iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun duanı eksik etme bizde dua ediyoruz cnm merak etme hepsi aslan parçası onların eğitim amaçı gidiyorlardır cnm merak etme sen yeterki rahat ol dua et birde şu tek tip kenara at düşünme onu sadece askerini düşün...

canım olumlu düşün olumlu olsun.. Allah bütün askerlerimizi korusun sağ sağlim evlerine dönsünler inşallah dua et bol bol hem rahatlarsın Allah bizi de askerlerimize de sabır versin

aminn kızlar yarın gecem nasıl geçicek bilmiyorum ama hep dua edicem ve aşkımdan tel bekliycek kulağım hep tel de olacak inşş bişeyy olmaz Allahım tüm askerlerimizi korusun burunları dahi kanamadan inşş evlerine dönmeyi nasıp etsin bekleyenlere de gönül ferahlığı ve sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…