- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.601
kızlar naber ben gelişmelerden çok uzak kaldım bu tek tip muhabbeti noldu bir de 335dc canım sen nasıl bir saat aldın merak ettim :kedi:
violecm yaa resmini koycaktm ama alamıyorm siteden ... siyah deri kayışlı yuvarlak metal saat kısmıdaa... bn aslında erkekte kare severm ama o yuvarlak seviyo die öyle aldm resmini bulursam koycm cnm
violecm yaa resmini koycaktm ama alamıyorm siteden ... siyah deri kayışlı yuvarlak metal saat kısmıdaa... bn aslında erkekte kare severm ama o yuvarlak seviyo die öyle aldm resmini bulursam koycm cnm
Canım sen çıkmamışmıydın ii geceler deyip gittiydin hoşgeldin o zamandelikafadulden
güle güle kullansın inşallah.. benimki de benden bugün kestane şekeri istiyo akannehir :bbo: kuzum benim çok özlemiş demek ki bursanın taşını toprağını öpücek gelince :1rolleyes:
bn biliyomuym ki naptıgımı aşkımla knuştm duşa girdm tkrar geldm yne gitdicm sizden kopamıyormm :teytey: heran heryerde olablrm :))
yaa bugn bnde sordm bişy istiyomsn canının istedigi bulamadgn bişy wrmı dedm sen aşkm dioo( barbekü sos yollymmı sna dedmm çok sever yok aşkm neyle yicm onu diyo patates kızartması bile yokmş dogru düzgn çarşıda fln oyy kıyamam ya (( hediyesiyle beraber yne bişyler yollıcm ama çikolata fln yesnn off off ... nesee heemnnn topluyorzz morallerii plakalara iniyorzzzz zemuszemus heran yne gdebilirm ama siz yazın okucm bn :)))
off kızlarr offf maşallah hepinizin neşesi yerinde ama ben hiç ii değilim bütün gün tek tip muhabbeti dinledim bi tv bi net derken akşam ettim şimdide aşkım aradı yarın sabahtan dağa çıkıyolarmış ertesi güne kadar gelmiyceklermiş çok korkuyorum ve endişeleniyorum napacak orda bilmiyorum yaa hep dua etcem inşş bişey olmaz moralide hiç yoktu ben tamamiyle çöktüm zaten plakalara 6gün kaldı sevinemiyorum bile offf offfff(((
off kızlarr offf maşallah hepinizin neşesi yerinde ama ben hiç ii değilim bütün gün tek tip muhabbeti dinledim bi tv bi net derken akşam ettim şimdide aşkım aradı yarın sabahtan dağa çıkıyolarmış ertesi güne kadar gelmiyceklermiş çok korkuyorum ve endişeleniyorum napacak orda bilmiyorum yaa hep dua etcem inşş bişey olmaz moralide hiç yoktu ben tamamiyle çöktüm zaten plakalara 6gün kaldı sevinemiyorum bile offf offfff(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?