335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinize.. mirmirmirmir rüyanızda askerinizi görün canlar... opuyorumnanaktan

Özlemek; sabretmektir..Usanmadan safagi gözlemektir.., Yılları,Ayları, haftaları, günleri, saatleri, dakikaları hatta saniyeleri kovalamaktır..
bunu paylaşmadan gitmek istemedim turkbayragi

Hepinize ii geceler kızlarr askerinizi görün inşşş doya doya sarılın :)

uvvvv hem de doya doya nasıl bişeydi ona sarılmak sanki hiç yaşamamışım öyle özledim yanii... bazı t-shortleri var yıkamamıştım onlarla uyuyorum geceleri gözlerimi kapıyorum sanki yanımda hiç açmak istemiyorum gözlerimi sabah olsa o gelse hayallerim gerçek olsa offfffff mafoldumben

canım benim ya kıyamam gerçekten çok zor günler hatta dahada zor geceler geçiriyoruz allah herpimize yardım etsin şu günler bir an önce geçsin tam 70 gün geçmiş canım 70 geçerse 80 de gecer demi öptüm opuyorumnanaktan

enerciye bak hatundaki hey allammm:roflol::roflol:
ben de baktım o saatlere çok hoşuma gitti de senin beğendiğin hangisi çıkaramadım canım yaaa
atkı ben önceden örmüştüm bi daha örmeye zamanım yok. sınavımı atlatıyım ben de kargo göndericem inş.
askerin çok sevinecek inan bana:teselli:
allah seni ne etmesin falım at falım:roflol::roflol::roflol:
Özlemek; sabretmektir..Usanmadan safagi gözlemektir.., Yılları,Ayları, haftaları, günleri, saatleri, dakikaları hatta saniyeleri kovalamaktır..
bunu paylaşmadan gitmek istemedim turkbayragi

wawwww muhteşemmm:asigim:

kuşkam oldu cnm kahve baloncuk şişirsin demi kayınvalideme sunayım o kahveyi baloncuk yüzünde patlasın sonra...
kayınvalidemi çok seviyorum ben yapmam öle yaramazlıklar ben hıııh

kuşkam oldu cnm kahve baloncuk şişirsin demi kayınvalideme sunayım o kahveyi baloncuk yüzünde patlasın sonra...
kayınvalidemi çok seviyorum ben yapmam öle yaramazlıklar ben hıııh

zeka fışkırıyo senden allaaamaaaa:roflol::roflol:öperim seniii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

iyi geceler kizlarr, bütün gün yine esyalarimi toplamakla mesgul oldugum icin bulumadim aranizda malum tasiniyorum yarin ve inanilmaz hüzünlüyüm=S

askimda cavus oldu diye sevinirken, simdi ordakilerin yasattigi zorluklar daha beter.. bugün gidip komutana cavus kollugunu birakmis ben yapmiyorum artik demis bana günde verin yine 8saat nöbetimi,mintikami,bulasigimi yaparim yeterki kimseyle muhattap etmeyin demis ama komutan kabul etmemis..sen yapmassan kime yaptiracam ben demis..baya sinirliydi yani bugün..yine ögrendimki hicbirseye erkenden sevinmemek gerekiyor..

tek tip muhabbetine gelince kizlar bosverdimmm walla aksam onca isin arasinda yinede ana haber bültenini actim ve adamlar hala bedelli diyorlar..ne bedellisi yaaa hele once bu konuya bir aciklik getirin dedim icimden ama hayirlisi olsun, ne yapalim her sekilde bekliyoruz zaten..

Tutim 14subat icin sormussun, hic birsey yapmicam ben.. askim orda ben burda olucagim icin fazlada birsey yapamicam zaten..sevgililer günü o kadar önemli degilde 6subatta 2. yilimiz doluyor bunuda ayri gecirecegimize üzülüyorum sadece=( nalet olasi semester tatili taaaa 25subatta yaa=(

zeka fışkırıyo senden allaaamaaaa:roflol::roflol:öperim seniii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sormaaaa çok zekiyimdir evdeki kullanılmayan küçük wc yi laborauvar yaptım sırf bu falım sakızı kahvede denemek için aklına edeyim kuşkam emiii....
test driver yapceeeem senin yüzünden
mirmirmirmir

caglom hoşgeldin tatlım allah işlerini rast getirsin canım....
tek tipi hepimiz boşverdik herşeyin hayırlısı artık...inşallah herkes sevinir...sonucunda...
14 şubatta (bunu yazarken bile yazıp yazmamak arasında kaldım beraber olamayacaklar kişiler kimsenin üzülmesini istemem )ben sadece hediyemi hazırlayacağım tatlım o gün beraber olamasak bile bir gün yanıma geldiğinde hediyesini vereceğim kargo işi ile uğraşmayı nedense hiç sevmiyorum...

aynen canim, bir esseklik yaptim onca seyi kargoyla gönderdim 3 haftadir hala ulasmadi, neymis gümrüge takilmis hey allahim..

bende dedigin gibi yeniden birlikte olacagimiz zamana saklicam tüm hediyelerini..en iyisi bu sanirim..

elbet birgün bulusacagizzzz, bu böyle yarim kalmayacakkk=)

Son düzenleme:
evet tatlım bundan sonra en sağlıklısı geldiğinde her hediyesini kendisine vermek...
evet kesinlikle bir gün kavuşacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz herşeye kaldığımız yerden devam edeceğiz....
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…