- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.621
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinize.. mirmirmirmir rüyanızda askerinizi görün canlar... opuyorumnanaktan
Hepinize ii geceler kızlarr askerinizi görün inşşş doya doya sarılın :)
uvvvv hem de doya doya nasıl bişeydi ona sarılmak sanki hiç yaşamamışım öyle özledim yanii... bazı t-shortleri var yıkamamıştım onlarla uyuyorum geceleri gözlerimi kapıyorum sanki yanımda hiç açmak istemiyorum gözlerimi sabah olsa o gelse hayallerim gerçek olsa offfffff mafoldumben
enerciye bak hatundaki hey allammm:roflol::roflol:hu huuuuuu tertiplerimmmmm kaydirigubbakcemile3 burdaki neşeme hayran kalıyorm aklımda bin tane soru askerlikle ilgili okul ayrı dert bugunde kalbim kadar temiz bi snw kagıdı werdm zatn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nese dertleri bi kenara atıpp hooopp geldm ynınızaaa olumunekankayizsmile dün askermle knuştuk moral vermeye çalıştm aşkm dedm sen rhat ol inelm plakalara bütün şehirlern tarihini türküsünü sylicm sna eğlenicz öğrenicz snrada kavuşucz zemuszemus kafayı yedm snrm :))) tutimmmm yahu bn dşün dşün çatladmm ama trendyolda pierre cardinin bi saatini bgendim onumu alsam diyorm.. ynına güzel bi mektup bikaç foto .. we onun için ördügüm atkı nası olurr ?? bilmiyorumkismile
allah seni ne etmesin falım at falım:roflol::roflol::roflol:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =) asker yarenleriii
bu arada selencim damla sakızın hazırı var demek bende sanıyordumki kave yaparken içine bir adet damla sakızı atarım diye hahahah hiç uğraşmayıp hazırını alayım daha iyi...
Özlemek; sabretmektir..Usanmadan safagi gözlemektir.., Yılları,Ayları, haftaları, günleri, saatleri, dakikaları hatta saniyeleri kovalamaktır..
bunu paylaşmadan gitmek istemedim turkbayragi
kuşkam oldu cnm kahve baloncuk şişirsin demi kayınvalideme sunayım o kahveyi baloncuk yüzünde patlasın sonra...
kayınvalidemi çok seviyorum ben yapmam öle yaramazlıklar ben hıııh
zeka fışkırıyo senden allaaamaaaa:roflol::roflol:öperim seniii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
caglom hoşgeldin tatlım allah işlerini rast getirsin canım....
tek tipi hepimiz boşverdik herşeyin hayırlısı artık...inşallah herkes sevinir...sonucunda...
14 şubatta (bunu yazarken bile yazıp yazmamak arasında kaldım beraber olamayacaklar kişiler kimsenin üzülmesini istemem )ben sadece hediyemi hazırlayacağım tatlım o gün beraber olamasak bile bir gün yanıma geldiğinde hediyesini vereceğim kargo işi ile uğraşmayı nedense hiç sevmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?