335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tutimm cok güldüm yaa kahve muhabbetine=D
benim istemede resmen güme gitmisti kahve olayi bir allahin kulu bile icmemisti=D
bizde adetler farkli biraz.. asagida isteme oluyordu ve askimla ben bu sürede(3bucuk saat) yukarda bir odada bitmesini bekledik=D inanilmaz mide bulantisi ve karin agrisiyla gecmisti sonunda birisi gelip cagirdi hadi sira size geldi diye, asagi nasil indim elime tepsiyi tutusturdular herkes bana bakiyor ne kahvesi kahve felan getirme gec el öpülecek=D eee tepsiyi napicam derken öfff banane dedim dagittim kahveleri walla =D bi tek abim icmis zavallim oda kahvenin dibi gelmis mahfettiniz beni dedi=D

ahh ahh ne güzel bir gündü yaa=) hatirladikca nasil mutlu oluyorummm ve nasil özlüyorum=(

Seni her nefeste özledim bugün askimmmm=(

:Saruboceq:kızlar şafak 87 oldu gözümüz aydın bir gün daha geçti birer birer bitecek inşallahhhh

benim hesaplarima göre 86 oldu bile canim=S

hatta bugün askim dediki yol izninide hesaplarsak 2gün erken yani 15inde bitecekmis yaniii 84:teytey:
ama tabi zorunlu izin cikmazsa basimiza, o yüzden 86 diyorum ben=)

cağlom kahve dağıtırken ben kesin elim zangır zangır titrer ilk kesin aşkıma götürürüm kahveyi hahahahahah yada birinin üstüne dökermişim falan anam rezil kepaze olurum düşünsenize ben havalı havalı çıkıyorum mutfaktan ayağım parkeye takılıyor wırnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kayınvalidemin kucağına bütün kahveler dökülüyor amaniiinbooooowwww rezillik diz boyu kesin kayınvalidem aşkımın elinden tutar bu kız sakar ayol napcan bunu dermiş (sakar değilimdir bu arada yanlış anlaşılmasın) ay allah korusun ya...

sözlü,nişanlı,evli bayanlar kahve yaptığınızda aşkınızın kahvesine tuz koydunuzmu ben kıyamam yaaa

benim hesaplarima göre 86 oldu bile canim=S

hatta bugün askim dediki yol izninide hesaplarsak 2gün erken yani 15inde bitecekmis yaniii 84:teytey:
ama tabi zorunlu izin cikmazsa basimiza, o yüzden 86 diyorum ben=)

canım yol iznide içindeymiş galiba olsun bakalım sen 86 de gözün korkmasın canımakannehir

ayy canim hic öyle deme yaa insan yapiyor hemde en büyük usta gibi=)
düsünki benim istemede 40kisiye felan kahve verdim ikinci tepsiyle kuzenim dagitiyordu ama hic birsey olmuyor=)

bizde tabi damada kahve verilmedigi icin ve kahveleri ben yapmadigim icin böyle bir durum olmadi ama eger icseydide koymazdim hayatta, yazik degilmi yavrucuma=)

canım ben unutmuşum yaa zaten kahveyi de ben yapmadım o anda insanın eli ayağına dolaşıyor elinin altında bir adet kız kardeş arkadaş vs. bulundur kahveyi güzel yapsın tabiki ben unutmuştum tuz olayını kahve içilirken kaynanam dedi tuz koymadın mı diye-tatlicadiarzu-

canım yol iznide içindeymiş galiba olsun bakalım sen 86 de gözün korkmasın canımakannehir

ben internette okudum bu yol izni meselesini..orda yaziyordu normal tezkere tarihi 17ocak ama 800.1600km uzakliklardakilere 2gün yol izni hesapliyormussun ve 15ocakmis tezkere tarihi..askima sordum bunu varmi böyle birsey diye evet dedi ben sana söylemiyorum sonradan bir aksilik cikar felan diye sen 2gün fazladan say sonra yine erken biterse biter bitmezse sonradan hayal kirikligina ugrama dedi=)
bende dinliyorum onu ve safak 86 diyorum=)

kac yillik evlisin canim sorabilirmiyimmm acabaa bir mahsuru yoksa?=)

Şafaklar attı ben geldim...Bugün aramadı içim bi tuhafffsenağlama poffff bi sesini duymak bile 1 dakika öyle iyi geliyor ki bitsin artık şu askerlik.....

Şafaklar attı ben geldim...Bugün aramadı içim bi tuhafffsenağlama poffff bi sesini duymak bile 1 dakika öyle iyi geliyor ki bitsin artık şu askerlik.....

gevezem ağlama lütfen canım seni çok ii anlıyorum canım sabırla üstesinden geleceğiz canım b u arada senin askerin çanakkale nersinde benmki gelibolu da

hehe alemsiniz bende sanırım koymam tuz ya ben istesem kesin annem koydurmaz çok seviyorda müstakbel damadını bazen beni değil onu savunuyor aradığında benden çok annem konuşuyor hey allam....

Son düzenleme:

askerlik iste gevezem ne yapacaksin, gün geliyor günde 3-4 kere ariyorlar bazende hiiic.. ve insanin elinden birsey gelmiyor olmasi cok zor aci veriyor insana.. ama biz güclüyüz, dayanacagiz.. yarin mutlaka ilk firsatta ariyacaktir..sen burda suan aramadi diye düsünürken inan oda arayamadim diye düsünüyor kendi kendini yiyordur..üzme kendini sakin, sabahi bekle.. her dogan günes yeni umutlar demek unutma

hehe alemsiniz bende sanırım koymam tuz ya ben istesem kesin annem koydurmaz çok seviyorda müstakbel damadını bazen beni değil onu savunuyor aradığında benden çok annem konuşuyor hey allam....

ayy tutiiim benimde babam öyle cildirtiyorr beni resmen..hergün diyorki söyle beni arasin birazda bende onu özlüyorum benimde ona ihtiyacim var birakip gitti beni burda bir basima islerin altinda felan agzimi acip bakiyorum öyle ona ne diyon baba yaa felan diye düsünüyorum=D

gevezem ağlama lütfen canım seni çok ii anlıyorum canım sabırla üstesinden geleceğiz canım b u arada senin askerin çanakkale nersinde benmki gelibolu da

Çanakkale Gökçeada da canım

Öyle hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen bi krılma noktası varya tam oaraya gelmeden onun sesini duymak 1 dakika olsa bile yetiyor.senağlama

oy gevezem ben sana kıyamam ya cnm yorgun düşmüştür arayamamıştır üzülmee....

sorma canım ya birde oturdum önce vatan diye bi dizi başlamış onu izliyorum hem izliyorum ağlıyorum:çok üzgünüm:

kızlar sizdede aynı oluyordur eminim gün boyu aramasını bekliyorumsevinçle teli açıyorum ama kapattığım an sanki ona bi daha ulaşmam imkansız bi daha ya aramzsa gibi saçma sapan üzülüp ağlıyorum aradı diye oturup sevineceğimemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…