- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.641
:Saruboceq:kızlar şafak 87 oldu gözümüz aydın bir gün daha geçti birer birer bitecek inşallahhhh
:Saruboceq:kızlar şafak 87 oldu gözümüz aydın bir gün daha geçti birer birer bitecek inşallahhhh
benim hesaplarima göre 86 oldu bile canim=S
hatta bugün askim dediki yol izninide hesaplarsak 2gün erken yani 15inde bitecekmis yaniii 84:teytey:
ama tabi zorunlu izin cikmazsa basimiza, o yüzden 86 diyorum ben=)
cağlom kahve dağıtırken ben kesin elim zangır zangır titrer ilk kesin aşkıma götürürüm kahveyi hahahahahah yada birinin üstüne dökermişim falan anam rezil kepaze olurum düşünsenize ben havalı havalı çıkıyorum mutfaktan ayağım parkeye takılıyor wırnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kayınvalidemin kucağına bütün kahveler dökülüyor amaniiinbooooowwww rezillik diz boyu kesin kayınvalidem aşkımın elinden tutar bu kız sakar ayol napcan bunu dermiş (sakar değilimdir bu arada yanlış anlaşılmasın) ay allah korusun ya...
sözlü,nişanlı,evli bayanlar kahve yaptığınızda aşkınızın kahvesine tuz koydunuzmu ben kıyamam yaaa
cağlom kahve dağıtırken ben kesin elim zangır zangır titrer ilk kesin aşkıma götürürüm kahveyi hahahahahah yada birinin üstüne dökermişim falan anam rezil kepaze olurum düşünsenize ben havalı havalı çıkıyorum mutfaktan ayağım parkeye takılıyor wırnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kayınvalidemin kucağına bütün kahveler dökülüyor amaniiinbooooowwww rezillik diz boyu kesin kayınvalidem aşkımın elinden tutar bu kız sakar ayol napcan bunu dermiş (sakar değilimdir bu arada yanlış anlaşılmasın) ay allah korusun ya...
sözlü,nişanlı,evli bayanlar kahve yaptığınızda aşkınızın kahvesine tuz koydunuzmu ben kıyamam yaaa
canım yol iznide içindeymiş galiba olsun bakalım sen 86 de gözün korkmasın canımakannehir
canım ben unutmuşum yaa zaten kahveyi de ben yapmadım o anda insanın eli ayağına dolaşıyor elinin altında bir adet kız kardeş arkadaş vs. bulundur kahveyi güzel yapsın tabiki ben unutmuştum tuz olayını kahve içilirken kaynanam dedi tuz koymadın mı diye-tatlicadiarzu-
Şafaklar attı ben geldim...Bugün aramadı içim bi tuhafffsenağlama poffff bi sesini duymak bile 1 dakika öyle iyi geliyor ki bitsin artık şu askerlik.....
Şafaklar attı ben geldim...Bugün aramadı içim bi tuhafffsenağlama poffff bi sesini duymak bile 1 dakika öyle iyi geliyor ki bitsin artık şu askerlik.....
hehe alemsiniz bende sanırım koymam tuz ya ben istesem kesin annem koydurmaz çok seviyorda müstakbel damadını bazen beni değil onu savunuyor aradığında benden çok annem konuşuyor hey allam....
gevezem ağlama lütfen canım seni çok ii anlıyorum canım sabırla üstesinden geleceğiz canım b u arada senin askerin çanakkale nersinde benmki gelibolu da
askerlik iste gevezem ne yapacaksin, gün geliyor günde 3-4 kere ariyorlar bazende hiiic.. ve insanin elinden birsey gelmiyor olmasi cok zor aci veriyor insana.. ama biz güclüyüz, dayanacagiz.. yarin mutlaka ilk firsatta ariyacaktir..sen burda suan aramadi diye düsünürken inan oda arayamadim diye düsünüyor kendi kendini yiyordur..üzme kendini sakin, sabahi bekle.. her dogan günes yeni umutlar demek unutma
oy gevezem ben sana kıyamam ya cnm yorgun düşmüştür arayamamıştır üzülmee....
kizlar bana müsade artik..sabah erkenden yolcuyum yine..kendinize iyi bakin canlarimm, iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?