- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.661
kızlar bende uyuyayım artık malum yarın son iş günü sonra 2 gün tatil hihoyyyt öptüm hepinizi yarın görüşürüz canlarım
özeleğtmoy oy oyy kıyamam cnm ya sen evlisin ya alıştın tabi hep yanında olmasına kıyamam ya az kaldı tatlım gelicekler allahın izni ile aralığı bekleyelim o zaman hepsi rahat edecekler...337 devre gelecek çünkü gerçi benimki torunlarını göremeyecek o ayrı ....ama askerlikleri hafifler o zaman daha sık görüşürsünüz cnm..12 aralıkta falan şafaklar 36 olmuş olcak allahın izni ile...
aminn canım çok saol hep beraber inşallahkuşkam hep gül emi allah ağlatmasın seni ve kimseyi amin....
valla ben kıyarım her türlü baharattan koycem sadece tuz değil. şimdiden söledim böle böle yapcam sana die. istemekten vazgeçerim dio:roflol:cağlom kahve dağıtırken ben kesin elim zangır zangır titrer ilk kesin aşkıma götürürüm kahveyi hahahahahah yada birinin üstüne dökermişim falan anam rezil kepaze olurum düşünsenize ben havalı havalı çıkıyorum mutfaktan ayağım parkeye takılıyor wırnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kayınvalidemin kucağına bütün kahveler dökülüyor amaniiinbooooowwww rezillik diz boyu kesin kayınvalidem aşkımın elinden tutar bu kız sakar ayol napcan bunu dermiş (sakar değilimdir bu arada yanlış anlaşılmasın) ay allah korusun ya...
sözlü,nişanlı,evli bayanlar kahve yaptığınızda aşkınızın kahvesine tuz koydunuzmu ben kıyamam yaaa
Güneydin canlarimmmmm=)
bitmedim okulada evimede bugün=)
haftasonunuda baba ocaginda gecirecegim=)
huu huuuu bigün dha atlatıyorz kaydirigubbakcemile3
ewtt bizde kullanmak istemiyoruzz ama mecbur tutarlar diye de korkuyoruzz iştee bakalımm artıkk umarım olmaz öle bişey zaten kimse istemiyomuş herhalde bunu da göz öününde bulıundururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?