335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

caglom iyi geceler tatlım allah işini rast getirsin tekrardan...

gevezem sorma o dizi hepimiz mahvetti...

özeleğtim cnm şarkı için saol tatlım...
bu arada banada bazen öyl eoluyor biliyormusun tam kapatıcaz aşkım dur kapama diyorum az dah konuşalım lütfen diyorum bana beni korkutuyorsun demeye başlıyor bu sefer tamam tamam diyorum bende

özeleğtim cnm şarkı için saol tatlım...
bu arada banada bazen öyl eoluyor biliyormusun tam kapatıcaz aşkım dur kapama diyorum az dah konuşalım lütfen diyorum bana beni korkutuyorsun demeye başlıyor bu sefer tamam tamam diyorum bende[/B][/QUOTE]

canım ya kapatma diye yalvarasım gelior ama birşeyde konuşamıyorum ya o an gerçekten çok kötü oluyor insan kapatır kapatmaz tekrar ulaşmak istiyor aramasını bekliyorum ama elim kolum bağlı keşke bende onu arayabilsemsenağlama

özeleğtmoy oy oyy kıyamam cnm ya sen evlisin ya alıştın tabi hep yanında olmasına kıyamam ya az kaldı tatlım gelicekler allahın izni ile aralığı bekleyelim o zaman hepsi rahat edecekler...337 devre gelecek çünkü gerçi benimki torunlarını göremeyecek o ayrı ....ama askerlikleri hafifler o zaman daha sık görüşürsünüz cnm..12 aralıkta falan şafaklar 36 olmuş olcak allahın izni ile...

Son düzenleme:
kızlar bende uyuyayım artık malum yarın son iş günü sonra 2 gün tatil hihoyyyt öptüm hepinizi yarın görüşürüz canlarım

iyi geceler tatlımmmmm askerini gör rüyanda...

bende yatyorum canlar hepiniz allaha emanet olun sizden rica ediyorum tek tip ile ilgili mümkünse konuşmayalım olurmu ....hepinize hayırlı geceler turkbayragiopuyorumnanaktan

canım ben evliyim ama nikah var sadece düğün yapacaz daha yav medeni halim evli sadece yıllardır ayrıyız maalesef bu sene tam tayin olayı aynı şehre oldu askerlik çıktı gelsinde hep yanımda olacak inşallah

kuşkam hep gül emi allah ağlatmasın seni ve kimseyi amin....
aminn canım çok saol hep beraber inşallah
valla ben kıyarım her türlü baharattan koycem sadece tuz değil. şimdiden söledim böle böle yapcam sana die. istemekten vazgeçerim dio:roflol:
Güneydin canlarimmmmm=)
bitmedim okulada evimede bugün=)
haftasonunuda baba ocaginda gecirecegim=)

ohh sefan olsun canımmm

ahhh ahhh perim olaydı çok öz<ledim yaaaaaa:asigim:

isterken klise anlar supriz olsun sok olsun diye baska bi gelisinde yaptim surat ifadesi gorulmeye degerdi:) daha eglenceli olmustu ah ahh cok seviyorum tocacim seni

kızlarr yaa bu zornlu izinle ilgili askerleriniz size bişeyler diyolarmı acaba benmkine belki bayrama zorunlu izin kullanabilirsiniz diye bişeyler sölemişlerde ondan soruyorum biz istemiyoruz yaa eğer öle olursa ocak sonu geliyolar eve

selam bayanlar...
musurcum benim askerim gelmeyecek tatlım ama sanırım ev ile mesafesi yakın olan askerlere zorunlu izin veriyorlar doğudakilere izin verilmiyor ,bilmiyorum ama mümkünse kullanmayın cnm...

ewtt bizde kullanmak istemiyoruzz ama mecbur tutarlar diye de korkuyoruzz iştee bakalımm artıkk umarım olmaz öle bişey zaten kimse istemiyomuş herhalde bunu da göz öününde bulıundururlar

ben giderm sayfalarca yazılır tek tek üşenmeden okurum :hulya:amaaaa bn gelirmmm kimse olmaz ortada klava: misocmm hşgeldinn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…