- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.901
335dc hoşbulduk canım..
yanlız ben uzun dnemim alır mısınız beni aranızaaklinialirimsmile
335dc hoşbulduk canım..
yanlız ben uzun dnemim alır mısınız beni aranızaaklinialirimsmile
iki tarafın özverisiyle olan bi şey canım, sen ne kadar alttan alsanda karşı taraf sürekli arıza verirse yapıcak bi şeyin olmaz.
biz de yaşamadık ve inş da yaşamayız
heja merhabaturkbayragi
aşk olsunn cnmm gell hoşgeldinnn :))
:))) aa yok almayzz git lütfennnnnnuzun kısa ne farkedr hepimiz kafayı yemiş drumdayz allh size zatn ayrı bi sabr versn opuyorumnanaktan ne kadar kaldı cnm ?
nerede yapıyo canım askerlıgını?
selammmkaderdaşlarım napıosunuzz bakimmm geçmişi okuyaadım pek
hejar bizde ayrım yok canım uzun kısa farketmiyo. aynıc duyguları yaşıyoruz ayrımcılığa lüzumm yok. hoşgeldin.senin şafak da az kalmış
yaa kder iştee cnmm 1 ders yüzünden 15 ay yapıyoo hem sana hem ona zor olsun ama demekki hakkında hayrlısı buymuş onunda kim bilir kısa yapardı ama daha zor geçerdi hayrlısı buymuşş demekki
:))) aa yok almayzz git lütfennnnnnuzun kısa ne farkedr hepimiz kafayı yemiş drumdayz allh size zatn ayrı bi sabr versn opuyorumnanaktan ne kadar kaldı cnm ?
:roflol::roflol: hakkaten tatlım hepimiz kafayı yemiş durumdayız sempatiksalakcinni
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinize
rüyanızda askerinizi görünaklinialirimsmile
Kızlarrrr selammmm ne var ne yok caglocum yeni evin hayırlı olsun
geldim yine canlar=)
ve artik tertemiz mis gibi bir ögrenci evim var, vatana millete hayirli olsun=P
ay böyle konusunca viole'nin kafayi yemisiz lafinin dogrulugunu imzalamis oldum=)
gözlerim dolmus dinledigim türkü beni vedalastigimiz ana götürmüs durumdayim..
Hep derdim Sivastan alacagimiz var bizim daha diye, simdi birde askerligimiz Sivasa düstü..
Ahhh ahh=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?