335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iki tarafın özverisiyle olan bi şey canım, sen ne kadar alttan alsanda karşı taraf sürekli arıza verirse yapıcak bi şeyin olmaz.
biz de yaşamadık ve inş da yaşamayız
heja merhabaturkbayragi

Son düzenleme:
iki tarafın özverisiyle olan bi şey canım, sen ne kadar alttan alsanda karşı taraf sürekli arıza verirse yapıcak bi şeyin olmaz.
biz de yaşamadık ve inş da yaşamayız
heja merhabaturkbayragi

merhaba canım nasılsınkaydirigubbakcemile2

aşk olsunn cnmm gell hoşgeldinnn :))

bilmem ki dedim belkim almazsınız
uzun kısa dnem arasında çok gerginlik oldu çok kızdım kendi kendime
hepim burada asker yolu bekliyoruz sonuçta birbirimizi kırmanın anlamı yokopuyorumnanaktan
hoşbuldum bu arada canım

:))) aa yok almayzz git lütfennnnnn uzun kısa ne farkedr hepimiz kafayı yemiş drumdayz allh size zatn ayrı bi sabr versn opuyorumnanaktan ne kadar kaldı cnm ?

sağol canım çok şükür çoğunu bitirdik
kaldı 142 günturkbayragi

Allah sana sabırlar versinn cnmm az kalmış bişey kalmamış biz burda eşlerimizi sevgililerimizi nişanlılıarımızı askere gönderiyoruz ayrı kalıyoruz haftalarca aylarca öle zor ki hasretlik bu kısa sı uzunu olmaz inşş geçicek bu günlerr sağlık versin rabbim

tek tesellim az kalmış olması zaten canım
hiç bir zaman isyan etmedim hep hayırlısı dedim
ki benim nişanlım ünv diploması almaya 1 dersi kalmıştı ama olmadı
gitmek zorunda kaldı
hayırlısı,ama gerçekten zormuş
Allah hepimizin yardımcısı olsun zelliklede askerlerimizin..

selammmkaderdaşlarım napıosunuzz bakimmm geçmişi okuyaadım pek
hejar bizde ayrım yok canım uzun kısa farketmiyo. aynıc duyguları yaşıyoruz ayrımcılığa lüzumm yok. hoşgeldin.senin şafak da az kalmış

yaa kder iştee cnmm 1 ders yüzünden 15 ay yapıyoo hem sana hem ona zor olsun ama demekki hakkında hayrlısı buymuş onunda kim bilir kısa yapardı ama daha zor geçerdi hayrlısı buymuşş demekki

nerede yapıyo canım askerlıgını?

nişanlım ığdırda canımturkbayragi

hoşbulduk canım,evet azalıyor yavaş yavaş şükür..

yaa kder iştee cnmm 1 ders yüzünden 15 ay yapıyoo hem sana hem ona zor olsun ama demekki hakkında hayrlısı buymuş onunda kim bilir kısa yapardı ama daha zor geçerdi hayrlısı buymuşş demekki

kesinlikle yle canım,hakkımızda hayırlısı buymuş
sağlıkla gelsinde varsın geç gelsin ne yapalım

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinize
rüyanızda askerinizi görünaklinialirimsmile

geldim yine canlar=)
ve artik tertemiz mis gibi bir ögrenci evim var, vatana millete hayirli olsun=P
ay böyle konusunca viole'nin kafayi yemisiz lafinin dogrulugunu imzalamis oldum=)
gözlerim dolmus dinledigim türkü beni vedalastigimiz ana götürmüs durumdayim..
Hep derdim Sivastan alacagimiz var bizim daha diye, simdi birde askerligimiz Sivasa düstü..
Ahhh ahh=)

hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah.. valla tatlım bunalım gün geçtikçe zirve yapıyo bi de çevrendekiler sana saf saf bakıyo ya o zaman insan daha da deliriyo neyse ki yarısı gitti sayılır Allah hepimize sabır versin bugünlerde biticek plakalara az kaldııııı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…