335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sorma yaa insanlari anlamiyorum zaten..
günde 20insan soruyor mutlaka nisanlin nasil askerligi nasil gidiyor diye..iyidir nolsun askerlik sonucta bitirmeye calisiyoruz diyorum..aman ne var sanki fazla düsünme biz zamaninda 2sene yaptik veya bekledik felan diyorlar iyice delleniyorum..
75 gün oldu gideli, daha birgün bile etrafimdaki bir insana yansitmadim icimdekileri..yinede iste herkes kendi aklinca teselli veriyor ama ihtiyacim yok göremiyorlar..

benimde en nefret ettiğim durum bu her soran aaaa bitmiş ne kaldıki ben sana demiştim çabuk geçicek diye bak 3 ay kalmış yawww ahhhh bide sorun diyorummmm tabiii anlamıyolar babamda durup durup ben 20 ay yaptım 5 aya mı dertleniyosun diyip duruyo yani kimse anlamıyo halimden mafoldumben

herkesin acisi kendisine canim..
benim babam zamaninda 18ay askerlik yaparken hergün anneme mektup yazip gönderiyormus..
annem hep der eger bizim zamanimizda telefon olsaydi artik vay benim halime evden cikartmazdi telefonun basinda bekletirdi 24saat diye..
ama cabuk unutulmus bunlar, sonucta bitmis..hatirlanmakta istemiyor..
o yüzden alt üstü 5ay ne var sanki diyorlar..desinler=)

Kizlar ben yatiyorum artik..
yarin "sabreden dervis muradina ermis" sözündeki dervisi aramaya cikacagim, banada sabretmeyi ögretsin=)
kendinize coook iyi bakin, iyi geceler ve en tatli rüyalari dilerim hepinizeeopuyorumnanaktan

Kizlar ben yatiyorum artik..
yarin "sabreden dervis muradina ermis" sözündeki dervisi aramaya cikacagim, banada sabretmeyi ögretsin=)
kendinize coook iyi bakin, iyi geceler ve en tatli rüyalari dilerim hepinizeeopuyorumnanaktan

iyi geceler canımm rüyanda askerini gör inş. sabır afı üstünde sabır kolay öğrenilmiyo benneyaptımki

günaydınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
aşkm dün gece 2 bçukta aradııııııııı uykumdan bi zıpladm aradıgını duyunca çok güzl bişy onun telefonuyla uyanmakk ama az konuşabildkk akannehir 29 ekim töreninde seçilmş napcaksn diyorm yürücm napıcm aşkm dioo yarnda çankkale eceabata götürceklermş bnlarııı off off elleri degmişkn istanbulada getirselerdi yaa mafoldumben ayrıca kötü bi hber aldmm ananesi geçen hafta vefat etmiş annesi dün sylemiş o da bna syledii.... çk düşkün deildi ananesine ama nolursa olsn zatn orda kafayı yemişti tam oldu buda cenazesine bile gdemedii mafoldumben yansıtmamaya çalıştı kzum ama kötüydü sesi offf mafoldumben nesee ynee bunalıma bağladkk yahu :/

basin sagolsun canim 1hafta sonra duzce yolcuyum ben 1hafta bile gozume cok geldi iyice siyiriyoruz hakikaten dervisi arayan arkadasim bulursan banada yolla benim sabir dipte artik bitti bitcek :)

hadi ya canım allah rahmet eylesin...Keske söylemeselermiş ona.Zaten onlar için çok zor askerlik bide böle haberler alıp üzülmesinler.Bu arada baya düşünceliymiş gece saat 2 de aradığına göre...

çok düşkün deil die sylemiştir herlde blmiyorm ki cnm birazdn arıcm annesini knuşcam zatn... yaa bn sylüyorm hep öğlen arayamazsan gece hiç farketmz kaç olursa ara die saolsn aramş bitanem

basin sagolsun canim 1hafta sonra duzce yolcuyum ben 1hafta bile gozume cok geldi iyice siyiriyoruz hakikaten dervisi arayan arkadasim bulursan banada yolla benim sabir dipte artik bitti bitcek :)

teşekkr ederm cnm .. bende bu aralar çok ktüym bakmayn burda güldüğümee ya herşeyi büyütüyorm yda gerçektn kötü olaylar yşıyorm blmiyorm ama yoklugunda hiç çekilmiyo

allah rahmet eylesin böyle zaanlarda nedense herşey üst üste gelir zaten sen destek ol cnm askerine orada en çok ihtiyaçları olan şey bizim desteğimiz senin sesin iyi giderse o da orda rahat olur

oyle yapıyorm zaten ama yoruldm cnm ya öğlen moralm bozk ağlıyorm akşam bişy yokmş gbi rol ypıyormm off nese yaa :2: düzceye azkaldııı son 83 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…