- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.921
sagol canimmm=)
hosgeldinn=)
hoşbulduk canım Çarşamba Düzcedeyiz bu konuda uzlaşıldı mı giremedim pek CADIARZU
hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah.. valla tatlım bunalım gün geçtikçe zirve yapıyo bi de çevrendekiler sana saf saf bakıyo ya o zaman insan daha da deliriyo neyse ki yarısı gitti sayılır Allah hepimize sabır versin bugünlerde biticek plakalara az kaldııııı delikafadulden
sorma yaa insanlari anlamiyorum zaten..
günde 20insan soruyor mutlaka nisanlin nasil askerligi nasil gidiyor diye..iyidir nolsun askerlik sonucta bitirmeye calisiyoruz diyorum..aman ne var sanki fazla düsünme biz zamaninda 2sene yaptik veya bekledik felan diyorlar iyice delleniyorum..
75 gün oldu gideli, daha birgün bile etrafimdaki bir insana yansitmadim icimdekileri..yinede iste herkes kendi aklinca teselli veriyor ama ihtiyacim yok göremiyorlar..
evet tatlım herkes öyle söylüyor bütün plakaları ezberlicez bu gidişle eheh :1closedeyes:
hoşbulduk canım Çarşamba Düzcedeyiz bu konuda uzlaşıldı mı giremedim pek CADIARZU
Kizlar ben yatiyorum artik..
yarin "sabreden dervis muradina ermis" sözündeki dervisi aramaya cikacagim, banada sabretmeyi ögretsin=)
kendinize coook iyi bakin, iyi geceler ve en tatli rüyalari dilerim hepinizeeopuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
aşkm dün gece 2 bçukta aradıııııııııuykumdan bi zıpladm aradıgını duyunca çok güzl bişy onun telefonuyla uyanmakk ama az konuşabildkk akannehir 29 ekim töreninde seçilmş napcaksn diyorm yürücm napıcm aşkm dioo yarnda çankkale eceabata götürceklermş bnlarııı off off elleri degmişkn istanbulada getirselerdi yaa mafoldumben ayrıca kötü bi hber aldmm ananesi geçen hafta vefat etmiş annesi dün sylemiş o da bna syledii.... çk düşkün deildi ananesine ama nolursa olsn zatn orda kafayı yemişti tam oldu buda cenazesine bile gdemedii mafoldumben yansıtmamaya çalıştı kzum ama kötüydü sesi offf mafoldumben nesee ynee bunalıma bağladkk yahu :/
basin sagolsun canim 1hafta sonra duzce yolcuyum ben 1hafta bile gozume cok geldi iyice siyiriyoruz hakikaten dervisi arayan arkadasim bulursan banada yolla benim sabir dipte artik bitti bitcek :)
günaydınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
aşkm dün gece 2 bçukta aradıııııııııuykumdan bi zıpladm aradıgını duyunca çok güzl bişy onun telefonuyla uyanmakk ama az konuşabildkk akannehir 29 ekim töreninde seçilmş napcaksn diyorm yürücm napıcm aşkm dioo yarnda çankkale eceabata götürceklermş bnlarııı off off elleri degmişkn istanbulada getirselerdi yaa mafoldumben ayrıca kötü bi hber aldmm ananesi geçen hafta vefat etmiş annesi dün sylemiş o da bna syledii.... çk düşkün deildi ananesine ama nolursa olsn zatn orda kafayı yemişti tam oldu buda cenazesine bile gdemedii mafoldumben yansıtmamaya çalıştı kzum ama kötüydü sesi offf mafoldumben nesee ynee bunalıma bağladkk yahu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?