335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canımızı sıksakta ağlasakta maalesef yanımızda değiller ve olamıyacaklar o yüzden güçlü olmak en iyisi yoksa zaman durmuş gibi oluyo ve hiç geçmiyo maalesef çok şükür plakalara başlıyoruz belki daha hızlı geçer zaten bayramdan sonra baya az kalmış olucak ve geçicek valla aklıma hep 15 ocak günü geliyo nasıl mutlu olucaz o gün burada forumda şenlik havası olur artık :)))

bundan sonraki günler dha çok çabuk geçcek inşallah...Morallerimizi yüksek tutalım ki onlarada moral verebilelim...Bugün gene atış eğitimi var,bakalım kaçta arayabilecek

15 ocakmııı anammmm bnmki 17 dee :))) artık siz gdersnz bn tek takılırm burda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bkalm bnmki kaçta arıcakk öğlen ararm dedii ama artk gven yok ona gece arar ynee opuyorumnanaktan

15 ocakmııı anammmm bnmki 17 dee :))) artık siz gdersnz bn tek takılırm burda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bkalm bnmki kaçta arıcakk öğlen ararm dedii ama artk gven yok ona gece arar ynee opuyorumnanaktan

yok canım 15 ocak değil , 16 ocak ama yani 1 veya 2 gün kalmış olucak bitmiş sayılır anlatmak istediğim son günler yani yoksa 17 ocakta burda kimse olmaz herkes sevdiğiyle hasret giderir form boş olur biz 2 gün önceden kutlama yapalımhihoyyyt

bizm okulda fnal hftamz 3 hafta ... sn haftasında gelck aşkm büyk ihtimal 2 snwm fln olcak o hafta off offfff :2: neyse birlikte çalışırz napalm kaydirigubbakcemile3

huzursuz canm bn senin yerinde olmak isterdim ya ne gzel işte şmdi çok özledn we 10 gün kocanla olcaksn .. snrasnda zatn bişey kalmıyo tatlm ya ahh ahh bnmkine izin yok izin istiyorm sninkine izin wr izin istemiyosn :)))) neyse tek bırakmayz seni akşamları grermm bn ama öglenleri söz veremem :)

aşkımmlaa knuştummmmmmmmm :asigim:
yaa büyük ihtimal 18 ocakta bırakcaklarmş onu offf klava:
amaa bn müthiş bi çözüm bularak sevgilimi güldürdm
dedm bn geliym oraya 16 ocakta ziyaretçi çıkarıym sni snra kaçalmm nikah kıyalm ertesi gün evci çıkarıym bakkk bitti askerlign dedmmm baya uyar wlla aşkm diyoo opuyorumnanaktan
artk kndiimden korkuyorm kaydirigubbakcemile3
bide şuara baya bi skıntım wr cddi anlamda ama sesini duyunca unutuyorm hpsini çok mutlu knuşuyormm ..
aşkm iyi geliyo sesin baya fln dedii üzülmesn die mutlu daranıyorm bu sfer demesnbnsiz keyfi yerinde bu kzıınn :2: gerçi dalga geçiyo paşam benle yaa geliymde kaçırdıgm diziler wr dio ezeln tüm bölümlerini izlicekmiş dedm iyi 18 şubatta fln buluşurzz ehehehhe :)))

yok ben ramazan magduruyum karistirdin tocacim ramazanda gitmedi ordan amakurbandada gelcem derse bisi demem teneffus olur bize derdin neki paylasamcgn bisimi? Anlatirsan biraz gecirebiliriz belki

aaa evet karıştırdm sanırm o zamn sen 3 haftada bi gidendinnn :))) ne gzell siz tenefüs yapıyosnz aradaa :))) canm babamla kavga etmiştk 20 gündr fln knuşmuyorz geçenlerde yne tartıştk evdeki sorunlar

aaa evet karıştırdm sanırm o zamn sen 3 haftada bi gidendinnn :))) ne gzell siz tenefüs yapıyosnz aradaa :))) canm babamla kavga etmiştk 20 gündr fln knuşmuyorz geçenlerde yne tartıştk evdeki sorunlar

canm yardımcı olabileceğimiz bi durum var mı sana canın sıkkın anlaşılanCADIARZU

evet ama saol cnm burda zaten yeterince dağıtıyorm kafamıı bnde kendime şaşırıyorm zatn kaydirigubbakcemile3

bn çkıyorm kaderdaşlarmm :))) girermm ynee takipteym sziii :)))

Son düzenleme:
benim ki aramadı bugün ya.atıştan gelemediler herhalde daha bir derdim var topiğine bakıp, benim derdim neymiş,hasret biter allaha şükür diyorum,avutuyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…