- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.961
offf off benim bunalım ciddi manada tavan yaptı Allah'ım sabır ver bana... kendimi çok güçsüz hissediyorum sanki yüreğimi biri eliyle burkuyo o kadar acıyo yani derin derin nefes alıyorum ama geçmiyo depremsiyonlardayım
canım ya topla kendini.Ben öle inanıyorum ki çok güçlü birisin... Yaşadığın biraz moral bozuklugu olsak gerek. Salma kendini... Kimbilir daha ne günler görcez... Kendini avutmaya çalışsa,canını sıkan şeyleri düşünmemeye çalışsan belki iyi gelebilir...
aşkım izin alabilirse hafta sonu geliboluda aşkımın yanın da olacağım inşallahhhhh çok az kaldı canımı görecem birlikte iki gece Şeniz
canım benim ne kadar şanslısın.. yerinde olabilmek için neler vermezdim tadını çıkar...kaydirigubbakcemile5
caglocum walla yanlızlık çok sıkıcı ya ama bır sekıld ebuda gececek cnm
aynen benımkıde dert yandı bugun carsıları 2 haftada 1 olucakmıs kastamonunun gözünü seveyim diyor
ben de aranıza katıldım.kısa dönem askerimi bekliyorum ben de.şafak 89 neyse ki askerliğin uzaması bizimkileri etkilemedi iyi şeyler düşünelim iyi olsun moralimizi yüksek tutalım onlara da moral olalım
ben de aranıza katıldım.kısa dönem askerimi bekliyorum ben de.şafak 89 neyse ki askerliğin uzaması bizimkileri etkilemedi iyi şeyler düşünelim iyi olsun moralimizi yüksek tutalım onlara da moral olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?