335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar milliyette gene askerlikle ilgili kısa bir açıklama yapılmış.Herkes 12 ay olcak diye... Gerçi bizi vurmaz büyük ihtimalli ama gündemden düşmedi su haber ya...

buan buan cnm şu askerlik mevzusunu lütfen açmayalım herkes çok gergin o konuda zaten bizi kapsamıyor kasıma girdi gircez bu saatten sonra bizim askerlerimizi asla etkilemez seçimden sonraya kaldı şafaklarımızı sayalım biz...

istanbulda hava kapalı çok sıkıcı aşkımın çarşılarıda artık 2 haftada bir çarşıya çıkıcakmış yeni komutan gelmiş çok sıkımış zaten bir yerde yüzümüz gülse gam yemicem...bitsede kurtulsak yaaa allahım sen güç kuvvet ver bize

yanlız kalmak bana göre değilmiş esasında yanlızlığı çok severim ama ev ortamında yanlızlık çekilmiyor....
annemi özledim ben

Son düzenleme:
offf off benim bunalım ciddi manada tavan yaptı Allah'ım sabır ver bana... kendimi çok güçsüz hissediyorum sanki yüreğimi biri eliyle burkuyo o kadar acıyo yani derin derin nefes alıyorum ama geçmiyo depremsiyonlardayım

canım ya topla kendini.Ben öle inanıyorum ki çok güçlü birisin... Yaşadığın biraz moral bozuklugu olsak gerek. Salma kendini... Kimbilir daha ne günler görcez... Kendini avutmaya çalışsa,canını sıkan şeyleri düşünmemeye çalışsan belki iyi gelebilir...

ben de kendime güçlüyüm derim çoğu zaman ama yoruldum galiba boşvermek istiyorum herşeye.. öylece yatıp saatlerce uyumak istiyorum uyuduğum zaman uyanmayı istemiyorum mafoldumben

selam kizlar..
Tutim seni öyle iyi anliyorumki..bende hayatimda ilk defa bu kadar yanliz kalicam..
ev bombos geliyor bana..bos bos duvarlara bakip duruyorum..ailemi özledim askimi özledim, zaman daha bir zor gecmeye basladi böyle..bide bugün abimin dogumgünü annem bir sürü sey hazirlamis suan herkes orda kutluyorlar ama ben burdayim bir basima..annem aradi cok agladi yerin cok belli diyor sana yemek göndereyim diyor nasil göndericen anne 300km yol yemekmi gelir ben yedim felan dedim ama icim buruk..
askimda bugün cok isyan etti gecmiyor diyor baska birsey demiyor cok skilmis artik,bide hirsizlik olaylari olmus bakalim daha neler görücez diyor..
neyse canlar hayirlisiyla bu gece düzcedeyiz, güclü olmaliyiz=)

yaaa kızlarrr çıkın artık şu bunalımdan geçen ayda ben sizin gibiydim eylül ayı geçmek bilmiyodu lütfen sizde bunalımlarınızı ekimden kasıma taşımayınn biz güçlü asker yarenleri olalım hep destek tam destek lütfen :)))

ben de aranıza katıldım.kısa dönem askerimi bekliyorum ben de.şafak 89 neyse ki askerliğin uzaması bizimkileri etkilemedi iyi şeyler düşünelim iyi olsun moralimizi yüksek tutalım onlara da moral olalım

caglocum walla yanlızlık çok sıkıcı ya ama bır sekıld ebuda gececek cnm
aynen benımkıde dert yandı bugun carsıları 2 haftada 1 olucakmıs kastamonunun gözünü seveyim diyor

caglocum walla yanlızlık çok sıkıcı ya ama bır sekıld ebuda gececek cnm
aynen benımkıde dert yandı bugun carsıları 2 haftada 1 olucakmıs kastamonunun gözünü seveyim diyor

bizim basta hic carsi izni olmiyacak dediler ama bu hafta cikti..yani bizimde 2haftada bir olucakmis sanirim ama bunada sükür=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…