335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bizim basta hic carsi izni olmiyacak dediler ama bu hafta cikti..yani bizimde 2haftada bir olucakmis sanirim ama bunada sükür=)

bizim olmuyor çarşı yüzünü de göremiyorum arayamıyorum da o arayabildiğinde konuşabiliyoruz off off neyse ben bunalımımı atlatıp geleyim bari sizi de bunalıma sokmıyım hadi canlar kendinize iyi bakın

esred anaaa istanbuldamı ay ne güzel ya ah ahhhhhhhh bizimki şanssız çıktı bütün arkadaşı istanbula düştü benimki teeeeeeee doğubayazıta gitti istanbulda nerde cnm?

esred hoşgeldin.
tutim gel bize her şeyler hazır.
ben de yemekten sonra ders çalışcam kpss için son çırpınışlar.
bu sefer yüzüm güler inş.

esred hoşgeldin.
tutim gel bize her şeyler hazır.
ben de yemekten sonra ders çalışcam kpss için son çırpınışlar.
bu sefer yüzüm güler inş.

yemiş kadar oldum bebem saolasın ye yemeğinide çalış dersine bende ehliyet için başlayayım diyorum ama ders çalışmaktan nefret ediyorum zamanında çok çalışmaktan...inşallah bu sefer kpss ye kapak atarsın cnm ya bir öss denbir lys den birde kpss den nefret ediyorummm

selammmmmm kızlarrrr asker yarenleri...
bugünde tekim evde hiç zaman geçmiyorrrrrr 335dc cnm başınız saolsun =(

ben bütün sınavlardan nefret ediyorum tutim valla:roflol:
kpssden sonra da ehliyet sınavım var daha hiç derslerine gitmedim bilee
böğğ geldi artık.
sınavlar yüzünden kitap okumaktan soğudum yaaaa
hadi sen de ye bir şeyler aç kalma.
askerlerimiz gelince formdan düşmüş görmesin bizi:roflol:
hem anneler de hissederrrr(kaç kere anne olduysam :):roflol:

özelegtm geliboluna bnden slm syleee :gitme:
gece kuşu ve tutimm saoln aşkımn annesiyle knuştm sesi çok kötü geliyodu keşke sylemeseydm çocuga morali bozulmştr orda iyiydi dmi sesi fln die sordu..
bide bişy sorcm gecekuşuu sen dha bi enerjiktin noldu bkalm sna bu aralarr ???
bu aradaa periiye dedmm bu kızlar 24 saat erken gidiyoo düceye beklesinler diyo o da perşembe düzcedeyz opuyorumnanaktan

söylerim tabiki canım bende perşembe diyordum aşkımda bu ece dedi ikşer ikişer sayıyo heralde

kuşum yeminle aşkım izine geldiğinde bir sürü kitap aldım kendime aşkım askerdeyken okuyayım diye daha yüzüne bakmadım hahhahahahah o derece kasılıom okurken artık...ehliyet almam lazım ona bile gitmedim korkuyorum kalıcam diye oysaki aşkıma söz vermiştim ehliyet alıcam diye ama nerdeeee

tutti el bana 4 adet dolmam var yoğurtla birlikte yiyelim :içelim:

ay cnmmm saol tatlım 1 tane aldım dolmandan ellerine sağlık çokta severim yoğurtla dolma ikilisini yemiş kadar oldum wallahi kaydirigubbakcemile3

hepimize nazar değior bu ara herkes suskun havalardanmıdır nedir yahu...
perim inşallah bu gece aramızda bu arada bu gece 00:00 da düzcede değilmiyiz 335dc cm

tuttim afiyetb olsun zemuszemusbence bu gece düzce ibi davranalım zaten son bir günün saymaya gerek yok ogün bayram zaten ayaklarımız uyerden kesilir sevinçten gelin bu gece düzce ye gidelim birlikte varmısınızkaydirigubbakcemile5

15 ocakmııı anammmm bnmki 17 dee :))) artık siz gdersnz bn tek takılırm burda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bkalm bnmki kaçta arıcakk öğlen ararm dedii ama artk gven yok ona gece arar ynee opuyorumnanaktan

yokk cnmm merak etme benm kii 27 ocaktan burda artıkk hepiniz gidersiniz ben burda hala şafaka sayarım off offf

kizlaar cok agladim ya=(
görümcemle görüstüm az önce, benim bir ay önce gönderdigim kargo daha yeni izmire ulasmis onlarin eline onlar ordan sivasa gönderdiler..
askim hergün soruyormus benim paket nerde diye..ablasida 2kere paket göndermisti, ee aldin ya gönderdiklerimi demis..askimda seninkileri demiyom banane onlardan bana askiminkinden bahset demis..ablasida ben burda kendimi paraladim sana sicak seyler gönderim diye sende hala askim diyon felan demis askimin verdigi cevap iste beni mahfetti=(
demiski abla onun icinde sevgi var, icinde ne oldugu önemli degil, önemli olan onu gönderen onlara dokunan el demis=(
offf yaa agladim agladim kendimi mahfettim bi baktim askim aradi, hissetmis sanki, seni cok özledim firar edesim var dedi..yine belli etmedim ona hicbirsey ama coooook özledim bende yaa=(
Adanaaa demek istiyorum=(

canım benim ya ağlama lütfen ama güzel duydular bunlar keşke hep ağladığımız şeyler böyle duygular olsa demi Adana da diyueceğiz inşallah birer birer sayacağız canım:sm_cool:

canım benim ya ağlama lütfen ama güzel duydular bunlar keşke hep ağladığımız şeyler böyle duygular olsa demi Adana da diyueceğiz inşallah birer birer sayacağız canım:sm_cool:

inanilmaz duygulandim yaa=(
yani kendiside söylüyor sürekli ama baska birindende yeniden duymak acayip birsey iste..
offf iyice piskolojim bozuldu, aglamadigim gün yok son bir ay icinde resmen=/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…