- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #3.981
bizim basta hic carsi izni olmiyacak dediler ama bu hafta cikti..yani bizimde 2haftada bir olucakmis sanirim ama bunada sükür=)
esred hoşgeldin.
tutim gel bize her şeyler hazır.
ben de yemekten sonra ders çalışcam kpss için son çırpınışlar.
bu sefer yüzüm güler inş.
selammmmmm kızlarrrr asker yarenleri...
bugünde tekim evde hiç zaman geçmiyorrrrrr 335dc cnm başınız saolsun =(
yemiş kadar oldum bebem saolasın ye yemeğinide çalış dersine bende ehliyet için başlayayım diyorum ama ders çalışmaktan nefret ediyorum zamanında çok çalışmaktan...inşallah bu sefer kpss ye kapak atarsın cnm ya bir öss denbir lys den birde kpss den nefret ediyorummm
yemek hazırlmam lazım kendime ama çok üşeniyorum yauuu
özelegtm geliboluna bnden slm syleee :gitme:
gece kuşu ve tutimm saoln aşkımn annesiyle knuştm sesi çok kötü geliyodu keşke sylemeseydm çocuga morali bozulmştr orda iyiydi dmi sesi fln die sordu..
bide bişy sorcm gecekuşuu sen dha bi enerjiktin noldu bkalm sna bu aralarr ???
bu aradaa periiye dedmm bu kızlar 24 saat erken gidiyoo düceye beklesinler diyo o da perşembe düzcedeyz opuyorumnanaktan
ben bütün sınavlardan nefret ediyorum tutim valla:roflol:
kpssden sonra da ehliyet sınavım var daha hiç derslerine gitmedim bilee
böğğ geldi artık.
sınavlar yüzünden kitap okumaktan soğudum yaaaa
hadi sen de ye bir şeyler aç kalma.
askerlerimiz gelince formdan düşmüş görmesin bizi:roflol:
hem anneler de hissederrrr(kaç kere anne olduysam :):roflol:
tutti el bana 4 adet dolmam var yoğurtla birlikte yiyelim :içelim:
özelegtm geliboluna bnden slm syleee :gitme:
gece kuşu ve tutimm saoln aşkımn annesiyle knuştm sesi çok kötü geliyodu keşke sylemeseydm çocuga morali bozulmştr orda iyiydi dmi sesi fln die sordu..
bide bişy sorcm gecekuşuu sen dha bi enerjiktin noldu bkalm sna bu aralarr ???
bu aradaa periiye dedmm bu kızlar 24 saat erken gidiyoo düceye beklesinler diyo o da perşembe düzcedeyz opuyorumnanaktan
15 ocakmııı anammmm bnmki 17 dee :))) artık siz gdersnz bn tek takılırm burda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bkalm bnmki kaçta arıcakk öğlen ararm dedii ama artk gven yok ona gece arar ynee opuyorumnanaktan
kizlaar cok agladim ya=(
görümcemle görüstüm az önce, benim bir ay önce gönderdigim kargo daha yeni izmire ulasmis onlarin eline onlar ordan sivasa gönderdiler..
askim hergün soruyormus benim paket nerde diye..ablasida 2kere paket göndermisti, ee aldin ya gönderdiklerimi demis..askimda seninkileri demiyom banane onlardan bana askiminkinden bahset demis..ablasida ben burda kendimi paraladim sana sicak seyler gönderim diye sende hala askim diyon felan demis askimin verdigi cevap iste beni mahfetti=(
demiski abla onun icinde sevgi var, icinde ne oldugu önemli degil, önemli olan onu gönderen onlara dokunan el demis=(
offf yaa agladim agladim kendimi mahfettim bi baktim askim aradi, hissetmis sanki, seni cok özledim firar edesim var dedi..yine belli etmedim ona hicbirsey ama coooook özledim bende yaa=(
Adanaaa demek istiyorum=(
canım benim ya ağlama lütfen ama güzel duydular bunlar keşke hep ağladığımız şeyler böyle duygular olsa demi Adana da diyueceğiz inşallah birer birer sayacağız canım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?