335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

inanilmaz duygulandim yaa=(
yani kendiside söylüyor sürekli ama baska birindende yeniden duymak acayip birsey iste..
offf iyice piskolojim bozuldu, aglamadigim gün yok son bir ay icinde resmen=/

canım zaman zaman böyle oluyo ve onsuz bir saat daha yaşayamayacağını düşünüyor insan erçekten çok sabırlı olmöalıyız canım birbirimizi en iyi biz anlarızolumunekankayizsmile

zman gerçekten de geçmek bilmiyoo ben günlerin haftaların hatta saatlerin bu kadar acımasız olduğunu bilmiyordum oyalanmak için bu gün gidip ip aldım atkı örüyorum kocacıma inşş beğenir sonra kendime örcem sanırım ocağa kadar bi dizi atkım olcak o da bişey dimi :)))

canım güzel bir uğraş umarım kendini verebilirsin benim bir an bile aklıomdan askerim çıkmıyor da kendimi hiç bişeye veremiyorum:1no2:

canım hayattaki son ayrılığımız olur inşallah gerçekten çok zor ama sadece bizden belli bir süre ayrılar en azından sağlıklı olduklarını biliyoruz gelicekleri günü biliyoruz geçicek inşallah bugünler :sinifsinif:

musurcmm ör örrrr zaman su gibi akıp geçiyo bn bitirdm yollıcagm gnü bekliyorm şmdideeee :)))) ya tutim bilemedm bugn gitsekmi düzceye doğru olan yarn gece 00.00 ama gidersenz peşinizede takılırm napalm aynı anda inelm plakalara... yarn snwm wr ama bu gece yokm aranızdaaa pofff

bugün geceden itibaren düzce ye varalım arkadaşlar... Nasıl olsa 17 sinde yol çıkmış geliyor olcaklar... Düzce saatler kaldı sana...

bu gece düzcedeyiz kizlar..ben hergün oturup yeniden sayiyorum takvimde günleri ve saat 00:00da safagim 81 oluyor..ayin 17sini saymiyorum ben ama icinde oldugumuz günü sayiyorum öyle yani hesabim=)

yok yok ben önden önden gitsemde erkenden dogan gunes desemde hala safagm bıtmemısse hayal kırklgı yasrm valla.o yuzdn sız gıdın kızlar ben bı snrkı otobsle sızı takp etcm=)

yok yok ben önden önden gitsemde erkenden dogan gunes desemde hala safagm bıtmemısse hayal kırklgı yasrm valla.o yuzdn sız gıdın kızlar ben bı snrkı otobsle sızı takp etcm=)

evet katılıyorm oley tek deilimmm... yaa bi 24 saat bekleyn bizi canlar yoksa iller birbirine gircek litfeennn amaaa zemuszemus bak snwm wr burda ne knuşuyosnz die meraktan çalışamıyorm oyy anam btmick bu okull :dance::dance: bn sevgilime sordm gdelmmi bu gece düzceye diee o da kararsz ama gidersek kndimizi kandırrz bide bnmkinin 18nde çıkma ihtimali wr bn kafayı yerm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…