- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.001
inanilmaz duygulandim yaa=(
yani kendiside söylüyor sürekli ama baska birindende yeniden duymak acayip birsey iste..
offf iyice piskolojim bozuldu, aglamadigim gün yok son bir ay icinde resmen=/
zman gerçekten de geçmek bilmiyoo ben günlerin haftaların hatta saatlerin bu kadar acımasız olduğunu bilmiyordum oyalanmak için bu gün gidip ip aldım atkı örüyorum kocacıma inşş beğenir sonra kendime örcem sanırım ocağa kadar bi dizi atkım olcak o da bişey dimi :)))
kizlaar cok agladim ya=(
görümcemle görüstüm az önce, benim bir ay önce gönderdigim kargo daha yeni izmire ulasmis onlarin eline onlar ordan sivasa gönderdiler..
askim hergün soruyormus benim paket nerde diye..ablasida 2kere paket göndermisti, ee aldin ya gönderdiklerimi demis..askimda seninkileri demiyom banane onlardan bana askiminkinden bahset demis..ablasida ben burda kendimi paraladim sana sicak seyler gönderim diye sende hala askim diyon felan demis askimin verdigi cevap iste beni mahfetti=(
demiski abla onun icinde sevgi var, icinde ne oldugu önemli degil, önemli olan onu gönderen onlara dokunan el demis=(
offf yaa agladim agladim kendimi mahfettim bi baktim askim aradi, hissetmis sanki, seni cok özledim firar edesim var dedi..yine belli etmedim ona hicbirsey ama coooook özledim bende yaa=(
Adanaaa demek istiyorum=(
yok goremicem sanki 89gun asla asla bitmez!!
yok yok ben önden önden gitsemde erkenden dogan gunes desemde hala safagm bıtmemısse hayal kırklgı yasrm valla.o yuzdn sız gıdın kızlar ben bı snrkı otobsle sızı takp etcm=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?