335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Anammm bu da kilise gitmiş, kız yavaş giidinnnn uçtunuz sempatiksalakcinni Benim askerim hiç izin kullanmadı daha Düzceye gelemedik Kilis diyo sempatiksalakcinni

canım eşim öle dedi yaa 14 ocakta bitiyormuş askerlik ve doğal olarak şuanda şafak 80 oluyor bir gün yol izninide düşmedim henüz

Canım bi forumda bi asker hesap yapmış 17 ocak tezkere tarihi diye en ona bakmıştım manıklıda gelmişti benim hep o yüzden 17 ocak tezkere diye aklımda bide yol izni var diyerekten kendimcek böyle bi hesap yaptım dediğim gibi aralıkta 337. dönem gidince tam olarak belli olacakmış tezkere tarihleri.Ben dediğin gibiyse şafak 01 Adanaaaaa diye burdan 2 kere Adanaya selam yollucam

evet canım eşimde öle dedi komutanı 1-2 gün belki erkende gönderebilirmiş artık ben 10-14 arası bir tarihte bekliyorum askerimi.askerim kırklareli vize de canım senin askerin nerde?

Allahhhhh Allahhhhhh noliiii burda=D
muahahaha ortalik iyice karismis yaaa kilis,osmaniye, düzce derken=D
benim askim düzcedeyiz dedi ve biz düzceyi cok sevdik=D
osmaniyede zaten hem adana hemde iskenderun komsusu oldugu icin az cok orasida memleketim sayilir=D
o yüzden osmaniyeye dogru yoldayim suan=)
yol izni meseleside benim nisanlimda dedi daha belli degil ama 15ocaktata cikarabilirlermis komutani söylemis, yinede kesin bir bilgi degil bu dedi sen o yüzden 17ocagi hesapla erken gelirsemde gelirim zaten dedi=D
yeni isimler katilmis aramiza hosgelmis sefa getirmisler=)

benimki de hakkaride.. yol izinleri çok oluyormuş uzak olduğu için 15 ocak demiş komutanı ay inşallah öyledir yaa

evet canım eşimde öle dedi komutanı 1-2 gün belki erkende gönderebilirmiş artık ben 10-14 arası bir tarihte bekliyorum askerimi.askerim kırklareli vize de canım senin askerin nerde?

oyyy cnm komutanı öyle dediyse erken yollar cnm askerin kırıklarelindeymiş cnm allah kavuştursun...
benimki ağrı-doğubayazıt'ta cnm :gitme:

hosbulduk yeni gelenlerden biri benim.ben hiç sormadım terhis tarihini ama biz izin kullandık 7 gün daha plakalara gelemedim ben size imrendim şimdi ne güzelkaydirigubbakcemile2

ben bugün aşkıma şafak kaç dedim napacan şafağı karanlık diyor dedim plaka saymak istiyorum boşver ya salla dedi dedim bişeymi oldu yoo dedi ben saymıyorum sende sayma dedi bir alem benimki ilkokula başlayan çocuklar gibi sayı saymak istemiyorum ben dedi 18 ocak aç kapıyı bezirgan başı diyor hahahahahah

oyyy cnm komutanı öyle dediyse erken yollar cnm askerin kırıklarelindeymiş cnm allah kavuştursun...
benimki ağrı-doğubayazıt'ta cnm :gitme:

umarım öle öyle olur canım yaa bilmiorum komutanın yanında çalışıyor sürekli odasında ve arasında baya iyi ama bellide olmaz.ocak bir gelsinde 3-5 günün lafını yapmam yeterki sağsalim gelsin.canım seninkinide allah kavuştursun bak ağlama nerdeyse bitti askerlik büyük bir bölümünü aştık bundan sonrası daha kolay olacak bütün dualarım askerlerle beraber allahım onları korusun yarabbim..

cnm komutanla arası iyise için rahat olsun tatlım çoğu komutan iyidir zaten dediklerini tutarlar bir nevi helalleşmek gibi birşey kötü anı bırakmamak adına iyilik yaparlar...
saol cnm güzel dileklerin için arada ağlıyorum ama oda özlemden askerime belli etmiyorum amaamin rabbim tüm aserlerimizi korusun allah hepsinden razı olsun onlar sayesinde rahat uyuyoruz yatağımzıda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…