- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.221
Anammm bu da kilise gitmiş, kız yavaş giidinnnnuçtunuz sempatiksalakcinni Benim askerim hiç izin kullanmadı daha Düzceye gelemedik Kilis diyo sempatiksalakcinni
meyracım benimki de denizci istanbulda yoksa aynı yerdeler mi
Tatlım bu yol izni meselesine açıklık getirmek istiyorum şuan saydığımız şafak hali hazırda yol izninden düşülmük şafak zaten. Esas geliş tarihleri 19 Ocak normalde yol iznini düşünce 17 oluyor zaten. 17den dümüyoruz yani tatlım. :1rolleyes:
kızlar arkadaşınki kilis olabilir neden çünkü bazı yerlerin yol izinleri fazladan oluyor benimkinin 2 gün mesela birde komutanlarının iyiliğine bağlı biliyorsunuz bizimki izin kullandı ama komutanı izini saymadı 18 ocakta terhis oluyorsun demiş...
ududub cnm askerin nerde???
Bu arada ududub bizde seni takip ederekten öğreniriz plakaları Osmaniyeden sonra Kilis egidiyoruz demek ki
evet canım eşimde öle dedi komutanı 1-2 gün belki erkende gönderebilirmiş artık ben 10-14 arası bir tarihte bekliyorum askerimi.askerim kırklareli vize de canım senin askerin nerde?
ayy ayy peri gelmiş hoş gelmiş=) gece yarısında düzcedeyim kısmetseeee
Ben 33 Mersindeyim yarınn !!!:teytey: Ailemin yanına gidiyorumm çünkü hehehe :dance:
oyyy cnm komutanı öyle dediyse erken yollar cnm askerin kırıklarelindeymiş cnm allah kavuştursun...
benimki ağrı-doğubayazıt'ta cnm :gitme:
kızlar allah neşenizi artırsın ben erken kaçıyorum bugün.
hiç keyfim tadım tuzum yok
iyi geceer hepinize
umarım öle öyle olur canım yaa bilmiorum komutanın yanında çalışıyor sürekli odasında ve arasında baya iyi ama bellide olmaz.ocak bir gelsinde 3-5 günün lafını yapmam yeterki sağsalim gelsin.canım seninkinide allah kavuştursun bak ağlama nerdeyse bitti askerlik büyük bir bölümünü aştık bundan sonrası daha kolay olacak bütün dualarım askerlerle beraber allahım onları korusun yarabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?