- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.241
kızlar allah neşenizi artırsın ben erken kaçıyorum bugün.
hiç keyfim tadım tuzum yok
iyi geceer hepinize
Bizim komutan bi facia tam bi felaket bahsetmiştim. Kesinlikle değer vermiyor askerlerine.. 15 günde bir çarşıları oluyor bu hafta gen kitlemiş çarşılarını...
Bizim komutan bi facia tam bi felaket bahsetmiştim. Kesinlikle değer vermiyor askerlerine.. 15 günde bir çarşıları oluyor bu hafta gen kitlemiş çarşılarını...
Aramizdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sonsuzluga giden tüm yollara adini yazdim. Hangi yoldan gecersen gec seni sevdigimi okuyacaksin....(seni çok seviyorum aşkım )
aşkımın facesine yazdım
benım anlamadıgım karakolda komutanlar neden kalmıyor ???allah muhafaza bısey oldugunda emir kim verecek herkes allah allah allah hüra değip ateşmi açacak ???
romantik hatun seniopuyorumnanaktan
canim nöbetci komutan olmuyormu acaba?=S
hehehehehe arada romantik olmak lazım demi cnm...
sende en güzelini yapıyorsun cnm bende aşkıma günlük yazıyorum her gün hangi saatte aradıysa onları bile not ediyorum gittiğinden bu yana...
bu arada meslekdaşız cnm bende grafikerim bakma orda başka bişey yazıyor...
evet canım haklısın mektup göndermek iyi oluyor.Ben bide çekindiğimiz bir kaç fotomuzu gönderdim.Telefonda baya duygusala bağladık ama iyi oluyo genede... Benimki bana yazdığı mektupları göndermek için çarşıya çıkarken yanına almış,ama yakalanmış.Almışlar mektuplarını.Okucaklar öle gönderceklermiş.Bakalım ne zaman yollucaklar
evet canım haklısın mektup göndermek iyi oluyor.Ben bide çekindiğimiz bir kaç fotomuzu gönderdim.Telefonda baya duygusala bağladık ama iyi oluyo genede... Benimki bana yazdığı mektupları göndermek için çarşıya çıkarken yanına almış,ama yakalanmış.Almışlar mektuplarını.Okucaklar öle gönderceklermiş.Bakalım ne zaman yollucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?