335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bizim komutan bi facia tam bi felaket bahsetmiştim. Kesinlikle değer vermiyor askerlerine.. 15 günde bir çarşıları oluyor bu hafta gen kitlemiş çarşılarını...

miracle_84 evet canim yalan oldu walla=D
aman olsunnnn hergece nöbetteyiz zaten=D

Gece_Kusu canimmm pazar günü sinavin var simdiden basarilar diliyorum ben sana..kaynim abisi askere gittigi günden beri odasindan cikmiyor ders calismaktan..gecen aradim kekeleyerek konusuyor cocuk konusmayi unuttum resmen dedi.. ama basaracaksiniz canim, hakkinizi alacaksiniz göreceksin

Bizim komutan bi facia tam bi felaket bahsetmiştim. Kesinlikle değer vermiyor askerlerine.. 15 günde bir çarşıları oluyor bu hafta gen kitlemiş çarşılarını...

uff yaa ne kadar sinir ne kadar anlayışsız bir komutanmış yaa ee napacan dereyi geçene kadar ayıya dayı demek zorunda kalınıo

perimmmmmmmmmmmm ne dicem sana benim aşkımın karakoluna yeni bir komutan gelmiş askerlere nefes aldırmıyormuş herkesin çarşısı 2 haftada 1 olcakmış artık benimki bnde şans olsa zaten diyor tam çarşım var her hafta diye sevinirken çarşımızada el koydular diyor...

Perimm evet komutanlar hepsi ayri ayir..
benimkinin karakolda bazen hic komutan kalmiyormus sen idare et diyorlarmis sanki bakkal=D
ama asil karakol komutani cuma geliyormus o cok feciymis,agresif felan bakalim o neler getirecek basimiza..
Allah yardimcilari olsun..

benım anlamadıgım karakolda komutanlar neden kalmıyor ???allah muhafaza bısey oldugunda emir kim verecek herkes allah allah allah hüra değip ateşmi açacak ???

Aramizdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sonsuzluga giden tüm yollara adini yazdim. Hangi yoldan gecersen gec seni sevdigimi okuyacaksin....(seni çok seviyorum aşkım )

aşkımın facesine yazdım

kızlar eşim askere gittiğinden beri şöle bir alışkanlık yaptım her hafta bir mektup yolluyorum her pazartesi muhakkak gerçi mektuplar baya geç ulaşıyor eline ama ulaşıyor bence deneyin geldiğinde bir sürü mektupla beraber gelecek ve ilerde çok güzel bir anı olacak diye düşünüorum

romantik hatun seniopuyorumnanaktan

hehehehehe arada romantik olmak lazım demi cnm...
sende en güzelini yapıyorsun cnm bende aşkıma günlük yazıyorum her gün hangi saatte aradıysa onları bile not ediyorum gittiğinden bu yana...

bu arada meslekdaşız cnm bende grafikerim bakma orda başka bişey yazıyor...

Son düzenleme:
evet canım haklısın mektup göndermek iyi oluyor.Ben bide çekindiğimiz bir kaç fotomuzu gönderdim.Telefonda baya duygusala bağladık ama iyi oluyo genede... Benimki bana yazdığı mektupları göndermek için çarşıya çıkarken yanına almış,ama yakalanmış.Almışlar mektuplarını.Okucaklar öle gönderceklermiş.Bakalım ne zaman yollucaklar

oo süper günlük bende tutuyorum gerçekten insan rahatlıyor yazdıkça en azından ben öleyim resmen sohbet eder gibiyim eşimle.
meslekdaş olmamız ne güzel ben seviyorum tasarım yapmayı bazen yeter artık bunaldım desemde yinede güzel zevkli ve zorlu.sen çalışıomusun bir yerlerde?

Tutim iste o uzman cavus komutanin yerinde orda
bizimkindede öyle suan karakol komutani izinde onun yerine iki uzman cavus bir astsubay var onlarda komutan yani

allah allah eşim genelde çarşıya çıkarken mektup atıyor kargoyla yolluyor öle bir sorunla karşılaşmamış ve benim gönderdiğim mektuplarda okunmadan eline geçiyomuşşş o yüzden rahat takılıommm:kedi:

inanmiyorum, ciddimisin ya:S:S
bu ne sacmaliktir=S
ayy bir yasima daha girdim walla töbe yarabbim:S
neyse canim vermek zorundalar sonunda yani sanki ne yazacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…