335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy kizlar ben bugün askima cok güldüm ya=D
dedimki askim gelen paketler kontrol ediliyormu tabiki dedi..
bende benimkine bakmasinlar yaa dedim..
askim ben kontrol ediyorum zaten dedi=D
diyorki bicak,igne,kesici alet,sivri birsey,cep telefonu gönderdinmi dedim manyakmisin askim niye gönderim sana bunlari sorun yok o zaman diyor=D
heyy allahim ya=D

aynen cnm sohbet ediyormuşum gibi günlüğe yazıyorum bende...
tatlım çok ajanslarda çalıştım reklam ajanslarında lisedede aynı bölümü okudum ben 7 senedir grafik eğitimi aldım =) çalıştımda reklam ajansında en son çalıştığım ajans amerikalılara satıldı bu durumda hepmiz farklı yerlere dağıldık yeni girdiğim ajanstan memnun kalmadım çıktım sonra marks & spencer istanbul mağazalarında visual merchandısıng olarak goreve basldım vıtrın tasarımı mankenlerın kombınlerını tasarladım ondada gece gec wakıtlere kadar calıstıgmız ıcın erkek arkadasım ısten cıkmamı ıstedı babamda sabaha kadar calısıyorsun dıye kızınca ısı bıraktım sımdı erkek arkadasım gelsın evlılık olursa yenı sehırımde calısmayı dusnuyorum grafıkerlık olarak suan bostayım cnm ama bazen dayım art dırector oldugu ıcın ufak caplı ısler werıyor bana onları yapıyorum evimde zevkli iş çokta yorucu aynı zamanda...

Tutim iste o uzman cavus komutanin yerinde orda
bizimkindede öyle suan karakol komutani izinde onun yerine iki uzman cavus bir astsubay var onlarda komutan yani

o zman öyledir tatlım ne bilim bazen diyorki ben bakıyorum koca karakola diyor duvarlara bakalıyorum napcam ben şimdi diye dio birde benim aşkım bana söylemedi ama facesinde bir asker arkaaşına mesaj yazmış orda gördüm demişki burası sürgün yeri falan demiş anlatsam şaşarsın demiş ben o yazıyı okudum warya benim sıpam ben üzülmeyeyim diye hiç bahsetmiyor bana hiç sorun yok herşey süper diyor te allam yaaaaaa

süpermiş senin canım ya... Biz bu mektup konularında sıkıntılıyız ya.Benim mektubum 3 günde tabura ulaşıyor ama 1-2 gün sonra herşeyi kontrol edip,mektupları okuyup öle veriyolar sevdiğime..

evet öle canım yaa ben aslında veri giriş ve kalite kontrol yapıyodum 2 sene ye kadar sonra grafik tasarıma yöneldim şimdi son sınıfım ve şuanda allahın cezası bir ajansta staj yapıodum ama bugün itibarıyla ayrıldım beni kaybettiklerine üzüleceklerneyse şimdi yer bakıorum bir kaç yerle görüşmem var bir kaç yerdende haber bekliorum.bakalım neolcak şuanda boştayım yani 2 gün okul dışında..

süpermiş senin canım ya... Biz bu mektup konularında sıkıntılıyız ya.Benim mektubum 3 günde tabura ulaşıyor ama 1-2 gün sonra herşeyi kontrol edip,mektupları okuyup öle veriyolar sevdiğime..

olsun canim, üzülme..
eline ulasiyor ya ona bak sen
bitecek bu mektup yazmalar, hasretlikler.. az kaldi dönecekler

Kızlar ben 4 saatlik uykuyla duruyorum yarında yolcuyum. Bikaç gün giremeyebilirim. Öpüyorum asker güzelleri kendinize dikkat edi iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

Senin yarin; sabır eğliyora böylesi bir özleme, bil ki canından çok seviyor seni.bil ki vaktini, saatini bekliyor vuslatların en güzelinin..

kizlar askim bugün bana bir arkadasinin nisanlisiyla yaptigi tartismayi anlatti, gülimmi aglayimmi sasirdim=) siz karar verin buna=)
Kiz: yarin tencere seti almaya gidecem
Asker: tamam, olur.
Kiz: yok vazgectim, sen gelince birlikte gider begenir aliriz.
Asker: tamam sen nasil istersen, birlikte aliriz.
Kiz: sanane ya sen ne benim isime karisiyorsun. istedigim zaman gider alirim.
Asker: manyakmisin kizim sen, ne dersen tamam diyorum nedir senin problemin. banane tencereden ben icindekine bakarim der ve telefonu kapatir=)
neler var neler yaa=)

ayyy yaa öldüm gülmekten bombaymış yaa gece gece koptum resmen gerçi asker ve nişanlısı için üzücü bir durum ama.ne diyorum pesss yani askerdeki adam böle saçma şeylerden ötürü bunaltılmaz yuhh yaaa

bu kız kadar olmasa da bende arada çok kararsız kaldığım durumlar oluyor ya.Herşeyi onunla birlikte yapmakistiyorum ama sonra yetiştiremeyiz diyede yapmak istiyom :)

iş bulursun tatlım çok kasma kendini ben biraz tembellik yapıyorum sanırım...
hakkında hayırlısı olsun cnm sırf evde iş yapayım diye eve machintosh imac bıgısayar aldırmıştım babamakaydirigubbakcemile3
staj yaptığım yerlerde bende çok çekmiştim hayırlısı cnm bulursun iş opuyorumnanaktan

perimmmmmmmmmmm iyi geceler cnmmmm iyi yolculuklarrrrrrrrrrr kendine çok iyi bak enişte beye çok selamlar eheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…