335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kesinlikle kaydığı doğru çok kullanışsız öylece rafları bekliyo benimki hemde ne kadar özenerek almıştım koyu bordo saten ama kırk yılın başında kullanabiliyosun

işte bende almadan evli arkadaşlarıma danıştım hiç tavsiye etmediler,hani ucuz bişe olsa amaaan alim dursun bi köşede dersin fiyatları bence pahalı yani

yok cnmmm haklısın aslında bende biraz renk uyumu sorunu var böle illa uydurmam lazım hastalık benimki aslında ...birde çok fazla heves etmek istemiyorum olmaz falan şuan aklımda evim bembeyaz olucak diyorum ama o zamana kadar fikrim değişirmi bilmiyorum...

kısssssss tutiii hele özel günler için hiççç dayanmaz o nevresimmmkaydirigubbakcemile3:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay benimki kesin çöpe atar o nevresim takımını bune tam işkence diye hahahahahahha ilahi kelebeğim alemsin..millet bazı sebeplerden bebek yapamaz bir nevresim yüzünden bebek yapamayız der kesinnnnnnnnnnn

aldığınız battaniyeyi de nevresime uydurmanız lazım kızlar bence battaniyeyi tek renk alın o zamn uyum sağlamk daha kolay oluyor

benim aldığım nevresimlerden biri beyaz ağırlıklı hatta %95 beyaz geri kalanı siyah çarşaf ve yastıkları sadece beyaz ben vurulmuştum ona ve benim oldukaydirigubbakcemile3 annem çabuk kirlenir almayalım dedi ama çareyi kendi buldu bi kaç tane yedek beyaz çarşaf ve yastık kılıfı diktircez,çünkü ölüm olan yorgan kılıfını değiştirmek bence...ayda bir de yorgan kılıfını yıkasam çok mu pasaklı olurum sizce

ayırt ediciliği arttıralım diyosun yani aklinialirimsmile

koyuların arasına güneş gibi parlıyalım diorum bence güzel olur:roflol:ben de azıtıyo gibiyim azcık şu an :roflol:
h içi oek takılamıyom h sonu da bi hoş oluyomö:roflol:
nerden geldi bu dio musunuz doğru söyleyin:roflol:

canım beyazdansa siyah daha çok kir gösteriyor hatta tozu hemen belli ediyor bence yorganı daha çok yıkama ihtiyacı hissedersin gibime geldi boshayallersmile

yok tatlım haftasonu sınav var ya iyi çalışmışsın işte bak algıda ayırtediciliği arttırıyosun ben de kafayı sıyırdım iyice her şeyti sınava bağlar moddayım kaydirigubbakcemile

aldığınız battaniyeyi de nevresime uydurmanız lazım kızlar bence battaniyeyi tek renk alın o zamn uyum sağlamk daha kolay oluyor

çok haklısın siyah ve beyaz uyumuna bayılırım siyah battaniye alsamda olur beyaz da olur...ay ne zor işlermiş ya bu çeyiz şeyi evlendikten sonrada alırım kesin ben üst başa para harcamazsam eğer...aldıkça eksik çıkar bence bişey yandık bayanlar hemide ne yandıkkk

tutim^^ ustüme yat ^^dersin kuzum sendesempatiksalakcinni
ay bugun benim kafam ...niye böle çalışıyo CEPP TÖBEE TÖÖBEE:bbo:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
koptuğum andır hahahahahahahahah ilahi hakkını bin yaşa kelebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…