- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.761
kesinlikle kaydığı doğru çok kullanışsız öylece rafları bekliyo benimki hemde ne kadar özenerek almıştım koyu bordo saten ama kırk yılın başında kullanabiliyosun
tatlım bişey söylemek istiyorum her şeyini kırmızı siyah alıyosun sonra bıkmayasın.. ben nevresimlerimiz farketmeden hep morlu lilalı almışım şimdi bir senede sıkıldım liladan başka değişik renkler almak istiyorum yani tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ben sadece yaşadığım şeyi söylüyorum canım a.s.
kısssssss tutiii hele özel günler için hiççç dayanmaz o nevresimmmkaydirigubbakcemile3:roflol:
işte bende almadan evli arkadaşlarıma danıştım hiç tavsiye etmediler,hani ucuz bişe olsa amaaan alim dursun bi köşede dersin fiyatları bence pahalı yani
kuşkam koyu bakalımda hep koyu hep koyu ruhumuz daralmasın sonra....
canım koyu derken meseala mor alıosun içinde pembe olur cıvıl cıvıl olur. kırmızıyı siyahla kombinlersin. ya da gecelikler açık renk olur ne biliyim ben:roflol:
canım koyu derken meseala mor alıosun içinde pembe olur cıvıl cıvıl olur. kırmızıyı siyahla kombinlersin. ya da gecelikler açık renk olur ne biliyim ben:roflol:
ayırt ediciliği arttıralım diyosun yani aklinialirimsmile
benim aldığım nevresimlerden biri beyaz ağırlıklı hatta %95 beyaz geri kalanı siyah çarşaf ve yastıkları sadece beyaz ben vurulmuştum ona ve benim oldukaydirigubbakcemile3 annem çabuk kirlenir almayalım dedi ama çareyi kendi buldu bi kaç tane yedek beyaz çarşaf ve yastık kılıfı diktircez,çünkü ölüm olan yorgan kılıfını değiştirmek bence...ayda bir de yorgan kılıfını yıkasam çok mu pasaklı olurum sizce
koyuların arasına güneş gibi parlıyalım diorum bence güzel olur:roflol:ben de azıtıyo gibiyim azcık şu an :roflol:
h içi oek takılamıyom h sonu da bi hoş oluyomö:roflol:
nerden geldi bu dio musunuz doğru söyleyin:roflol:
aldığınız battaniyeyi de nevresime uydurmanız lazım kızlar bence battaniyeyi tek renk alın o zamn uyum sağlamk daha kolay oluyor
tutim^^ ustüme yat ^^dersin kuzum sendesempatiksalakcinni
ay bugun benim kafam ...niye böle çalışıyo CEPP TÖBEE TÖÖBEE:bbo:
:roflol: :roflol: eheh bitse de kurtulsak canım ya:Saruboceq:ben de ölee valla çocuk gördüm mü yakalayıp analiz ediyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?