- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.781
çok haklısın siyah ve beyaz uyumuna bayılırım siyah battaniye alsamda olur beyaz da olur...ay ne zor işlermiş ya bu çeyiz şeyi evlendikten sonrada alırım kesin ben üst başa para harcamazsam eğer...aldıkça eksik çıkar bence bişey yandık bayanlar hemide ne yandıkkk
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
koptuğum andır hahahahahahahahah ilahi hakkını bin yaşa kelebeğim
bence nevresim muhabbetini kapatak heç eyi şeyle rolmuyor burda kuşkam sakin ol yavrım hahahah
ben hala alıyorum canım valla çünkü hep değişik şeyler çıkıyo ve özeniyosun bi de ben farklı şeylere bayılırım yenilikleri severim alıyorum yeni bişey gördüğüm zaman :mymeka:
kuşka aşka geldi saten maten duyunca eheh inşallah gönlünüze göre olur bütün çeyiziniz canlar :Saruboceq:
bence de canım valla nevresimden girdik yatak yorgan gecelik derken pek hayırlı olmucak sonumuz:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:hulya: bunu görünce aklıam askerlerine atkı ören bayanlar geliyor
:roflol: seni hınzır yüklen canım sen nevresime bi de ayırt edici gecelikler de al süper fikir hihoyyyt
çok tatlı ama bn çok seviyorum bunu:hulya:
bu da cam silen kuşzemuszemus:roflol:
anam leopar dedi biri,duydun mu ttutimm:roflol:mesaj alındı mı:roflol:ben de leopar desenli nevresime çok takmış durumdayım gördüm mü alıcam hemen
lem kuşkam dur hele askerde gelsin enişte yavaş yawrım daha nikah olcek ...
violecim amin cnm inşallah hepimiz için ...
bakalım benimki beni ne zaman isteyecek bu ara en çok bunu düşünüyorum..
ben de leopar desenli nevresime çok takmış durumdayım gördüm mü alıcam hemen
ehehe ör ör bitmez ama yazık gözlerine eskiden dantelden yatak örtüsü yaparlardı ne sabır yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?