335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aileler başta kabul etmiyor kabullenemiyolar sizin gideceğinizi ama sonradan sonradan ısınıyolar acele etmeyin sindire sindire söyleyin alıştıra alıştıra kademeli yaklaşın :1closedeyes:

valla annemleiçli dışlılar ben de onun ailesiyle fena sayılmam ama kız babası değişik oluyo. birşeyler öylüyorumasker bekliyorum diyorum 7 yıl oldu dioruum da ciddiye almıyo ya da almak istemiyo babam:)

ehehe ör ör bitmez ama yazık gözlerine eskiden dantelden yatak örtüsü yaparlardı ne sabır yarabbim

benim babam biliyor benimkini çok fena kıskanıyor babam benimkini ondan bahsedince başka şeylerle ilgileniyor hahahahah

hakket ha onlardan biride annemdir
masa örtüsü örerdi te allammmmmmm benim çeyizime mümkünse yapma dedim sevmem ben danteli...

ben de hiç sevmem anneme dedim benim çeyizime yapma diye ama teyzemler yaptı bi dünya kaynanamda diyodu dantelden çarşafa yastıklara geçirttircem die sakın yapma kullanmam dedim baya ısrar etti ama yapsan da ben onla uğraşamam dedim hem eşim de sevmez öyle demode şeyleri sonra yaptırrmadı olanlar sandıkta bekçilik yapıyor :roflol:

annemle benimkinin yemin törenine gitmek için neler yaptım babam izin versin diye ilk söylediğimde şaşırmıştı:1shok:böle bakmıştı bna ortada söz yok nişan yok ne alaka falan bu konu kapanmıştır gitmiyorsun dediydi sonra ben triplere bağladım kıyamadı yolladı bazen benimki arar efendim aşkım derim babam nasıl kıskanıyor varya telefonu kapatınca efendim aşkımmmm diye taklidimi yapıyor çocuklar duymasındaki haluk gibi aynı hahahah

babamın yanında ben efendim aşkım dicem babam da benim taklitimi yapcek hahahah:roflol:
ölür kıskançlığındn ölürr hemde öldürür sanırım:roflol:
belkide bilince bişi yapmas ama baba anne gibi olmuyo işte

babalar kızlarına hiç kıyamaz zaten o yüzden böyle kıskanç davranıyorlar :1rolleyes:

babam geçen akşam beni çağırdı salona başladı öğüt vermeye sen şuan asker bekliyorsun dimi ne zaman gelcek nerde yapıyor askerliğini rahatmıymış bir dünya soru soruyor hepsine tek tek cewap werdim ahiret sorusu gibi hımmmmm dedi o kadar e baba saol yani hımmmm demen içinmi o kadar cewap werdim dedim bana dilde pabuç gibi oldu avukat adamla takıla takıla dedi anneme

violecim ben babama çok düşkünümdür babm ufakken beni bjk maçına götürürdü şimdi farklı bir şehire gidicem ya evlenince bazen ağlıyormuş aklına gelince annem söylüyor arada bende başlıyorum ağlamaya cnm babam ya ama şuan küsüs babamla

heyy ben geldim=)
gecmisi okumaya calistim parca parca okudum, hediyelerde süper nevresim muhabbetide=D
ama benim tencere ve yemek setinden baska hic ceyizim yok=(
bende türkiyeden almak istiyorum bir cok seyi ama nasil olacak bilemedim daha=S
dogrusu evlenince kirada oturacagiz ev alana kadar beklesemmi ondan sonrami gelip türkiyeden alsam bu konudada kararsizim=D
neyse askim gelsin o karar versin=)
bu arada safak 78 Karabük=D
kasim ayinin ilk haftalarinda ucak biletimi ayarlayip ocak ayinda sizinle ayni havayi soluyacagim kizlar=)
askim normalde hep sakin ailene baski yapma,gelemezsen sorun degil derdi ama bugün kesinlikle askerlik bitince burda ol dedi, emir büyük yerden anlicaginiz=D
bide ben uzun zamandan beri planlar yapiyorum, askerden karsilama icin..
Kendim Sivasa gidip davulla zurnayla karsilamayi düsünüyorum, ne dersiniz?=D
hangi halayi calacaklarini bile sectim=D

kızlar benim bilgisayar iyice manyaklaşmaya başladı kocacım gelmeden bozulmasa bari.. neyse ben kaçar size iyi geceler askerinizin baş rolde olduğu tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

canım aile arası oluyo böleşeyler. biz de çok atışırız babamla ,saolsun acaip damarımabasar,ben de tepkimi gizleyemem. ama sonradan oturur ağlarım.her şey çok güzel olacak inş canımmm

hahahah koptum tutim yaaa:roflol:
yazık babana hem meraklanıyo hem de kızıyo:roflol:

hhahahaha benim aşkım bana askere gitmeden önce çiçek yollamıştı eve....
e çiçeğide babam gördü tabi hatta o aldı kapıdan dediki çiçek var sana saol baba dedim kimden geldi bu dedi erkek arkadaşımdan dedim çelenk bile yollasa vermeyeceğim seni ona dedi hahahahaha

ay alemsin çağlo yaa:roflol:
ben de kaçayım canlarr yarın erken kalkıyım ki gec erken yatıp sınavda uyuklamayayım.
öpüyorum hepinizi. iyi gecelerrrrrr

Tutim benim babamda felaket yaa,
hergün nisanlimi soruyor, neden ben hic konusamiyorum niye sadece sen konusuyorsun tek senmi özledin diye sitem ediyor bide delleniyorum o an ama sonra düsününce cok mutlu oluyorum, sansliyiz bence..
babalarin kizlarini verdikleri adami sevmeleri zordur, genelde cok kiskanirlar=)

violecim iyi geceler cnmmmm sende eşini gör rüyanda inşallah cnm...
kuşkam evet cnm bugün yarın barışırız zaten ben dayanamam oda dayanamaz zaten...inşallah dediğin gibi herşey çok güsel olur

haklısın caglom ama eminimki babamda çok sevecek benimkini .annem zaten çok seviyor hep övüyor babamda sende bakıyorum bayağ bir benimsedin damadını diyor hhahahaha
kuşkam iyi geceler cnmmmm sende askerini gör rüyanda inşallah...

insallah canim, kasimda biletlere bakayim babamla konusup geliceyim hayirlisiyla..artik sinavlarida halledicem bi sekilde ama bakalim hayirlisi=D
bende yatiyorum canlar, baba ocagina döndüm yine yol yorgunuyum, yarin görüsmek üzere iyi geceler hepinizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…