335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

teşekkürler canım vallahi mutlu oldum benide eklediğine;
ee şimdi ne yapıcam peki 31 ekimde yalovayla ilgili bişeylermi paylaşıcam bu konuda.......

kızlar merhaba;
uzun zamandır topiği takip edemedim işlerden güçlerden...
31 ekimde yani yarın evreni görmeye gidicem daha sonra bir tarihe atalım olurmu bu etkinliği....
öptm hepinizi....

ben geldim ama gidicemmalum yarın sınav var son çırpınışlarıı yapıyım:roflol: bu gece yokum kızlar haberiniz olsun
fazla kaynatmayın ben yokken

bn gittiktn sonra döktürmeye devm etmişsnz maşlhh klava:
kuşumm başarılarr sanaa içindeki sapıgıda iyi çıkarmışsn ortayaa :roflol::roflol: siz böyleysenz o askerler ne halde bilemedm :roflol:
herkes spık bu topikte anaaaammm :))))
bu arada bnmki bugn aradı bn dedm size hiç bişy olmamş gbi yapcak die :1rolleyes: snra bn açtm knuyu ne subaylıgı aşkm şakaydı dedii dedm düzgn şakalar yap :roflol:
knuştm knuştm yne üste çıktın tbrikler aşkm dio :roflol:
adam giderken kıskanç fln deildi anam bi tuhaf olmş bi profl fotomu deiştirdm die olay yarattı ya :roflol:

Son düzenleme:
olur böle şeler canımcım onlarda da bizde de asker psikolojisi oldu saolsunlar.
her şeyi ona bağlar olduk

sizsabredin kenara yazın ne yaptıklarını
gelince toptan faturalarını keseriz:roflol:
he gece azcık sapıttık vala içimizdeki şeytan mı çıktı ortaya bilmem:roflol:
inşallah yarın sınavda bu muhabbetler gelmez aklıma:roflol:
teşekkür ederim canım:asigim:

gece kuşum bi dönsün zatn geldigine pişman olcak :roflol:
miraclem saol tatlm topigimizn kavga sezonunu kapattık yeter artk kaydirigubbakcemile3
bu arada 79 KİLİS'teyz ama duramadm 00:00'a yne biletimi aldm başka sehre göç edicmm zemuszemus

sırada neresi var tatım sen bni yolda uyandırırsın gene kaydirigubbakcemile3

o varken ben calısamıom valla,bu donem notlr tavan yapar bnm obur donem neolr bılınmez=))

ya bn sınavda msj atıyodm aşkm cvplıyoduu yda ingilizce ödevlerime yrdm ediyodu aslnda yardm ettigini sanıyoduda o yapıyodu :roflol::roflol:
aslında çalışmam için güzl fırsat sürekli evdeym ama bu sferde özlüyorm die çalışmıyorm
kısacası bahaneler bitmz bnde allh kurtarsn bnii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu okul nası bitick ? :uhm::uhm:
adam mezun oldu bnm dha 3 senem wr ölme eşşegm ölme :asigim:
siz evlenin en son bn evlenirm kaydirigubbakcemile5

beni düşün bide,lisansı bitrdim bide master yapıorum hey allam cocuk okdr soledı yapma dıe sınava gıttgmde bıle kapıda ıns kazanamam dıe dua edıodu ya:roflol: sımdı okl kasmaya basladı sıkyt de edemıorum haklısın dememek ıcın=))

Bütünn hafta aşkım çarşı izine çıkıcak diye bekledim ama aşkıma çarşı izni yerine nöbet veriyolar 2haftada bir zaten verdikleri izin onuda vermiyolar delircem çok sinirlendim ((

cnm benım yaa uzulme enişte içn dha zordur...neden bole yapıolr kı

Ah bi anlasam bu askeriyedeki işleri neymiş nöbetler yazılmış imzalanmış yarına ayarlamaya çalışıcam diyo ama umudum yok çünkü yarın içinde nöbet yazmışlar bile şimdiden başka yerdekiler haftada bir onlarda 2 haftada bir onuda vermiyorlar:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…