- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.841
Ah bi anlasam bu askeriyedeki işleri neymiş nöbetler yazılmış imzalanmış yarına ayarlamaya çalışıcam diyo ama umudum yok çünkü yarın içinde nöbet yazmışlar bile şimdiden başka yerdekiler haftada bir onlarda 2 haftada bir onuda vermiyorlar:1no2:
nerde yapıodu askerlıgı enişte?bnmki de nobet tutuyo hergun ama ona genlde gece nöbeti yazıolar şükür..çok sacma ya
Tekirdağ da yapıyo cnm inzibat gece 3 saat gündüz 3 saat nöbet tutuyo bunun dışında boş sayılırı ama nöbetlerini çarşıda tuttukları için diğerlerine daha çok iizn veriyolar sanki çarşıda tutsa ne olur kafasında 4 kilo miğfer 6 kilo silahla duruyo sanki geziyoallahtan rahat arıyo tek o şansım var bide arayamasaydı delirirdim herhalde ohaoldumsmile seninki nerde askerdi cnm
aman aman en azıdnan raht knusabılıomussunz sukret guzlm.bnmkı izmirde askerlık yapıyo
yaaa ne güzel cnm çok şanşlısın ben izmir çıksın diye çok dua ettim olmadı haftaya izmire gidicem aralığa kadar ordayım
valla bnm acımdan ızmır cıkmasının tek sanslı yonu dogu deılde batı da olması onun harıcınde gıdıp gorme sansım yok.ama en azından kafam rahat izmir gbi bi eyrde oldgu ıcın.hem enıste de guzl eyrdeymıs tekırdagda soncta
İzmir çok güzel ve askerlik açısındanda rahattır kuzenimde izmirde yapmıştı Bornovada ben İzmire okudum üniyi ewt doğu çıkmadı bizede çok şükür Tekirdağı ilk defa yemin töreninde gördüm çok güzel beğendim ama burdan 856 km uzakta gitme şansımda yok artık hiç neyse moral bozmam yok şafaklar azalıyo kaydirigubbakcemile5:dance:
bnm askımda bornovada yapıo=)
ooo bornova süper bi yerdir için rahat olsun miraclem cım bu arada aranız biraz bozuk gibiydi halletnizmi umarım iyisindir:Saruboceq:
miraclem bnmde çok fna hayallerm wr çocukta yapcm kariyerde :roflol::roflol:
ya mayra bnm aşkmda snrm inzibattı saçma sapan görevler veriyolar çocuguma
bi boş bırakmıyolar...
aaaaa geçn arayamadı nöbetten snra bi çocugu hastaneye kaldırmşş
nöbet bitiyo bişey çıkıyo o bitiyo bşka bişy başlıyo
ama ynede şikayt etmicm onada ettirmicm hçdeilse terör olan i yerde deil arayamadıgndada fazla telaş ypmıyorm
düzelttik cnm aramızı şükürler olsun şimdi iiyiz saolasın.
evet gece kuşum ztn öle yapıo gezenti aşkım bnm çarsı iznlerinde parka gdio :roflol:
Ewv cnm aynen dediğin gibi hasta geliyo bunlara olay çıkıyo bunlar bakıyolar neyse şükür bunada bende şikayet etmiyorum aslında ama bugün çok hayal kurmuştum kötü oldum bi an yoksa gerçekten çok şanslıyız
sınava saatler kalmış son gğn çalışılmaz alında ama ben sabah dayanamadım bi tekrar yaptım.
kafam bulandı ne çalışması kafa dağıtcem ben:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?