335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

nerde yapıodu askerlıgı enişte?bnmki de nobet tutuyo hergun ama ona genlde gece nöbeti yazıolar şükür..çok sacma ya

nerde yapıodu askerlıgı enişte?bnmki de nobet tutuyo hergun ama ona genlde gece nöbeti yazıolar şükür..çok sacma ya

Tekirdağ da yapıyo cnm inzibat gece 3 saat gündüz 3 saat nöbet tutuyo bunun dışında boş sayılırı ama nöbetlerini çarşıda tuttukları için diğerlerine daha çok iizn veriyolar sanki çarşıda tutsa ne olur kafasında 4 kilo miğfer 6 kilo silahla duruyo sanki geziyo allahtan rahat arıyo tek o şansım var bide arayamasaydı delirirdim herhalde ohaoldumsmile seninki nerde askerdi cnm

aman aman en azıdnan raht knusabılıomussunz sukret guzlm.bnmkı izmirde askerlık yapıyo

yaaa ne güzel cnm çok şanşlısın ben izmir çıksın diye çok dua ettim olmadı haftaya izmire gidicem aralığa kadar ordayım

valla bnm acımdan ızmır cıkmasının tek sanslı yonu dogu deılde batı da olması onun harıcınde gıdıp gorme sansım yok.ama en azından kafam rahat izmir gbi bi eyrde oldgu ıcın.hem enıste de guzl eyrdeymıs tekırdagda soncta

İzmir çok güzel ve askerlik açısındanda rahattır kuzenimde izmirde yapmıştı Bornovada ben İzmire okudum üniyi ewt doğu çıkmadı bizede çok şükür Tekirdağı ilk defa yemin töreninde gördüm çok güzel beğendim ama burdan 856 km uzakta gitme şansımda yok artık hiç neyse moral bozmam yok şafaklar azalıyo kaydirigubbakcemile5:dance:

bnm askımda bornovada yapıo=)

miraclem bnmde çok fna hayallerm wr çocukta yapcm kariyerde :roflol::roflol:
ya mayra bnm aşkmda snrm inzibattı saçma sapan görevler veriyolar çocuguma
bi boş bırakmıyolar...
aaaaa geçn arayamadı nöbetten snra bi çocugu hastaneye kaldırmşş
nöbet bitiyo bişey çıkıyo o bitiyo bşka bişy başlıyo
ama ynede şikayt etmicm onada ettirmicm hçdeilse terör olan i yerde deil arayamadıgndada fazla telaş ypmıyorm

hohoytt bornova çok güzel bir yerdir ve de rahattır askerlik açısından arkadaşlarım yapmıştı. çarşı izninde de parka gider hem:roflol:

Son düzenleme:

Ewv cnm aynen dediğin gibi hasta geliyo bunlara olay çıkıyo bunlar bakıyolar neyse şükür bunada bende şikayet etmiyorum aslında ama bugün çok hayal kurmuştum kötü oldum bi an yoksa gerçekten çok şanslıyız

sınava saatler kalmış son gğn çalışılmaz alında ama ben sabah dayanamadım bi tekrar yaptım.
kafam bulandı ne çalışması kafa dağıtcem ben:roflol:

düzelttik cnm aramızı şükürler olsun şimdi iiyiz saolasın.
evet gece kuşum ztn öle yapıo gezenti aşkım bnm çarsı iznlerinde parka gdio :roflol:

Sevindim canım düzelmesine oluyo arada ufak tefek şeyler uzaklık girine araya bence askerden dönünce sana süreli dicek hadi izmire gidelim seni küçük arka götüreyim diye oraya bi alışan kopamaz bi daha çünkü

şanslıyz tabi cnm gidip gremiyorz ama içimiz rahat wlla geçicek yapck bişey yok
plakalarda dha çabuk geçick inanıyorm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…