335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ay sorma nzmn cıksa ya kucuk parkta ya forum bornovada mudavımı oldu oralrn:roflol:
bırkn kuşumu ne calsck yaa gelsn sohbet edıos burda artk calısmıstr buzmna kdr yetrnce

:roflol: bnde yazdıktan snra koptm kndimee kaydirigubbakcemile3 ama canıma taketti artık paylaşıym dedm :roflol:
ayyyy ne çok güldüm yaaa:roflol:
selammmmbizimkininde çarşıları artık 2 aftada bir olmuş bugünde hiç aramadı kesin gene yordular aşkımı bugün pey allam...

selam canım hoşgeldin.
hadi yaaa 2 haftada 1 mi?
niye böyle saçmalıyorlar anlamıyorum yaaaaakötükedihüso
sağlık olsun hayatım üzülme:teselli:

valla canım biz de öle ya telde saatlerce konuşuyoruz da msnde tıkanıp klıyoruz onu görünce ağlayasım gelio zaten.
bi de her seferinde bana aynı espriyi yapıo
saçlarım nasıl olmuş hayatım?:roflol:

tıkanıp kalsak iyi kavga ediyorz Çok üzgünüm çoook
saçlarını sormuyo çnkü bn zatn 3 numara saçı çok severm kaydirigubbakcemile3
ama sakalsz erkege tahammülm yok snrm o yüzdn cam açmıyo bana :roflol::roflol:

cam açmadan msnde konuşmanın alemi ne kızz:roflol:
telde konuşun daha iyi. camsız hayaletle konuşur gibi olur hem:roflol:
mayracım saol canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün kral tv ye mesaj yolladım...
aşkımın karakolundaki askerler görmüş aşkımo sırada görevdeymişti kaza olmuş geldiğinde aşkıma yenge sana kral tv den mesaj yolladı diye benimki aradı şimdi sesi çooook mutlu geliyordu canım benim yaaaaaaaaaa herşeyim....

göz altı morluklarına üzüm çekirdeği yağı iyi geliomuş bilginiz olsun. ben yarın alıyım bakıyım
keş gibi dolandığım yeter:roflol:
az daha zorlarsak asker topiği değil ortaya karışık bir topic olcak burası:roflol:

ne güzel bir sürpriz olmuş canı ya iyi düşünmüşsün vallaa

selammmmbizimkininde çarşıları artık 2 aftada bir olmuş bugünde hiç aramadı kesin gene yordular aşkımı bugün pey allam...

cnm aynen benim durumumda öyle sıkma canını 77 gün sonra kavuştukmu kimse elimizden alamıcak inadına o askeriyenin önünde gezicem bütün gün sevgilimle o subaylara el sallıcam hadi alın dicem kimse karışamıcak :roflol:

evet ya koymuşlar top gibii kocaman memişler olan war olmayan var ama bilmiyorumkismile bide birbirine yakın sinir oldum fisfisfis
çok kıskanç gördm kndimi :roflol::roflol:

ayy bi dur allah aşkına:roflol::roflol::roflol::roflol:
bant yöntemi duymuştum ben sanatçılar yapıolarmış sen de öle yap canı
alttan bantla birbirini.
hem kalkık hem bitişik dururlar:roflol:

ahahaha koptum ama bn şuan hayal ettim bizide öylee :roflol:
aşk haklarımı geri ver geri ver geri ver geri ver :roflol::roflol:

keş kuşum napaan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…