- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #4.861
canım şimdiden başarılar allah yardımcın olsun umarım son kez girersin istediğin yere yerleşirsin
ben bu gögüslerimi nası büyütcm ya yine sinirm bozuldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sevindim canım düzelmesine oluyo arada ufak tefek şeyler uzaklık girine araya bence askerden dönünce sana süreli dicek hadi izmire gidelim seni küçük arka götüreyim diye oraya bi alışan kopamaz bi daha çünkü
ayy bunu okuyunca yanlış topiğe girdim sandım allah ne etmesin seni koptum:roflol:
ayyyy ne çok güldüm yaaa:roflol::roflol: bnde yazdıktan snra koptm kndimee kaydirigubbakcemile3 ama canıma taketti artık paylaşıym dedm :roflol:
selammmmbizimkininde çarşıları artık 2 aftada bir olmuş bugünde hiç aramadı kesin gene yordular aşkımı bugün pey allam...
selammmmbizimkininde çarşıları artık 2 aftada bir olmuş bugünde hiç aramadı kesin gene yordular aşkımı bugün pey allam...
inş canım teşekkür edeim.
askerlerinize dua ederken bu gece beni de sıkıştırıverin araya:roflol:
valla canım biz de öle ya telde saatlerce konuşuyoruz da msnde tıkanıp klıyoruz onu görünce ağlayasım gelio zaten.
bi de her seferinde bana aynı espriyi yapıo
saçlarım nasıl olmuş hayatım?:roflol:
ben bu gögüslerimi nası büyütcm ya yine sinirm bozuldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün kral tv ye mesaj yolladım...
aşkımın karakolundaki askerler görmüş aşkımo sırada görevdeymişti kaza olmuş geldiğinde aşkıma yenge sana kral tv den mesaj yolladı diye benimki aradı şimdi sesi çooook mutlu geliyordu canım benim yaaaaaaaaaa herşeyim....
ay cnm çok güldüm yaa üstte sürekli reklam çıkıyo ordanmı geldi aklına :roflol:
evet ya koymuşlar top gibii kocaman memişler olan war olmayan var ama bilmiyorumkismile bide birbirine yakın sinir oldum fisfisfis
çok kıskanç gördm kndimi :roflol::roflol:
cnm aynen benim durumumda öyle sıkma canını 77 gün sonra kavuştukmu kimse elimizden alamıcak inadına o askeriyenin önünde gezicem bütün gün sevgilimle o subaylara el sallıcam hadi alın dicem kimse karışamıcak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?