335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

335dc cnm ben aşkıma bu zamana kadar resimlerle ve yemek yediğimiz yerlerin,gezdiğimiz yerlerin kısaca videosunu çekip sesli kayıt yapmak istiyorum masal anlatır gibi sonra onu cd ye kaydedicem ama onu askerden geldğinde vericem eğer ilerde evlenirsek düğündede barkovizyon olarak izleticem konuklara...

evet ya koymuşlar top gibii kocaman memişler olan war olmayan var ama bilmiyorumkismile bide birbirine yakın sinir oldum fisfisfis
çok kıskanç gördm kndimi :roflol::roflol:

photoshop vardır sen sıkma canını hem artık erkekler küçk göğüslerden hoşlanıyomuş itici geliyomuş büyük göğüsler aklinialirimsmile

ayy bi dur allah aşkına:roflol::roflol::roflol::roflol:
bant yöntemi duymuştum ben sanatçılar yapıolarmış sen de öle yap canı
alttan bantla birbirini.
hem kalkık hem bitişik dururlar:roflol:

neler bitişik durcak ? :uhm: yok ki bitişsin :roflol::roflol: bn gidiymde bi silikon yaptırıym kafama kadar çıksın doktor bacım diym :roflol::roflol:

ne güzel bir sürpriz olmuş canı ya iyi düşünmüşsün vallaa

eheheheh bir anda kral tv yi açtım aklıma geldi birde bizim peride yapmıştı onu ordanda aklıma geldi dedim şunu bugün yapayım iyikide yapmışım aşkım bile çok mutlu oldu...

ah ah kaderdaşım benim doğru diyorsun anacım er yada geç kavuşucaz nasılsa sabah uyanır uyanmaz ulan doğubayazıt alacağım aşkımı senden diye bağırıyorum annem deli dana gibi bağırma diyor hahahah...hahaha sende çok alemsin el sallıcam dio

tutiimm walla ok güzel bişey olur o cnm kolay gelsn snaa
mayracm ewt ewt bnde duydm artk büyk gögüs hç sevmiyolarmş minnak istiyolarmş :dilcikar: sağır duymaz uydurur :roflol:

büyüğü de iyi değil küçüğü de uydururmayın şimdi:roflol:
fazla dert etmeyin tanıdıklarım hep evlendikten sonra büyüdüğünü söylüyorlar deformeden sanırım:roflol:

büyüğü de iyi değil küçüğü de uydururmayın şimdi:roflol:
fazla dert etmeyin tanıdıklarım hep evlendikten sonra büyüdüğünü söylüyorlar deformeden sanırım:roflol:

seninki orta konuşuyon tabi demiiiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bn diyim aşkm para birikir babamdn isteyemem parasını :roflol::roflol:

335dc cnmmm ahah bende sendenim anacım bende bu yaz slikon taktırıcaktım benimki yapay sevgili istemiyorum dedi bende vazgeçtim ama o kadar koydum kafaya yani benimki gerek yok sevmiyorum kocaman hollanda ineği memesi gibi olmasın sonra dedi

bnmkide istemiyorm dedide olunca isterler wlla kaydirigubbakcemile3
bn kocaman istemiyorm ki ya az biraz olsaydı poff nesee :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaw gerçekten 2 dakika normal konuşup sapıtıyoz alah sonumuzu hayır etsin :) bide bizimkileri askerde hiç düşünemiyorum ne durumdalardır o kadar adam birlikte ne kadar saçmalayabiirki :)))

başlık parası değil silikon parası alın siz istemeye geldiklerinde hey allam yaa:roflol:
hee benimki orta boy canım, küçük göğüslüleri şu açıdan beğenmişimdir ama. v yaka badi giyince eğiliolar gözükmüyo ben giyince hemen frikik veriyom.
anname dio çatallarını kırcam şimdi:roflol:

tutim hollanda ineği haa:roflol:

bnmkide istemiyorm dedide olunca isterler wlla kaydirigubbakcemile3
bn kocaman istemiyorm ki ya az biraz olsaydı poff nesee :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Anammm şunlara bak ciddi ciddi düşünüyolarmış yaww boşverin başka şeyler daha önemli konuşturmayın beni burdaa :kedi:

ay iyiki girmişim yaaa
sınav öncesi doping oldu bana:roflol:
çok saolun kızlar:roflol:
çıkmadan anlaşma yapalım ben malum gece girmicem hatta yarın akşam da giremem sanırım. ben gelene kadar çeyiz muhabbeti yapmayın:roflol:
iyi bakın kennize canlar
öpüyorum hepinizi.
bugün de bana ayrılan sürenin sonuna geldik sevgili seyirciler, görüşmek üzere :roflol:

Son düzenleme:
ayy aklıma geldi anneme geçen diyorm nerde bnm çeyizm anne :çok üzgünüm:
bana diyoki 50 milyarlk diploma var işte yeter sana :roflol:
ilkokul mezunu olsan çalışmasn çeyizin olsa nolcaktı :roflol:
dedim çirkefleşme anne kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…